Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analitykkkkkkkk

dlaczego mimo tak trudnej sytuacji polacy nie wyszli na ulice

Polecane posty

Gość warszawski policjanttt
u mnie w warszawie zarobki zaczynaja sie od 2500 na reke ale prawda jest ze jest tu wielu nieuków ale chyba wszedzie w budzetówce tak jest:(

Gość wqww434
warszawski policjanttt- jezuu, typowy z ciebie tępak... A myślisz że co dadzą protesty? Dodrukuja pieniędzy czy mają je urodzic?

Gość wqww434
Ja bym do policji zatrudniała tylko z wyższym wykształceniem. Nie wiem co za problem, masa bezrobotnych absolwentów.

a moze tak by ograniczyli role koscioła w tym kraju i choc troche mniej kradli ale gdy sie koncza argumenty to sie zaczyna obrazanie

Gość wqww434
policjant- i ty z tą pensją 2500 jeszcze narzekasz???

u nas na komendzie z kazdym miesiacem jest mniej samochodów na naprawy kasy nie ma mysle ze w polsce ida naprawde złe czasy kiedys troche ludzi wyjechało za granice,to był taki wentyl teraz nie ma gdzie wyjechac

a to tak duzo?? moja pensja juz nie wzrosnie bo nie bedzie juz podwyzek a ja tez nie awansuje za 10 lat tez bede tyle zarabiał

nie sadze ze polaków cos to nauczy w moim rodzinnym miasteczku upada coraz wiecej firm bo ludzie nie maja kasy to powoduje taka spirale

zdychaja mniejsze sklepy,zakłady fryzjerskie,drobni rzemieslnicy

ale nikogo to nie obchodzi wazniejsza jest katastrofa smolenska

Gość carlsberg men
dobry temat na sobote wieczór :D

Gość xzderr
Jaki protest? Protest miał sens jak większość firm była państwowa...Teraz wszędzie prywaciarze i ludzie wolą siedzieć cicho i tynk ze ściany jeść bo się boją że pracę stracą...

Gość inczejnte
katastrofa smolenska akurat jest wazna klotnie w tej sprawie sa zbyteczne

a pamietam jak ekonomista krzysztof rybinski pisał ze niskie płace sa szansa dla polski jednak inwestorzy wola produkowac w chinach a nie u nas

Gość wqww434
a to tak duzo?? porównaj to sobie do pensji 1200 zł jaką otrzymuje 80 % mieszkańców tego kraju. albo do rent 500 zł z jakich musza wyrzyc chorzy ludzie.... :( Miałbyś 5 tys, tez by ci było mało... Jeszcze chcesz strajkowac? Chcesz miec jeszcze więcej, i żeby zabrali najbiedniejszym rencistom i emerytom, którzy nie mają jak strajkowac bo nie mają argumentów....

g...mnie obchodzi ta katastrofa rzygam juz tym wszedzie pisza tylko o tym i jeszcze w newsweeku przeczytałem ostatnio ze wiekszosc polaków wierzy w zamach............

nie wyobrazam sobie zyc za 1200 zł i miec rodzine

shatyn szczeka mi opadła mi opadła gdy to przeczytałem jak mozna byc tak głupim...........

Gość inczejnte
gdyby twoi rodzice albo dzieci tam zginely tez bys mowil, ze chce ci sie rzygac? debil

a kogo obchodza ci ludzie z busa zal mi jedynie załogi samolotu i borowców wiesz ile tragedii dzieje sie codziennie i nikt o tym nie mówi a oni jescze mówia ze 250 tys złotych to mało niech ich szlag.........

Gość wqww434
no ale jego nie zginęli, i to ma to do rzeczy.... A co do rzygania to możemy rzygac wspólnie bo ja też rzygam tym całym g.....

jeszcze zza grobu nas okradaja wczoraj w moim powiecie utoneło dziecko gdy w tym czasie trwał pogrzeb jego ojca i kogo to obchodzi

czy my jestemy gorszymi ludzmi niz banda złodzieji zwana politykami czy nasze zycie jest mniej warte i nic nie znaczy

Gość wqww434
mnie najbardziej śmieszy jak opowiadli jaki to kwiat narodu zginał i że bez tych ludzi to już cała Polska pogrzebana... Srednia wieku po 60 chyba to przywiędły ten kwiat? I tak każdy nad grobem stał...

to była nasza ELYTA

Gość inczejnte
i wlasnie dlatego jest dupkiem, nie interesuje cie temat to sie zamknij jeden z drugim jakby zginal ktos tobie bliski tez nie chcialbys zamiatania sprawy pod dywan a 250 tys rzadzacy przyznaja, nie rodziny zmarlych, do nich miej pretensje oraz do tych co zgotowali nam taki system

to daj im swoja kase jak taki fajny choc po tym jak piszesz wnioskuje ze jestes kobieta

shatyn 40 procent polaków wierzy według sondazy ze rosjanie dobijali ofiary katastrofy gdy to przeczytałem to zwatpiłem.......... i juz nic mnie w tym chorym kraju nie zdziwi

Gość głuuuupi temat
Bo porządni pracują i im dobrz a takim jak ty się nawet tego nie chce

Dać politykom najniższą krajową i ciekawe czy tacy cwani będą, zlodzieje pieprzeni. Tak ludzie zapieprzają ciężko za marne grosze ledwo starcza na podstawowe wydatki, ale nikt się nie odezwie bo cieszą się, że w ogóle ta pracę mają. Dziwić się że za granice, wyjeżdząją, bo mądrzy są i wiedzą że w tej Polsce od 7 boleści to nigdy dobrze nie będzie.i nie ważne czy ktoś zrobi strajk czy rewolucję nic to nie zmieni bo bedzie jak zwykle rząd obieca, glupi Polak sie pocieszy a guzik z tych obietnic będzie. Ja jak pracy nie znajdę tutaj to sama z chęcią gdzieś wyjadę bo wszędzie jest lepiej niż tutaj.