Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adwokat warszawa

jedni są zawsze zajęci, drudzy są zawsze sami. dlaczego tak jest? jak myslicie

Polecane posty

Gość IMO13801
Czekam na wypociny Piczki - widzisz? Jak także tak potrafię. :classic_cool:

piczka pojechałaś po bandzie uwielbiam lalunie udające księżniczki w dyskotece serio nie chodze na dyskoteki ?:classic_cool: zapytajcie pierwszej lepszej dziewczyny czy jest zadowolona gdy podrywa ją brzydal , wątie by któras była .

Pogarda to coś czego się nie kontroluje. Twarzą w twarz bez problemu bym z Ciebie to wyciągnęła. Ale rób jak chcesz. A ja lubię być wyniosła, ludzie nie trują mi dupy i mam spokój. Owszem, robię to specjalnie.

Gość IMO13801
piczkaxxxxxxxxx "zapytajcie pierwszej lepszej dziewczyny czy jest zadowolona gdy podrywa ją brzydal , wątie by któras była." To jest już inny problem, bo rękę daje sobie uciąć, że większość zapytanych WPROST dziewczyn by kłamała...

Gość IMO13801
Kultura mam na drugie "Pogarda to coś czego się nie kontroluje. Twarzą w twarz bez problemu bym z Ciebie to wyciągnęła." Co to ma do dyskusji niuńka? Zarzuciłaś mi, że gardzę tutaj ludźmi - nawet odgrażałaś się cytatami. A powiedz mi, gdzie chociażby nadmieniłem, że uczucie to, jest mi całkowicie obce?

po co kłamac w takiej sprawie ? jak np zarwie mnie jakies ciacho to az serce rośnie ale jak jakis brzydal podbija to dziewczyna sobie mysli " czy jestem taka brzydka jak ona skoro odważył sie podejsc " bynajmniej ja tak mam

Gość IMO13801
Kultura mam na drugie "To w czym rzecz IMO?" Po prostu wyraziłem swój sprzeciw zdaniu, które w 70% składa się z bzdur. -----> "A Ty IMUŚ to do nikogo pogardy nie masz, co? Rzucić cytacikiem? Wystarczy Ci lekko na odcisk nadepnąc a od razu widać."

Gość taki se facet
piczka a jest taka opcja że dajesz kosza ale nie czujesz pogardy? :)

Gość IMO13801
"Twoje czepianie się Piczki." Cudowne zdanie - nie wiem dlaczego, ale bardzo mi się podoba, być może podświadomie. ;)

jest taka opcja :) nawet dośwaidczyłam takiej opcji :classic_cool: fajny chłopak którego olałam po bliższym pozaniu bo szukałam stabilizacji a on tylko o je.baniu

Gość taki se facet
piczka a jest taka opcja że dajesz kosza ale nie czujesz pogardy? odpowiedz jestem ciekawy, nie czepiam się :)

Gość IMO13801
Tak Kulturo - przejrzałaś mnie. Gardzę ludźmi z powodu wyglądu. A szczególnie 161 centymetrowymi, 45 kilowymi laseczkami z małymi piersiami. :classic_cool:

Gość taki se facet
piczka rozumiem ale czy miałaś taką sytuację że olałaś nieznajomego np na dyskotece lecz nie czułaś pogardy do niego chodzi mi o przypadek w którym nie poznałaś go bliżej w żaden sposób

i jeszcze jedna opcja , fajny chłopak bierze ode mnie nr tel i codziennie wysyła tylko smsa w stylu " co słychac? " , pisanie sie nie klei i wtedy jest kosz :classic_cool:

A co to za różnica z jakiego powodu się gardzi? Pogarda dla drugiego człowieka zawsze jest pogardą. Tak samo jak nienawiść. Ale, ale przecież rozmowa o wpływie takich uczuć na duszę nie jest zabawna.

tak miałam taki przypadek chodze w weekendy zaocznie do szkoły takiej jednej i jeden chłopak gdy wychodziłam z sekretariatu do mnie mówi " pani dyrektor prosila mnie o twoj numer telefonu " uśmiałam sie tylko bo był ładny :classic_cool: pogardy nie było

Gość IMO13801
Kultura mam na drugie "A co to za różnica z jakiego powodu się gardzi? Pogarda dla drugiego człowieka zawsze jest pogardą. Tak samo jak nienawiść." Tak samo jak różnicy nie ma czy ktoś został zabity szybko, czy ginął w męczarniach - śmierć, to śmierć. ;) "Ale, ale przecież rozmowa o wpływie takich uczuć na duszę nie jest zabawna." To jak z kawałami o Żydach - nawet obozy śmierci potrafią dostarczyć rozrywki...

Gość IMO13801
Masz coś do dodania Piczko? ;)