Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiekszosc z nich to brudasy

zamieszkaj z facetem a dowiesz sie jaki jest naprawde!!

Polecane posty

Proponuje,zebysmy tu,dziewczyny,kobiety mieszkajace z partnerami opisaly jak sie zmienili i jacy sa nasi faceci. Od roku mieszkamy razem,wczesnie zamieszkalismy razem,taka byla sytuacja i co?chyba dobrze wyszlo,teraz wiem co to za menda.mam go dosc!doradzam kazdej szybkie zamieszkanie,tak nie stracicie np 5lat przed zamieszkaniem,zeby sie okazalo jaki on jest. Zaczynam: -po pewnym czasie wrocil do nawyku sprzed poznania mnie czyli mycie sie gora raz na tydzien. -nie krepujac sie pierdzi -jak zrobi kupe to nawet nie spojrzy czy zostawia klop czysty,ostanio pytam go nie wstyd ci,ze ja musze cos takiego ogladac?a on : mi by nie przeszkadzalo jakbym cos takiego zobaczyl po tobie. -jesli nie dam mu czystych gaci przed prysznicem to zalozy stare brudne -nie myje zebow -zostawia buty,brudne skarpety gdzie chce i duzo wiecej,pozniej dopisze co dalej mam zamiar rzucic tego oblesniaka

Gość ja zamieszkalam ze swoim
praktycznie od razu. Przed zwiazkiem znalismy sie troche, bylismy dobrymi znajomymi wiec troche juz o nim wiedzialam. I musze powiedziec, ze jak dotad (mieszkamy razem 3 lata), ANI RAZU nie zrobil nic, co mogloby sprawic ze nazwalabym go oblesnym. NIGDY nie puscil baka w mojej obecnosci, NIGDY nie grzebal przy mnie w nosie, nie bekal. Zawsze sprzata po sobie toalete, malo tego, nie wyjdzie z niej, dopoki sie nie upewni ze juz w niej nie smierdzi po jego kupie. Gotuje, sprzata, dba o domi o siebie (prysznic 2 razy dziennie). Im dluzej z nim mieszkam, tym bardziej go doceniam. Nie ma absolutnie nic do czego moznaby sie przyczepic.

A z jakiej meliny ty żeś go wytrzasnęła? I winszuje samozaparcia że dopiero zamierzasz go rzucić i zanim to zrobiłaś pochwaliłaś się tym tutaj.

"Zawsze sprzata po sobie toalete, malo tego, nie wyjdzie z niej, dopoki sie nie upewni ze juz w niej nie smierdzi po jego kupie." To to już nie jest całkiem normalne....

hehe zamieszkalismy bo ja potrzebowalam z kims wynajmowac i jako,ze on zechcial to zamieszkalismy,a teraz dalej tu jestem bo narazie nie moge isc gdzie indziej,ogolnie nie jest taki zly,niby ale to jakas porazka z ta higiena.i wcale z jakiejs menelni nie pochodzi :D to jest najsmieszniejsze :D dodam,ze to niejedyny facet co jest takim brudasem.kolejnym jest moj 28letni brat,zarabia 8tys,pracuje w b.dobrej firmie,ma dziewczyne a jest prawie identyczny jak ten.tylko,ze pewnie jego narzeczona teraz tego nie widzi,bo przed spotkankiem to on sie umyje i wyleje na siebie litr perfum

a innych moich bylych sie nie wypowiadam,bo tylko z tym mieszkalam.Mialam jednego co wygladal na czystego,w domu rodzicow i jego pokoju czysciutko,ale jakby to bylo gdybym z nim byla 24h to nie wiem.moze tez bylby szok

Dobrze że umyje i wyleje a nie tylko wyleje... Kurde jak można się myć rzadziej niż raz dziennie? Przecież to absolutne minimum. Ty chyba z nim nie śpisz w jednym łóżku?

Gość PSYCHOCZKA
życie z facetem i dwójką dzieci' to życie z trójką dzieci :O to brudzi i to brudzi to chce jesc i to to chce kapcie i to

wiesz,on sie az tak nie poci,moze troche przesadzilam,moze 2razy na tydzien,bo w zimie mu zimno,a czasem nawala woda,bo zmienia sie z cieplej na zimna,ale w lato czesciej ze wzgledu na upal. w sumie to nawet tak nie smierdzi. no ale

Gość w sumie mogę iść a co
ale co jest dziwnego w tym ,że chłopaowi z którym mieszkasz np. odbije się po posiłku (wiadomo nie po każdym i nie tak na chama ;) ) albo , ma wzdęcia -i co ma wychodzić gdzieś na korytarz /przed mieszkanie bo tobie to będzie przeszkadzać :O wystarczy ,że otworzy okno i przeprosi bo cóż reszta to tylko ludzka fizjologia

jesli przeprosi za baka to ok,ale on uwaza,ze skoro jestesmy razem to takie rzeczy sa normalne :D bez jaj moze ja zaczne podpaski przy nim zmieniac? :D

A jaki widzisz problem w zmienianiu podpasek przy facecie? ;) Z tymi bonkami to też kwestia podejścia. Będziesz w ciąży to jest spora szansa że zrozumiesz że przepraszanie może się znudzić :D

dobrze ja tez czasem puszcze baka ale mowie sorry a nie glupio sie patrze i mowie eeeeej jak mogles. a on tak robi :D

No cóż niektórzy tak mają i to nawet w towarzystwie... wydaje im się to cholernie zabawne... Ale myjesz się częściej niż dwa razy w tygodniu? ;)

Gość fluently chinese
bycie brudasem nie ma nic wspólnego z mieszkaniem razem. nie wierzę, że facet nagle stał się taki, musiał już taki być tylko po tym jak zamieszkaliście razem wyszło szydło z worka :o nie brzydzisz się sypiać z tym typem? czy też seks umarł razem z jego higieną?

juz napisalam,ze chyba wrocil do swoich starych nawykow :D ja myje sie czesciej

Gość wuzet man
buahaha autorka tematu to jakaś kretynka :D:D a tak po za tym to widać, ze to prowokacja...

obruszyl sie jakis brudas,ty jestes prowokacja :D

Gość i co ja mam myslec
moj na szczescie bardzo o siebie dba,prysznic conajmniej 2 razy dziennie,zabki takze,zawsze pachnacy,ogolony gdzie trzeba;-) skarpetki i majty wrzuca do kosza na pranie,tylko bez krepacji puszcza przy mnie baki i beka,ale wczesniej uprzedza,ze bedzie pierdzial.hehe ale mnie to akurat nie przeszkadza,bo to wszak ludzkie zachowanie.oczywiscie robi to tylko w domu...aaa i nie wiem dlaczego ale gdy idzie sie zalatwic informuje mnie o tym... ze idzie kupe.hehe;-)

Gość fluently chinese
ostrzega cię przed niebezpieczeństwem :D

Gość a co z tymi kobietami ze takie
jak dla mnie to wy ejstescie szmatami, oni sa brudasami, jaki z tego moral? jestescie siebie warci

Gość a moj jedyne co robi na glos
to ma czkawki, nie wiem czemu czasem ma pare pod rzad, a tego niestety nie zatrzymasz:) ale sprzata w domu, odkurza, czasem gotuje, uklada czasem moje rzeczy w komodzie jak wklada czyste po praniu:) ja to mam dobrze...hahahahahaha.zmywa ogolnie jest czysty, doceniam to bardzo wiem jakich mezow maja kolezanki ktore robia dla nich za kucharki, talerz z jedzeniem podstawiaja pod nos a jak cos kapnie na stol to biegna ze sciereczka i wycieraja, masakra....skoro faceci tez jak my jedza , brudza, potzrebuja tego co my to uwazam ze higiena czy sprzatanie ogolnie to co sie robi w domu powinno nalezec przynajmniej po czesci do nich

Gość Verdun0009
Ja już mieszkam z dwoma facetami - ojcem i bratem. I słowo daję, nigdy nie zamieszkam z facetem, wolę być starą panną niż sprzątać brudy po nim.

brudasa i łajzę można poznać można przed mieszkaniem z nim , ale że wy jak się zakochacie , to jesteście ślepe i nie widzicie oraz nie słyszycie jaki facet ma stosunek do wielu spraw , to potem płaczecie

Gość Master2
No tak ,czytając was faktycznie można dojść do wniosku, że jesteśmy brudasami, ale po kolei: -gazy - to jest tylko nasza fizjologia. Bez przesady, ale żeby każdym razem przepraszać.... -higiena...o ile nie ma takiej potrzeby w danej sytuacji (upalny dzień i człowiek się poci, trening, praca fizyczna itp), to uważam, ze prysznic / kąpiel raz dziennie to akurat. Jak wam się nie podoba jego zapach to zwiążcie się z kostką mydła. - Zostawanie otwartego kibla czy kloca w środku jest rzeczywiście obleśne, ale żeby czekać aż kibel odtaja po klocu....a no tak, zapomniałem, przecież kobiety nie srają... - urządzenie typu kosz na brudy jest jak najbardziej OK, ale ubrania nie muszą koniecznie leżeć poskładane w kosteczkę w szafie. -Ogólnie kwestia porządku w pokojach - sam mam artystyczny nieład, czyli burdel wg was, ale wynika to poprostu z użytkowania pomieszczenia i dość dużej ilości sprzętu. To, ze wy musicie mieć wszystko poukładane to tylko wasza wola. Ja wole, żeby było poprostu wygodnie. Myślę, że tu można dojść do kompromisu jakiegoś ? - Pranie, gotowanie ect można jakoś rozsądnie podzielić. Tak samo zmywać każdy może po sobie. -pocenie się to reakcja organizmu, i kiedyś ludzie nie robili z tego aż takiego problemu. To teraz, w czasach wszędobylskich zapachów nagle nasz naturalny zapach zaczął by beee, a standardem stał się sztucznie generowany aromat. Znów nie mówię tu o skrajnościach typu mycie się raz na tydzień. Tak ogólnie dochodzę do wniosku, iż nie zamieszkać nigdy z kobietą... Niech moc będzie z brudem!

Master2 burdel/artystyczny nieład i stany pośrednie nie mają nic wspólnego z brudem. I wbrew temu co ci się wydaje kobiety wcale nie lubią mieć wszystkiego poukładanego... To znaczy lubią bo kto nie lubi ale większość jednak to bałaganiary :) (patrz ich torebki ;)) Z kolei pedanci nie są zjawiskiem odosobnionym wśród mężczyzn. Choć podobno pedant może być brudasem. (nie dbać o higienę) Co do zapachów to się mylisz. Perfumy to absolutnie nie współczesny wynalazek. Zresztą kąpiel tez nie jest czymś nowym. Prześledź historię takich wynalazków jak wanna/prysznic.