Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

villano telenovelas

Chce wydostac się z bagna!!!! Czy mi się uda?

Polecane posty

Jestem ciekaw czy mi się uda wyjść na swoje po moich przeżyciach jakie miałem. Jechali po mnie w każdej placówce edukacyjnej a także w domu. Już niedługo matura i zależy mi na tym bym wyszedł z tego bagna w którym jestem.

Gość ttyftt
ooo mój ziomek :) tylko ja plec żeńska i identyczne przyzycia lecz juz po maturze , kazdy ma inną osobowosc, jeden musi miec wiecej czasy aby uporac sie z skazą na psychice, a drugi szybciej sie upora, wiesz... najgorsza to nie edukacja ale rynek pracy, chodzi sie na rozmowy kwalifikacyjne i bagno :(

Ja chce o wszystkim co mnie spotkało w życiu zapomniec. Zamierzam walczyc o swoje, czasami pragnę zemsty na rodzinie lub innych osobach które mnie krzywdziły. A czasami tylko spokoju, marzy mi się wyjazd za granicę i to by nigdy nie wracac do Polski, moze Hiszpania?

Gość ttyftt
Ohhh Hiszpania to moje klimaty... niestey tylko w marzeniach :( Dla mnie etapy edukacji jak i zycie w 4 scianach było dla mnie ghenną, teraz teaz mi ejst ciezko, zbyt bardzo zostałam okaleczona , i skaza na psychice pozostała, jak to sie mówi.. rany sie goja, lecz blizny zostają .. niestety u mnie tak jest

Gość ttyftt
z jakiego rocznika jesteś???