Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tooo_jestem_jaaaa

Kocham męża, dziecko, rodziców i bransoletki Lilou.

Polecane posty

Gość tooo_jestem_jaaaa

Poważnie. Jak w temacie. Kocham cholernie męża, nasze dziecko, moich rodziców i od jakoś roku bransoletki Lilou. Wiadomo, męża i dziecko nieporównywalnie bardziej, potem rodziców, ale Lilou również .... Męza, dziecko, rodziców mam przy sobie, zrobię dla nich wszystko, ale te bransoletki..... uzależniłam się od ich zakupu :) Ktoś je ma ?

Hehe ja jestem uzależniona od kupowania książek ;) Kiedyś namiętnie kupowałam kolczyki więc stwierdziłam że taniej mi robić samej :)

Gość test na dziewictwooo
a o co w tym chodzi? grawerujesz sobie i tyle ale co dalej? to nie charmsy

Gość tooo_jestem_jaaaa
Mała Blondynko - książki to fajne uzależnienie.... :) O co z tym chodzi ? No kupuję, coś tam graweruję...ale najgorsze jest to, że jak jakąś bransoletkę kupię to już od razu myślę jaka będzie następna....

Czy ja wiem czy takie fajne... Mogłabym się zapisać do biblioteki i tanio czytać ale ja nieee, ja muszę mieć książkę na własność :)

Gość tooo_jestem_jaaaa
Angel - a ja właśnie nie wiem z tą miłością....Noszę je bez przerwy, myślę o kolejnych, lubię bardzo....miłość ? No wiadomo, rodzina to miłość, ale te bransoletki to coś więcej niż reszta mojej biżuterii :) Mała Blondynko - ale Twoje uzależnienie jest fajniejsze, przynajmniej lubisz książki, czytasz je, to Cię rozwija...

Gość tooo_jestem_jaaaa
lilou_moew - hehhe, a skąd ten nick ? :)

No jasne ja nie mówię że czytanie nie jest fajne tylko kupowanie ;) Ostatnio oglądam na allegro te co mam upatrzone ale i tak niewiele taniej wychodzi bo ta mi się nie podoba okładka, tej mi się stan nie podoba ;)

Gość tooo_jestem_jaaaa
To tak jak moja mama :) Ona od dziecka jak dostała pieniądze na pączka to nie zjadła, zbierała i kupowała książki :) Dziś ma już jeden pokój cały w regałach z książkami i teraz to już kupuje mniej, częściej wyporzycza, bo nie miałaby gdzie tego trzymać :)

Chciałabym taki pokój :( Chciałabym chociaż regał :( Ja mam książki to tu to tam.. regularnie je pożyczam to zawsze jakaś cyrkulacja :D