Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamaz

Jk wyrobic w sobie odwagę do płci przeciwnej? (głównie niesmiałość)

Polecane posty

Gość Kamaz

Witam, mam taki o to problem, ze mam 21 lat i niestety przez swoją niesmiałość nie miałem nigdy blizszego kontaktu z dziewczyną... Najbliższi mi mówili, żebym podwalał śmiało, ze zycie jest krótkie aby odrzucac przyjemności. Z wyglądaem jest ok 190 cm wrzosrst, normalne modne ciuchy, nie nadużywam alkoholu nie uzywam narokotyków to jest chyba dobra partia dla dziewczyny co nie, zwłaszcza ze mam romantyczne fantazje związane z grą wstepną (czuły masaż) ale przez tą cholerną niesmiałosc i wmawianie sobie od razu "odpuść" nie mogę zawiązac jakiejś blizszej znajomości Oczywiscie nie chodzi tylko o seks, gdyz jezeli wszystko by mi się układało, to nie wykluczam długotrwałej miłosciz/auroczenia, ale w kontekscie późniejszej przyszłosci jak będe mał 30 kilka lat to lepiej miec za sobą choc jeden raz anizeli w ogóle bo wtedy się chyba wyjdzie na nieudacznika trochę co?

Gość Turok
Do odwaznych świat nalezy ;p

Gość atydeedytaatyde
kurdę;) mam podobnie....tylko, że ja jestem kobieta ;)

zaczac bywac w grupach, brac czynny udzial w zyciu towarzyskim, miec hobby, uprawiac sport jakich....tak amatorsko... a milosc sama przyjdzie:)