Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Satellite22

wielu mężczyzn zostawia mnie dla tego że jestem pewna siebie?

Polecane posty

Myślę że może być taka przyczyna, na początku są zafascynowani, zarówno wyglądem jak i ogółem, następnie ich zapał się zmniejsza i znikają. Ja na początku każdej znajomości podchodzę do nich z dystansem, bo wiem jak to u mnie się kończy. Kiedy zaczynam się przekonywać to oni sobie odpuszczają. Kilka dni temu usłyszałam od faceta,że jestem zarozumiała. Uważam że jestem pewna siebie, ale szanuje czyjeś zdanie. Jednakże kiedyś tak nie było, byłam bardzo cicha, wszystkiego się bałam. Po prostu uwierzyłam w siebie, wiem czego chce od życia. Mogę się wypowiedzieć na różne tematy a nie jak oczekują niektórzy mężczyźni, że kobieta ma być tylko dodatkiem ładnie wyglądać i się głupkowato uśmiechać. Te wszystkie wydarzenia, spowodowały, że już nie chce się z nikim spotykać, jednak samotność tak boli...Każdy ma wady i jeżeli na kimś nam zależy nie powinniśmy je zaakceptować, albo pomóc się zmienić?

Gość yuti
a może faktycznie po prostu jesteś zarozumiała?

Gość Satellite24
To mnie pocieszyłeś, kiedyś gdy byłam nieśmiała było na odwrót to ja spotykałam bardzo pewnych siebie mężczyzn

są gorsze wady niż 'zarozumialstwo' :P tylko idiota by uciekł, dlatego, że kobieta lubi postawić na swoim ;)

Gość Satellite24
Staram się z tym walczyć, wydaje mi się, że ta moja zarozumiałość to bardziej pozory

kobieta musi mieć swoje zdanie , tak samo jak ma swoje zajęcia , zainteresowania itd - inaczej, to tylko dodatek . nie umiejący się zająć sobą i szukający tyrana do zapewniana rozrywek i rządzenia

Gość Złoty rybak
Ja sie nie boje a o co chodzi z Autorką, to cos wiecej powiedziec moge w realu.Inaczej sie nie da,bo to z zachowania i gadania wynika

Gość tak to sobie tłuamcz
:classic_cool:

"tak to sobie tłuamcz" to mi to wytłumacz? może siebie tylko bronię a tak naprawdę mam beznadziejny charakter, nie wiem już nic, ale przecież nikt nie jest idealny

Wiadomo że mamy XXI wiek, ale czasami kobiety są traktowane jakby były w XIX. chęć bycia zdominowaną to u was naturalne , ale nie musi oznaczać braku własnego zdania

Nie jestem żadną feministką , ale sądzę, kobiety powinny być bardziej niezależne a nie uwieszone na ramieniu mężczyzny i jakie to one biedne. Oczywiście druga strona jest taka,że mężczyzna zawsze będzie dominował, bo taka jest jego natura i nic tego nie zmieni

Gość vcbghhhjjjkjkk
Poszukaj takiegojak Ty - pewnego siebie. Jeśli nie będzie Cię chciał to znaczy, że to nie ten powód.

Wiesz ja już nie mam do tego siły, nie chce nowych znajomości, a z drugiej strony wiadomo, że bycie samotnym nie jest proste, szczególnie w tak beznadziejne długie weekendy jak ten

Gość Złoty rybak
Tu mi pachnie jakimś przegieciem:albo za bardzo odbiłaś z nieśmiałości, albo dokonujesz złych wyborów.Poza tym zignorowałaś mój wpis wczesniej:P

Gość taki se facet
Satellite22 brzmisz dokładnie jak moja eks którą wszyscy rzucają dlaczego? bo tak naprawdę jest po prostu wredna i pusta (pusta tak ale głupia nie zaznaczam) laska pusta może być pewna siebie, pewna siebie może być pusta, pusta i pewna siebie znaczy to samo czasami kumasz?

Tu mi pachnie jakimś przegieciem:albo za bardzo odbiłaś z nieśmiałości, albo dokonujesz złych wyborów.Poza tym zignorowałaś mój wpis wczesniej Sorry:) nie sądzę abym była bardzo śmiała, może ta "niby zarozumiałość" to taki system obronny, a być może masz rację,że dokonuje złych wyborów

taki se facet Satellite22 brzmisz dokładnie jak moja eks którą wszyscy rzucają dlaczego? bo tak naprawdę jest po prostu wredna i pusta (pusta tak ale głupia nie zaznaczam) laska pusta może być pewna siebie, pewna siebie może być pusta, pusta i pewna siebie znaczy to samo czasami kumasz? Dobitnie mnie oceniłeś, jednakże od nikogo w życiu nie uslyszałam że jestem pusta, wręcz przeciwnie

Gość pewna siebie kobieta jest
niepożądana, ponieważ: a) typ macho potrzebuje kobiety słabej, uległej, takiej, którą będzie mógł dowolnie pomiatać b) typ sieroty bożej boi się kobiety silnej, z charakterem, przebojowej, bo sam nic nie potrafi załatwić i ucieka od kogoś, kto będzie tylko podkreślał jego pierdołowatość występuje również typ normalnego faceta, ale niestety jest to gatunek na wymarciu, na ogół już zajęty

pewna siebie kobieta jest niepożądana, ponieważ: a) typ macho potrzebuje kobiety słabej, uległej, takiej, którą będzie mógł dowolnie pomiatać b) typ sieroty bożej boi się kobiety silnej, z charakterem, przebojowej, bo sam nic nie potrafi załatwić i ucieka od kogoś, kto będzie tylko podkreślał jego pierdołowatość występuje również typ normalnego faceta, ale niestety jest to gatunek na wymarciu, na ogół już zajęty Te argumenty do mnie przemawiają:)

Gość taki se facet
Satellite24 wierzysz w te bzdury? "niepożądana, ponieważ:" powiedz szczerze napisałem że pusta nie znaczy głupia ale jak się okazuje w twoim przypadku i w przypadku mojej byłej jest jeden wyjątek to znaczy jesteście bardziej puste niż inteligentne chociaż wam inteligencji nie brakuje każde wyjaśnienie jest dobre które was nie ocenia negatywnie i nie dociera do was że coś z wami nie w porządku zrób rachunek sumienia czy jesteś pewna siebie czy pusta ten ktoś kto napisał że pewna siebie dziewczyna nie może znaleźć chłopaka to jakiś d.ebil teoretyk co z życia praktycznego chyba nie wie nic bo nie mylmy pojęć takich jak: pusta, pewna siebie, chcąca rządzić jak smarkula, chcąca rządzić jak wredne babsko i tak dalej. te cechy czasem jak powiedziałem wcześniej wyglądaj tak samo i ludziom mało rozgarniętym mogą się mylić

Gość nieugiety
co za bzdury , to dzieki wam ten gatunek mezczyzn tak zwanych posrednich jest na wymarciu , bo wy z normalnych mezczyzn potraficie zrobic sieroty boze , tak to jest jak sie kobiety uzalezniaja to pozniej im sie w glowkach pierdoli

taki se facet Satellite24 wierzysz w te bzdury? "niepożądana, ponieważ:" powiedz szczerze napisałem że pusta nie znaczy głupia ale jak się okazuje w twoim przypadku i w przypadku mojej byłej jest jeden wyjątek to znaczy jesteście bardziej puste niż inteligentne chociaż wam inteligencji nie brakuje każde wyjaśnienie jest dobre które was nie ocenia negatywnie i nie dociera do was że coś z wami nie w porządku zrób rachunek sumienia czy jesteś pewna siebie czy pusta ten ktoś kto napisał że pewna siebie dziewczyna nie może znaleźć chłopaka to jakiś d.ebil teoretyk co z życia praktycznego chyba nie wie nic bo nie mylmy pojęć takich jak: pusta, pewna siebie, chcąca rządzić jak smarkula, chcąca rządzić jak wredne babsko i tak dalej. te cechy czasem jak powiedziałem wcześniej wyglądaj tak samo i ludziom mało rozgarniętym mogą się mylić Po pierwsze nikim nie chce rządzić i nie mylą mi się żadne cechy, nie porównuj mnie do swojej byłej dziewczyny, bo takie porównanie jest niemożliwe. Wiadomo wy faceci jesteście wszyscy idealni, ja jestem pusta, wredna i nie wiadomo jeszcze jaka, a później piszą, że żałują że ta znajomość się skończyła.

Gość dede1
jest takie powiedenie , jak ci trzy osoby mówią, że jesteś pijany to lepiej idź do domu najłatwiej sobier wytłumaczyć , że to inni są dzziwni ale ze mną oczywiście wszystko w porządku a może jednak nie , trudno być obiektywnym wobec saameeego ssiebie