Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stop SLUBOM!!

Śluby są niepotrzebne , a kto je wymyślił ? Kosciol i panstwo żeby trzepac kase!

Polecane posty

Gość stop SLUBOM!!

gdyby nie śluby to : - grajkowie - sale - catering - fotograf - suknie garnitury - makijażystki - fryzjerki - ksiądz - urzednik - jubiler oni wszyscy mieli by o wiele mniej kasy więc jest taki nacisk na śluby. STOP ŚLUBOM!! prawdziwa miłość nie potrzebuje dokumentów!!

Gość ja bym przygotował sie na najg
a kto karze malować sie i do fryzjera isc aa poco ta sala nie potrzebna fotograf terz nie potrzebny żarcie terz nie potrzebne wesele w domu na góra 15 osób

Gość gb4535
no jasne naiwne ciumciary bez pomysłu na siebie bez ambicji marzą o ślubie...no własnie ślub jest potrzebny tylko do spraw majątkowych...to przykre..ja żyje w plemieniu gdzie śluby zawiera się umownie , w lesie , w wiankach, to jest piękna tradycja

Gość gb4535
nie jestem kobietą :classic_cool: jak to co ma do rzeczy? niezależne kobiety nie marzą o uczepianiu się jednego męzczyzny chcą korzystac z życia , ewentualnie idą na zapłodnienie i wychowują potomka

Moze i slub jest nawazniejszy w zyciu, jak jest pierwszy i w glowie wszystko ma sie wyidealizowane.Po rozwodzie, nabiera sie do tego jednak sporego dystansu i rodzi sie w glowie pytanie; po co to wszystko bylo, skoro i tak szlag to wszystko trafil!

gb4535 Ty mówisz o ślubie czy o związku bo chyba mylisz pojęcia. "uczepieniu się jednego mężczyzny" - ślub to nie uczepienie, zawsze można się rozwieźć przecież. A jednego mężczyznę dobrze mieć. Nie trzeba próbować tysiąca pozycji z tysiącem facetów - można dobrze bawić się z jednym jak się trafi Osobiście o ślubie nie marze ANI TROCHĘ ale co do stałych związków to jestem jak najbardziej na tak

Gość stop SLUBOM!!
Piętnuje sie w nasym społeczeństwie stare panny, starych kawalerów podejrzewa sie o pedofilie, dewiacje.