Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisze zagranicy

czy za 30 000 zl uda mi sie kupic porzadne 5 letnie auto?

Polecane posty

Gość pisze zagranicy

cos w stylu ford focus, peugeot 307 .tak zeby nie mial wiecej niz 100 000 km przebiegu i byl ekonomiczny (max 1.6) ????i nie wiecej niz 5 lat, bez wypadku ?

Gość pisze z zagranicy
wydaje mi sie z w uk auta sa drozsze niz w pl.

A nie lepiej za 30 tys kupić mniej porządne auto, ale za to prosto z salonu? 3-4 lata jeździsz i nei wiesz, co to serwis, odwiedzasz tylko stację benzynową i podbijasz gwarancje raz do roku....

HEJ WŁASNIE TEŻ JESTEM NA KUPNIE SAMOCHODU I TEŻ TAK MAX 30 TYŚ.ZASTANAWIAM SIE NAD FORDEM FOCUSEM W TEJ NOWEJ BUDZIE,BARDZO DOBRE MA OPINIE.JA PRACOWAŁAM NA SERWISIE W TOYOCIE I TEŻ MNIE KUSI YARIS BO JUŻ RAZ MIAŁĄM ALE TO W 2002 ROKU W STARSZEJ BUDZIE I BYŁAM BARDZO ZADOWOLONA.SZUKAM W SIECI I TYCH SAMOCHODÓW JEST POPROSTU MNÓSTWO.A TY MASZ JAKIEŚ TYPY?

Popieram Ewe, 33 Kup cos tanszego na kilka lat spokoj :) No chyba ze mazysz o lexusie :) od 100 kafli w gore :D

Gość suoperrr
jasne ,że kupisz, ja kupiłam corsę 05

Gość pisze zagranicy
no dzieki ale tez mi zalezy na wygladzie,. dlatego corsa, polo czy golf odpada. lexusie to nie marze, najwyzej o mercedesie sl130 ;-P

Gość smartfoniak
a corsa jest brzydka ? :O bardzo ładne autko, chciałabym takie

Gość pisze zagranicy
no moze dla ciebie corsa jest fajna mi sie nie podoba a astra to szybko sie psuje -tak slyszalam. wiec tez odpada.

Gość nie no bez przesady
to prawda, szybko się psuję ale w dieslu

Gość nie no bez przesady
psuje*

Gość pisze zagranicy
no teraz zagladnelam na ta corse- rzecyzwscie model 2011 fajnie wyglada, ale kosztuje 40 000 ,poza wg mnie nie oplaca sie kupowac nowych aut z salonu bo po 3 latach sa one warte polowe kasy. a ja tego samochoduy nie mam zamairu miec do konca zycia tylko na kilka lat.

Gość umcy umcyk
ta 2011 tak samo wygląda czy mi się wydaje?

Gość audi 4,2l
Dziewcze kup sobie Jakąś Kie -np pikanto ,lub Hyundaia Getz itp.maly tani i eko musi mieć EURO MINI 4 dokladnie cztery lub 5pieć ,bo cie podatkiem drogowym zjedzą,a o pjemności to twoj wybór.WIEM CO PISZE ,BO GDY ZARABIASZ NA MIESIĄC OK 10 000ZŁ TO MOŻESZ SIE BAWIĆ i auto może palić jak moje ,tankuje zawsze do pełna

Gość khagern
niestety ten kij ma dwa konce im mlodsze auto tym drozsze czesci, wolalbym brac z salonu nowe bo gwarancji nie masz ze kupisz auto w dobrym stanie

Gość turbowiec
Za 30 tysięcy to można przebierać w fajnych autkach. Skupiłbym się na autach od komisów dilerskich, bo mniejsze ryzyko, albo bezpośrednio od I właściciela po sprawdzeniu w dobrym serwisie. A za 30 koła to można kupić np fajnego Jagura X-type :P

Gość pisze zagranicy
oj 45000 to troche dla mnie za duzo.... jeszcze musze to przemyslec, zastanwaim sie tez nad fordem fiesta.

Gość kotek mały kotek
Jak byś pomyślała o mondeo z roczników 2006, I połowa 2007 (trzecia generacja) to do 30 tys. masz szansę się zmieścić, w zależności od wersji oczywiście. Ja jeżdżę takim z rocznika 2004, tdci 2.0, 96 kW, pali poniżej 6/100 w cyklu mieszanym. Jakiś czas jeździłam nową fiestą (2010) i... nie polecam, czułam się jak w terkoczącej puszce. I generalnie nie zgadzam się z opinią, że lepiej kupić coś mniejszego, ale nowszego. Większy samochód to zupełnie inna klasa, wyposażenie, często wykonanie i nieporównywalnie inny komfort jazdy.

Gość czewone chomiki
jak widać mondeo 3 generacji to koszt około 50 tys zł .

jak to mowia ford gówno wort:P mielismy to sie ciagle psul:O i co z tego,ze wyglada lepiej od volkswagena jak wydasz kupe kasy na naprawy i czesci:O