Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analitykkkkkkkk

dlaczego mimo tak trudnej sytuacji polacy nie wyszli na ulice

Polecane posty

Gość warszawski policjanttt
za 20-30 polska sie strasznie wyludni pozyjecie zobaczycie najgrorszy los spotka wasze dzieci

Oczywiście że się wyludni, pracy nie ma a jeśli jest to za marne grosze i zero szacunku do człowieka, ludzie po studiach nie mają pracy, więc gdzie nasze dzieci znajda pracę? a jesli teraz my rodzice nie zapewnimy im pewnego startu na przyszłość to już w ogóle mają przchlapane, a z czego tu zapewniać im start przy tych śmiesznych zarobkach?

dlatego ja zdecydowałem ze nie załoze rodziny podobnie jak moi niektórzy rówiesnicy nie skaze nikogo na zycie w tym kraju

Ja jeśli po studiach pracy nie znajdę wyjeżdzam chocby w ciemno. To jest paranoja co się dzieje, ostatnio slyszałam wypowiedź pewnego Niemca: jakby u nas Merkelowa odwalała takie cuda jak Tusk u was to by już dawno kanclerzem nie byla.

u mnie w moim miescie rodzinnym ludzie pracuja w sklepach za 900 zł na reke sami nie mieliby szans sie utrzymac wiec siedza z rodzicami ale co bedzie gdy zabraknie rodziców

Moja mama pracuje w zakładzie mięsnym, w lodzie zimnie wodzie, traktują ich jak roboty i popychadła,drą wyzywają klną chleb powszedni, zapieprzają tam jak dzikie osły, artretyzm wykręcone kości, kostki na wierzchu już im wychodza wszystkim, a pensja zaledwie 1500 zł, czy to adekwatna pensja do rodzaju pracy, nie dość że ciężko to jeszcze zdrowie sie sypie.

Gość zobaczymy
to był zamach przeprowadzony no domyslcie sie przez kogo ale nie przez rosian inaczej mówiąc zbrodnia doskonała nie do wykrycia !!!!!!!!!!!a tzw Solidarnośc to była do okrągłego stołu potem to były już tylko układy jak podzielić wpływy w Polsce ,jak myslicie dlaczego do tej pory nie wykryto goscia[zawodowy morderca] który zabił gen.Papałe i jego zleceniodawców ?

Ja zacytowałam, nie wiem o co temu Panu dokładnie chodziło. Moim zdaniem chociażby podniesienie podatku, obietnice, aferę z ofe eremrytury i renty zresztą lista jest długa, sam Tusk opublikował przecież plusy i minusy swojej pracy oczywiście okrojone i zalety wielką tłustą czcioną a wady malutkim druczkiem.

to sie nazywa working poor czyli pracuja biedota tak jak murzyni w afryce

ja mysle ze politycy polscy zdaja sobie sprawe ze polska musi upasc ale jest za pózno na zmiany tak rak da przerzuty to jest juz za pózno

bardzo dobrze ze zabrali sie za oszustów z ofe

Tak więc jak wytlumaczyć różnicę że w Polsce jest bieda z nędzą a Niemcy przykaldowo, kraj który przegrał 2 wojny kraina prawie że mlekiem i miodem płynąca? Wiadomo wszędzie będą biedni i bogaci ale wszędzie poziom życia jst wyższy niż tu.

shatyn nie biedzie lepiej polska sie kurczy demograficznie to sie odbije czkawka kto bedzie na to wszystko pracował,na milion urzedników itd........ kazdy kraj ma swój okres wzrostu i upadku

shatyn z ta góra pieniedzy to nieprawda francja czy anglia dostały duzo wiecej niemcy mniej kradna

liczba urzedasów bedzie rosła to np na prowincji jest taki nepotyzm ze kazdy swojego zatrudnia

plan marshalla to nie były az takie góry jak sie pisze niemcy to madry naród murzyni maja wiecej bogactw niz niemcy i wcale nie sa bogatsi

ja jestem realista mój rówiesnik z klasy jest lokalnym politykiem jest strasznie cyniczny

pis nic nie zmieni wybuduje z 1000 pomników co najwyzej

polak polakowi wilkiem to jedna z przyczyn naszych nieszczesc brak elementarnej uczciwosci

Gość jestem po 4 piwach
"Poza tym, Niemcy potrafia pracować... Polacy nie...' A po czym wnioskujesz? Chyba nie po tzw wskaźniku "wydajności" co oznacza jakie PKB wytwarza się w danym czasie przez 1os ale nie ma nic wspólnego z tym czy ktos pracuje czy sie opierdala. O opierdalaniu sie w Niemcach to mógłbym duzo napsac jako inz. procesu co w chuj widział w zakładach produkcyjnych i montazowych w rfn.

Gość zobaczymy
w styczniu rok temu dziewczyna 17 lat przekazała na necie ze na początku kwietnia będzie katastrofa ,załoba narodowa a katastrofa ta będzie zamachem i ze zginą ważni ludzie dla Polski ,przewidziała tez smierc swojego ojca co do dnia opisała ze wszyscy j ą traktują jak nienormalną !!!!!!!

Gość jestem po 4 piwach
Kaczyński premierem był 16mies, Tusk puki była hossa światowa to też gdzies tyle ( ncały 2008r plus od wyborów 2007) i chuja zrobił.

Gość jestem po 4 piwach
pierdolenia że PIS to tylko zamach i pomnik to chyba tylko takie shatyny w to wierzą.

Gość jestem po 4 piwach
a impeachment i zbiorowe nieposłuszeństwo to może słowa Kaczyńskiego??

Gość jestem po 4 piwach
Kretynie, przegrańcu, nabrałeś sie na młodych wykształconych rencisto...W życiu chuja osiągnełeś i dowartościowujesz sie CBOSem , róbta co chceta ale nie chodź na wybory i nie psuj bo już w chuj ci co tobą manipuluja napsuli.

Gość argumetów brakło to prymityw
zaczyna obrażać:D

Gość shatynn
to głupek