Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już się znaleźli sfrustrowani

precz z wódką!!!

Polecane posty

Gość już się znaleźli sfrustrowani

alkohol jest do dupy! Rozumiem, że piwo może być dobre w smaku, ale nie rozumiem jaki sens ma upijanie się. Jak dla mnie nie ma w tym nic fajnego. Pond to etanol jest bardzo szkodliwy dla organizmu. Jedyna godna uwagi używka to marihuana, która uprawiana naturalnie jest nawet zdrowa i w przeciwieństwie do alkoholu tylko zwiększ świadomość. Zalegalizować to, a jak coś musi być nielegalne to niech to będzie wóda!!!!

Gość już się znaleźli sfrustrowan
Hej, to naprawdę Twoje zdjęcie? Woooow! Aleś Ty piękna! Ale oczka chyba sobie trochę poprawiłaś, przyznaj się :p Nie mogą być aż tak zielone.

Gość jupiiiiii
wódko ma wódko ma wódko ma ...

Ostatnio, jak jechalem samochodem to byl wywiad na radiu Pin wlasnie o tym , ze w kraju gdzie jest 3 mln. alkoholikow, alkohol jest legalny, a marichuana nie, chociaz w innych krajach Uni, jest legalna niewielka jej ilosc, a powinno nas obowiazywac wlasciewie wspolne prawo i dorastajace dzieci, ktore do wszystkiego podchodza w sposob bardzo prosty, zadaja pytania dlaczega tak jest?No wlasnie dlaczego tak jest, ze jedne srodki zmieniajace swiadomosc(takim jest alkohol) , sa legalne a inne nie.N.p. papierosy sa bardziej szkodliwe niz marihana a sa legalne!Ale Polska to kraj paranoicznych przechylow i tak bylo, jest i bedzie!

A ja to i tak piernicze te prawo i juz obsialem sobie poletko ukryte w moczarach canabisem i czkam jak wzejdzie!

Gość już się znaleźli sfrustrowan
hehe, ja też podążam za pewna pieśnią, która mówi "mam swoje pole i głupi przepis pierdole" :D Ale dlaczego za chmurę miałbym iść do więzienia? Chory system!

Dlatego trzeba sie pilnowac, a zasada jest jedna!Tylko ja i moje poletko i zadych spolek i znajomkow. Zreszta ja mieszkam na takim zadupiu, ze tutaj wszysko uchodzi!Nawet jakbym sobie wychodowal w doniczkach na parapecie to nikogo to nie bedzie obchodzilo!

W stanie wojennym, woda byla na kartki i kazdy sobie pedzil w domu bimberek i jakos to uchodzilo.Pedzilem ja, brat, szwagier, tesc i ojciec!Mozna zalozyc, ze teraz tez jest jakis stan wojenny, bo rzad chce nas(spoleczenstwo) oskubac i zniewolic,Ale my sie nie damy!

Gość grgtr
tosz widac ze jej fota jest musnieta fotoszopem