Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystek wielgaśny

Dziwne imię

Polecane posty

Gość znam tez
z imienia wars i sawa powstala nazwa warszawa! do jakiej szkoly ty chodzilas ze nie uczyli was?:D:D:D

Gość dnbnchjbcfrjfnr
NUDZIADRA GLUTOACZNA SŁODERMA

Gość znam tez
Dawno temu, kiedy nasz kraj pokrywała nieprzebyta puszcza, w samym jej sercu nad Wisłą żył młody rybak o imieniu Wars. Był człowiekiem pracowitym i pogodnym, toteż szczęście mu sprzyjało. Sam wyciosał łódź, często wypływał na połowy i nigdy nie wracał z pustymi rękami. Szczególnie lubił nocne wyprawy, kiedy na rzece panował niezmącony spokój a świat spowijała księżycowa poświata. Pewnego razu, kiedy ukryty w trzcinach zarzucił sieci czekał na połów, zauważył prześliczną, długowłosą dziewczynę, której ciało od połowy stanowił rybi ogon. Syrena nieświadoma tego, że ją ktoś podgląda, zaczęła śpiewać. Na dźwięk jej głosu rybak zakochał się od pierwszego wejrzenia. Od tego czasu co noc pragnął ją zobaczyć, więc chował się w szuwarach i napawał się jej urodą i śpiewem. Wreszcie postanowił się ujawnić i wyznać jej miłość. Okazało się, że rybak też nie był obojętny syrenie. Wars poprosił ją o rękę, a ona zgodziła się i przybrała imię Sawa. Zgoda syreny na małżeństwo z człowiekiem sprawiła, że rybi ogon zamienił się w nogi. Wkrótce w chacie nad rzeką odbyło się huczne weselisko Warsa i Sawy a oni żyli długo i szczęśliwie otoczeni szacunkiem ludzi. Po latach wokół ich domu powstała duża osada rybacka, którą na ich pamiątkę nazwano Warszawą. Tak powstał zalążek naszej stolicy. Źródło: http://pl.shvoong.com/books/children-and-youth/505526-wars-sawa/#ixzz1L2QS4htA

Gość dnbnchjbcfrjfnr
SYRANATKA

Gość Armani Code
ja mam szczescie do ludzi z nietypowymi imionami. sama mam juz prawie 24lata i podane osoby są mniej więcej w moim wieku. oprócz ciotki i nauczyciela ;) Delfina - kolezanka Bogna - kolezanka Diana - kolezanka (w podstawowce bylo wielkie halo z tym imieniem ale teraz juz jest opatrzone) Maurycy - kolega Berenika - siostra powyzszego Dirian - brat powyzszych Mieszko - kolega Gniewko - brat powyzszego Ziemowit - brat powyzszych Anastazja - kolezanka Manuela - kolezanka Halszka - kolezanka Alex - brat wujeczny (najlepsze, ze takie imie zarejestrowali w polskim urzedzie) Blanka - siostra powyzszego Aurelia - kolezanka Aldona - ciotka Tymoteusz - byly nauczyciel Zygmunt - kolega Witold - kolega Lidia - ciotka

Gość dnbnchjbcfrjfnr
ZA TE PIEKNE IMIONA PODZIĘKUJCIE TAKIEJ SUPER FANTAZYJCE JAK JA WASZE DZIECI BĘDĄ ORYGINALNE :classic_cool: precz z komumą :O

Gość Dastin...
No ja mam na imie Dastin...

Gość dnbnchjbcfrjfnr
dumą

Gość dnbnchjbcfrjfnr
prezerwatywa ty nie jestes taka oryginalna jak ja :classic_cool:

Gość Mała Destylacja
Moja świętej pamięci babcia miała na imię Leokadia, mówiłam na nią babcia Lodzia... Nie spotkałam drugiej osoby o takim imieniu.

Gość bleee ble
ludzie to sa normalne imona co chcecie od diany, szczepana , lidi mieszka ksawerego itp. dziwne to jakies dzordze jony czy brajany

Gość moja siostra ma meza
ja znałam Rolanda tego co świruje na necie ;) , znałam Mieszka, rocznik jak sie nie myle 86

Gość PSYCHOCZKA
psychodojna hahahahahahah

Emanuel - sąsiad Florian - kolega Ludwik - kolega Donat - kolega Alojzy - śp.znajomy Alojzja - znajoma Eunika - koleżanka Eryka -siostra Euniki Samuel - wnuk znajomej Leokadia - śp.mama koleżanki Balbina - śp.babcia koleżanki Bibianna - koleżanka Melania -znajoma

Cyprian - syn znajomej Bernadetta - siostra koleżanki Kornelia - była szefowa Aniela - sąsiadka Szczepan - kolega (dawny) Roland - były facet Manuela -córka znajomej Aurelia - koleżanka Witold - kolega (dawny)

Gość ja znam^%&
Eulalia Estera Estella Emma Ksantypa Ksymena Klara Karmen Rita Ivetta Fiona Nadia Liwiusz Ariel Alan Klaudiusz Korneliusz

Gość Florian,Xavier,Roland,Olaf,Ted
Gerard,Kornel,Juliusz, Amelia,Eleonora,Laura,Tara,Samanta,Wivien

Gość krystek wielgaśny
up

Gość Wenecjusz ;)
;)

Gość gość
Hej, ja też mam imię ...... hm nietypowe, Soraya.