Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmetaxa

***TO JAK, DAJEMY DZIŚ W PALNIK?***

Polecane posty

Nooooooooooo 10.80 a u mnie 5 euro za paczkę. Trzeba rzucić. Ja od czerwca rzucam :) albo od lipca. Albo po wakacjach jakoś zacznę... na pewno rzucę.

Gość PSYCHOCZKA
rzuć to świństwo :O tylko to śmierdzi i niszczy ci zdrowie sam kopiesz sobie grób tym świństwem trujesz siebie a i inni czują to od ciebie niestety :LO:O:O:O:O nawet guma czy perfum ci nic nie da całe ciało jest tym zapchane :O:O:O:O

"Trzeba rzucić. Ja od czerwca rzucam albo od lipca. Albo po wakacjach jakoś zacznę... na pewno rzucę"... tak tak, ja tez tak sobie powtarzam już od roku :) ale teraz trzeba wziąć się w garść bo naprawdę, już się nie opłaca palić.. co innego jak kiedyś za fajki dawało się 5/6 zł :o... 5 euro?? no ździerstwo normalnie :o

Psychoczka Wiem,że śmierdzę jak popielniczka ale to jest okropny nałóg. xmetaxa Tak.. pamiętam te czasy. 4.50 za paczkę. A jeszcze mają podrożeć.

całkiem im się w dupie poprzewracało z tymi cenami...

no też to zauważyłam, chyba sama kupie sobie nabijarke albo rzucę to w hooy. dobra... piwko wypite, palić tez już nie ma co... ide nyny. Także dobrej nocy życze wszystkim :) 🖐️