Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniewiescialaaaa

dziecieca buzia- slodka ????????

Polecane posty

Gość zniewiescialaaaa

kiedy widzicie mala umorsana od czekoladki gebke dziecka to robi wam sie niedobrze ??? bo mi zdecydowanie tak!!!!! Nie wiem dlaczego ludzie tak sie z\achwycaja dziecmi, zwlaszcza gdy te zachowjuA SIE OBRZYDLIWIE!! I robia oblesne rzeczy! Nie mam nic do dzieci, chodzi o to aby ich tak nie wychwalac kiedy robia cos olesnego!! Sorrry jezli kogos urazilam alw w koncu mam prwo do wyrazania wlasnego zdaniaa

No przecież jedno wygląda słodko nawet jak brudne inne nawet czyściutki i uśmiechnięte może wyglądać troszkę niespecjalnie ;) Mówi się że wszystkie dzieci są ładne, ale ja osobiście tej zasady nie praktykuje ;) Ale żeby robiło mi się nie dobrze od dziecka ubrudzonego czekoladą?? No to raczej nie - ostatnio córka znajomej latała z gilami cieknącymi - tutaj owszem działało to zdecydowanie na jej nie korzyść pomimo że ładna dziewczynka ;)

Gość bleee ble
no mi tez dzici upackane jedzeniem sie nie podobjaja ajak maja jeszce poklejone lapki czyms i cos chca od ciebie...yyyy ja zawsze mowie do nich tak"zlotko masz brudne lapki, ciocia cie niewezmie na kolanka"

Gość test na dziewictwooo
nie lubię wiekszosci małych dzieci, tylko niektóre mnie urzekają, ale są to zwykle cichutkie grzeczne bachorki takie słodkie, ale tych drących sie nie znoszę , a i lubie jak mają ladne symetrzyczne twarze a nie jakieś jak lamy