Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34_latka_ona

34-latka odpowie na każde pytanie

Polecane posty

Gość 34_latka_ona

na które będzie miała ochotę odpowiedzieć ;-)

Gość poludnie,
to sie zdecyduj :D

Gość poludnie,
no wlasnie, brak ci jajec :D

Gość Kossakk2011
Hej.Mozesz mi odpowiedziec na pytanie ?Prosze ?Ja sam mam 30 lat facet.I sie zastanawiam czego kobieta w twoim wieku oczekuje jezeli chodzi o sex.Co lubisz jak to lubisz i co dokladnie Cie podnieca ? Co zrobic byscie cieszyly sie z sexu ?

Gość Maly_woz
mozna juz pytac!?

Gość lafemina
Dlaczego mój facet nie lubi robić minety? ( utrzymuje higiene- to dla tych ugryzliwych)

Gość esteea@@
czemu Twoi równolatkowie wolą kobiety 45+ ?

Gość 34_latka_ona
lafemia, to chyba pytanie do Twojego faceta :) Spytaj go i już...co szkodzi??? :) Mój lubi, lubi też "studiować" mnie...co czasami mnie krępuje, ale lubi sobie pooglądać mnie dokładnie, dotykając i sprawdzając co mnie podnieca...fajne to takie :)

Gość andrrrr
esteea@@ wypierdalaj zdesperowana 40 tko

Gość 34_latka_ona
esteea@@ nie znam wielu 30 latków będących z kobietami ponad 40letnimi...ale tu chyba nie ma reguł.... a tak w ogóle to chyba jest wręcz odwrotnie, nasze polskie społeczeństwo jako bardzo zaściankowe i nietolerancyjne, piętnuje takie związki

Gość lafemina
nie wiem dlaczego ,ale sie wstydze...raz juz po drinku ,bo w innym przypadku bym sie nie odwazyla , juz pieknie sie napalilismy i ja mu głowke w dół a on do góry...oj...:( to ci zazdroszcze kochana , chciałabym takiegoi faceta ...w naszym zwizku to ja ta szukajaca i badajaca ;)

Gość 34_latka_ona
lafemia. a co z depilacją? :) Wiesz.... wiem że trudno przełamać opory pewne...do tego boisz się może usłyszec czegoś co Ci sprawi przykrość. Sama musisz zdecydować czy bardzo Ci na tym zależy i zaryzykujesz bardziej "szczegółową rozmowę" czy możesz sobie podarować ...

Gość esteea@@
może i piętnuje ale jakos pełno takich i trwają

Gość 34_latka_ona
pełno? raczej nie.....

Gość lafemina
wszystko pięknie wydepilowane ...:) on chyba poprostu tego nie trawi , nie wiem dlaczego :( oj jak ja wam kobietki zazdroszcze...

Gość Maly_woz
lafemina- dziwny ten Twoj facet, ja to uwielbiam

Gość 34_latka_ona
lafemia... to albo ma b. złe doświadczenia z przeszłości, albo po prostu nie wie jak do tego się zabrać :) Ile ma lat??

Gość Kossakk2011
Dziekuje za odpowiedz.A czy moglabys zformulowac bardziej slowo namietnoscia ?W czy lezy diabel pochowany jak zrobic by Kobiet a czula ze jej bardzo pragne?w Kazdym centymetrze bo chyba powiedziec jej o tym nie wystarczy .Jeszcze raz dzieki ;)

Gość esteea@@
dużo , przejrzyj troche tą kafeterie

Gość 34_latka_ona
Kosssak.....to takie trudno opisać to. Gdy z kimś łączy Cię niesamowite uczucie, prawdziwe uczucie, do tego mamy na siebie ochotę, to prostu wszystko kipi :) Mówić tez możesz.....tak po prostu ..prosto w oczy....albo przytul ją mocno tak od tyłu, gdy stoi..albo leży...uwielbiam gdy mój mężczyzna całuje mnie po plecach, karku.... Mówić tez możesz dotykając, każdy centymetr jej ciała.... począwszy od małego palca od stopy, po płatki uszu.....

Gość Maly_woz
dawanie rozkoszy kobiecie oralnie jest cudowne. lepiej wyjasnij sprawe bo szkoda rezygnowac z tego

Gość esteea@@
wszedzie tylko wpisy-" sex z młodszym" ,"szukam młodszego' przecież ja tego nie wymysliłam ot co

Gość lafemina
42 - chyba nie wie jak się za to zabrać ... marze o tym a tu...nic

Gość lafemina
maly-woz... ale ja mam mu to powiedziec...raz mowilam ,ze lubie a on sie zawstydzil i w gruncie rzeczy i tak do niczego nie doszło

Gość Maly_woz
jak to nie wie!? normalnie pogadajcie o tym i pokaz mu co i jak

Gość 34_latka_ona
lafemia, mój ma tyle samo lat :) to w takim razie dziwne.....bardzo....najwyrażniej wcześniej też tego nie praktykował za często...zaproponuj mu pozycję 69 :)

Gość lafemina
hmm...musze spróbować...zawsze jestem czysciutka , bo mam na tym punkcie hopla... z jednej strony on nie chce piescic mojej ...ale jezeli chodzi o niego to wrecz, domaga sie lodzików ...

Gość lafemina
hmm...dobry pomysł ,ale czy on sie odwazy...w naszym zwiazku to raczej ja wychodze z inicjatywa...wiec moze sie skusi...mam nadzieje....