Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snuffer

Problem z dziewczyną. Pytanie do obeznanych chłopaków.

Polecane posty

Gość snuffer

Najpierw historia: Poznałem ją w wakacje ale kiedy spytała się czy chce byc z nia to odmówiłe, bo uganiałem sie za jakąś tepa mała kurewką (dosłownie). A jakieś dwa tygodnie temu zacząłem się z nia spotykać, a tydzień temu zapytałem czy da mi drugą szansę. I tu sie okazało że dała ją 4 dni wczesniej typkowi z którym była w ciagu 6 miesiecy 5 (!!!) razy. No i tu się zaczyna mój problem. Rozmawiałem z nią 2 dni i wyszło na to że ona jest z nim, ale jakaś część jej chcę zeby znowu jej się z tym typkiem nie udało. Sytuacja jest taka że rozmawiam z nia duzo, znamy się od roku, ostatnio parę (sor za brak skromności) całkiem niezłych wierszy jej napisałem. I tu jest sedno problemu: ona jest w tego gościa ślepo zapatrzona, jak tylko dostanie smm od niego zaraz szybko musi się zmywać i do niego iść. Jest ode mnie 4 lata młodsza (nie chodzi o wiek, ponieważ ja naprawdę cos do niej czuje). Co radzicie w takiej sytuacji? Ona jest bardzo delikatna więc wszelkie gwałowne próby od razu idą w kąt. Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdro

Gość chonzikuuu
Cwicz dalej.