Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Little Miss Bossy

kto chętny do wyjścia na piwo / spacer?????

Polecane posty

Gość ja se pije zimne
piwko..sparcer moze ale wieczorkiem

Gość Najobrzydliwsza Panna na Kafe.
:O

Gość Złoty rybak
Ja ale u mnie teraz leje więc browar lepi mi sie do ręki w chacie.Jakaś dodatkowa zachęta albo motywacja?:)

Gość ja se pije zimne
zloty bedziemy w mini bez majtek:-P z zimnym browcem dla Ciebie

złoty rybak widzisz jak Cię motywują :P mini i brak bielizny :P ja tez mam browce w domu, ale mam smak na martini :P i chyba sobie zaraz zrobię.... wyszłabym gdzieś, wiem, że ma padać, ale co mi tam - mam parasol ;)

Gość Złoty rybak
:D No banana na ryjku wywołałyście kobietki, więc zwlekę zwłoki i napnę mięśnie:D Gdzie ma być ten zlot samic-rybek z rybakiem?:P

Gość Złoty rybak
WPKiW? To jakieś 40 kilosów ode mnie:) Ktoś jeszcze z okolicy?

Gość gb4535
z Belgii czopie a nie belgi obelgi nie masz sie czym chwalic:o

Gość Złoty rybak
E tam! WPKiW jest w Chorzowie i przylega do Katowic i Siemianowic.Little nie rób mnie w wała, bo mam podejrzenia,że sam na tym piwie wyląduję:P

wiem qrwa jak sie pisze ale tak się składa że w tej chwili mnie to yebie ;) A smak nie chce mi się w sumie iść po butelkę a jest w drugim pokoju... ale dobry ma smak ;)

Gość Złoty rybak
Ja se pije...No nie wiem...Mini, bez majtek a mokro bo pada? No i żeby "jamników" nie przeziębić:) Ale ogólnie to jestem za i otwarty a nawet może będę sztywny:P

Wkurzaja mnie, ci wszyscy "polonisci", poprawiacze bledow w pisowni.Wyglada na to , ze zupelnie niedawano nauczyli sie pisac i czytac i zwracaja na to uwage, jakby to bylo najwazniejsze.Ja ide na rower. nie pije piwa! i

Gość Złoty rybak
Ja nie ide na rower bo doopa bedzie mokra,obita siodełkiem i brudna po jeździe wodnej.Zresztą ja przy wodzie to łowie i popijam;)

Złoty rybaku pisałam o stawie zanim jeszcze przeczytałam, żeś 40km od WPKiW :) i nie miałam na myśli stawiku w parku, tylko taki, który widzę często po drodze do :P

Gość Złoty rybak
Miss...Myślisz,że moglibyśmy pospacerować? Ty na przynęte mini i brak majtek a ja piwo i wędkę do łowienia.Pobrodzilibyśmy przy wodzie:D

Gość pełen relaks
biedulki, nie ma u Was słońca, u mnie tak cudnie świecie, ze żyć się chce, przynajmniej chwilowo :( jest przecudnie!! świeża zieleń, kwitnące mlecze, uwielbiam, tylko szkoda, ze piwa nie mam, ech, szkoda :(

ooo widzę, że zbiera się ekipa do wyjścia do WPKiW :D jupi! Rybaku ja nie pisałam o mini i braku bielizny :P mnie to nie dotyczy :P Juliuszu pewnie tam często bywasz :P