Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enter 33

jestem w posiadaniu butelki piwa 0,5 litra i nie zawaham się jej użyć

Polecane posty

Gość to ja się dołączę też chleję
wow enter się wkurzył, że co ludzkie nie jest nam obce:D To ja Twoje zdrowie rozwódka, co u Ciebie?

Gość PSYCHOCZKA
abstynencja ludzie , to jest teraz ważne :classic_cool:

enter jesteś ignorantem czy wychlałeś za dużo? lepiej , że się rozwiodły , niż żyły w psychozie...nie wiadomo kim jest człowiek składający przysięgę , bo dopiero okazuje się po latach życia w jednym domu, czy będzie rozwód , czy też nie....nie każdy do siebie pasuje mimo , że potrafi się wklejać się na chwilę w rolę , by potem okazać się kretynem/ką .....

Gość aha i achhhhh
no jak to robic nie ma komu??? narobiłam sie cały dzień jak głupi osioł :O a żebyś wiedzial co teraz robie na kompie tobyś nie uwierzył :D ja zreszta tez jie wierzę :D omawiam po angielsku arabskie prawo bankowe, z naciskiem na Ribę i nie każ mi tlumaczyc co to jest, bo już cały rozdzial mam i mam dosc :P

rozwód w końcu nie taki zły, daje wolność i mnóstwo możliwości:D i znowu można doła załapać z powodu faceta i mieć znowu 18 lat:D lalala

Gość aha i achhhhh
co do rozwodów, to napiszę krótko, podziwiam te co miały siłę odejsc, a ja jak ta Matka Teresa, ostatnio gdzieś wyczytalam o przypadku, gdzie na pogrzebie 80-letnia staruszka zaczeła sie śmiać. To był pogrzeb jej męża, wszyscy myśleli że ona z rozpaczy rozum stracila, a ona z radosci że wreszcie jest wolna.

i chlać i nie obsługiwać wielkiego gówna:D

czekać 80 lat to nie dla MNIE:(

no enter ja mam papierek, że rozwód z winy exa:D

rozwód to tylko rozwód, to nie porazka, a poważna decyzja. Niektórzy myslą, że są tylko ślicznymi roslinkami, co nigdy nie beda musiały podejmować decyzji i jakis wspaniały ogrodnik wszystko załatwi = przesadzi, podleje, podetnie. A tu trzeba być człowiekiem, a nie roślinką.

rozwódkaaa co tak atakujesz revolwera mądrze napisał

Gość aha i achhhhh
ja tam mogę czekac. Wolałabym co prawda, zeby go sobie jakaś wzięla na swoje barki wcześniej, może się która.s zalapie i bedę wolna ;DF a teraz juz dobranoc wszystkim,odpadam jednakl

za text: "wklejać się na chwilę w rolę , by potem okazać się kretynem/ką" wg niego lepiej zycie przeszlochac w ciemnym kącie ze strachu przed porażką.

Gość aha i achhhhh
ej, rozwódka spiłas sie :D on wlasnie napisał, że to nie jest dobrze i nie kazdy tak chce. i ma racje wtym, co napisła. A teraz idę spac, dobranoc 🖐️

ej revolver a skąd ty wiesz ile razy zostałam przełożona? i czy w ogóle bym cie chciała???

za text: "wklejać się na chwilę w rolę , by potem okazać się kretynem/ką" wg niego lepiej zycie przeszlochac w ciemnym kącie ze strachu przed porażką. chodziło mi zupełnie na odwrót , ale wyszła kwestia interpretacji.... ej revolver a skąd ty wiesz ile razy zostałam przełożona? i czy w ogóle bym cie chciała??? przełożona zostałaś tylko tyle , na ile pozwoliłaś i na szczęście mnie nie chcesz...

sorry (to była 3 warka) to było do entera!!! ok ale entera możesz chcieć...zwłaszcza po warce....:P

chcecie żebym jeszcze została? bo troche mi sie spać chce, ale nie zostawie Was samych...

Gość psssssyt
Ale tu fajie i o rozwodach a ja właśnie ryczę po kątach bo sie rozwodzę a dziewczyny mają to za sobą dzięki- ale nie dołączę do toastu bo mam sucho w szfie

Gość psssssyt
a jest tu jeszcze ktoś czy wszyscy już posnęli

ja poszłam spać, a rozwodem się nie martw, najważniejsze do najpierw dogadać się z ex i ustalić zasady rozwodu. Łatwiej potem rozmawiać.