Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adwokat warszawa

jedni są zawsze zajęci, drudzy są zawsze sami. dlaczego tak jest? jak myslicie

Polecane posty

"uwazam, ze to kwestia szczesia i trafienia na odpowiednia osobe a nie wygladu i zasobow na koncie" - podzielam ten pogląd :)

czyzby Danuta?.. raczej nie szczescie tylko checi ze strony laski bo tp np czesto widac na imprezach kolesie starają sie podrywac laski a one ich olewają dodam ze to byli zwykli kolesie nie przystojniacy problem jest w was a nie w facetach

Gość IMO13801
Piczka - już dawno poprosiłem, a może to zazdrość, że nie chcę Twoich oglądać? :classic_cool:

"czesto widac na imprezach kolesie starają sie podrywac laski a one ich olewają dodam ze to byli zwykli kolesie nie przystojniacy problem jest w was a nie w facetach" no sorry ale jak podbija do mnie jakis chopak który mi sie nie podoba to mam sie cieszyc ?

Ja akurat z innej bajki jestem, to się nie liczę. To byś IMO zakład przegrał. Obracam się/obracałam wśród ludzi troszkę powyżej przeciętnej i sporo takich zaobserwowałam. Nie jestem zarozumiała tylko stwierdzam fakt. Jest też mnóstwo takich które są byle by być, bo się boją samotności.

Gość IMO13801
piczkaxxxxxxxxx piczkaxxxxxxxxx@tlen.pl'; "superprzystojniaka ? no musiałabym byc zdesperowana aby nie olac kogoś kto jest poniżej moich oczekiwań" Te oto Piczkowe słowa mądrości powinny zostać wklejone do tematu poniżej, gdzie inna głupia pinda wciska kity, iż laski są zadowolone, gdy faceci podrywają....

nie mam dużych oczekiwań to jest tak , jak patrze na urodę facetó którzy mnie niegdyś zarywali i myśle sobie " boże czego takie ciacho chce od takiej dziewczyny jak ja " to potem jak podbija do mnie przeciętniak to mam skakac ze szczescia ? wiem na kogo mnie stac i mierze siły na zamiary ot moja filozofia

To mi nie wierzcie, pewnie oczywiście 😭 myślałam nad odp...co by potwierdzało, że inteligentna nie jestem:classic_cool: Hm, foto za loda...trzeba by się zastanowić...o wiele lepsza oferta niż od IMO:D

Gość czyzby Danuta?
**cream** no wybacz, ale malo znam dziewczyn z klasa, ktore leca na imprezowych podrywaczy, ktorzy w wiekszosci przypadkow probuja wyrwac laske na jedna noc. i dodajmy jeszcze, ze ich podryw zazwyczja jest slaby i prymitywny. takze taaaaaaaaaaak, problem jest w laskach, ktore nie chca imprezowych lovelasow

Gość IMO13801
Piczka - nie chodzi mi o fakt olania, tylko tą nieukrywaną POGARDĘ, gdy frajerzyna śmie uderzyć do jaśnie panienki - pogardę jaką nawet czuć w Twoich wypowiedziach.

wyżej sra niż doope ma 🖐️ ale to zrozumiale przy jego wzroście :classic_cool: e spodziewałam sie ze mnie zjedziecie ze jestem pasztet a gram ksieżniczke a tu nic :(

Gość IMO13801
piczkaxxxxxxxxx "e spodziewałam sie ze mnie zjedziecie ze jestem pasztet a gram ksieżniczke a tu nic" Dzień dobroci dla zwierząt. :classic_cool:

"Piczka - nie chodzi mi o fakt olania, tylko tą nieukrywaną POGARDĘ, gdy frajerzyna śmie uderzyć do jaśnie panienki - pogardę jaką nawet czuć w Twoich wypowiedziach." nosz kurde podejdzie do mnie przygarbiony zgred z pryszcatym ryjem , zęby niemyte i co ja mam czuc do niego ? sympatie ? czuje wstręt że ktoś taki mógłby chociaż pomyślec o tym ze mogłabym byc "chętna " na takie coś

Gość adwokat warszawa
"czuje wstręt że ktoś taki mógłby chociaż pomyślec o tym ze mogłabym byc "chętna " na takie coś" piczka pojechałaś po bandzie :D uwielbiam lalunie udające księżniczki w dyskotece serio :D

Gość IMO13801
Kultura - na tym całym forum jest tylko JEDNA osoba która darzę prawdziwą antypatią - jeszcze nikim nie pogardzałem, a w szczególności nie z powodu wyglądu...