Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zboczona???

zakazany owoc- pompocy!!

Polecane posty

Gość zboczona???

Zwracam sie do Was z prosba o jkies porady Moje drogie Panie. Zaczne od tego, ze dotad wiodlam dosc skromne zycie seksualne, mianowicie przez dlugi czs jak to sie mowi "tzrymalam winek" bylam dziwica, za w koncu poznalam Tomka, ktory skradl moje serce, bylam w nim zakochamna, choc nasze zycie seksualne nie ukladalo sie... ale pomimo tego kochalam, nie wyobrazam sobie zycia bez niego... A przynajmniej myslalm, ze tak wlasnie jest, dopoki nie zapoznalam mnie ze swoim ojcem... Ods zaiskrzylo, blagam nie wyzywjcie mnie za to, sama nie wiem co mnie opetalo, a moze to wszysko dlatego, ze zwsze czulam sie hmmmm nie spelnina?? Widzialm, ze Jarkowi rowniez przypadalam do gustu ( takmial ma naimie ojciec mojego chlopaka Tomka ) I od tamtego dnia wszystko sie zaczelo.... Wspolne wypady, wyjscia do teatru, kiana na kregle... Jarek mial to cos co brakowalo Tomkowi, przy nim zrozumialam co tgo prawdziwa milosc i fantastyczny seks... Spedzalismy ze soba upojne noce, kochalismy sie do szalenstwa przy swoietle ksiezyca, czulam sie przy nim po prostu spelnina... Jednak zrezygnowalam z tego, nie moglam dalej oszukiwac Tomasza. Bardzo teraz cierpie, jestem rozdarta wewnetrznie i mam smam ze soba kopnflikt, nie wim co mam robic, kocham Jarka.... Czy ktoras z was przezyla cos podobnego??? Czekam na wasze komentarzee!!!

Gość zboczona???
dla porządku dodam, że cała akcja odbywa się w Sieradzu (tu mieszkam), Tomek ma 67 lat a jego tata (Jarek) - 88.

Gość ncdsncdsjncewjk
aja mam 99, chcesz się ze mną podupczyć te z? dopiero zobaczysz co to seks.

Gość zboczona???
ach chcę!

Gość zboczona???
ktos sie pode mnie pdszywa!!! Tomek wcale nie ma tyle lat!!! Spadajcie kserokopiarki, wymyslcie cos wlasnego!!!

Gość zboczona???
ok,skracam! mam ochotę na trójkącik pasuje?!