Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balell

Zmiana nastroju przy tabletkach anty.. Już nie daję rady;(

Polecane posty

Gość balell

Biorę Yaz-y ze względu na dużą torbiel, no ale towarzyszą mi humorki.. Z niczego potrafię się wściekać na Bogu ducha niewinne osoby.. Mam wspaniałego przyjaciela, który dla mnie jest cały czas mimo wszystko.. Znosi wszystko ale ja już nie potrafię z tym się nosić. Jestem taka niesprawiedliwa, stwarzam sobie własne bajki, nie wiem o co mi chodzi a kiedy rozumiem swój błąd to stwierdzam, że najlepiej już się nie odzywać i dać spokój, chcę też wtedy być sama i mieć święty spokój. Ale ile tak można? Zastanawiam się czy zmiana na inne tabletki coś pomoże?

Gość autorkaTegoPostu
Ja tez bralam antykoncepcje hormonalna z powodu torbieli ale odstawilam przez moje nastroje bo malo co mi sie wtedy zwiazek nie rozpadl. Teraz zaluje bo faceta juz nie ma a ja zdrowie puscilam na drugi plan i jestem juz po operacji 4miesiace, znow mam nowa torbiel. Jesli Tobie hormony pomagają to nie rezygnuj.

Gość balell
Mój PMS jest też nie do zniesienia;( Facet się kapuje, kiedy go mam, zresztą nie tylko a ja z niczego staje się nerwowa, podniesione cisnienie przy zwykłym siedzieniu i nic nierobieniu. Zapytam o Femoden. Dzięki!

Gość odpowiadallska
Pomoże autorko, każde tabletki działać będą na Ciebie inaczej.