Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisze zagranicy

czy za 30 000 zl uda mi sie kupic porzadne 5 letnie auto?

Polecane posty

Gość pisze zagranicy
to mondeo titanium to bedzie moj nastepny samochod ;-P ;-) musze sie skonsulotwac z moim ojcem.

Ford gówno wort... jasne ale i nie każda morda pasuje do Forda :p jeździłem kilkoma, Focusem I i II, Mondeo III, Fiestą i żaden ani razu się nie zepsuł 🖐️

my wlasnie ta fiesta:Pmoze moja morda mu nie pasowala:D passat byl nie do zajezdzenia bmw tez dobrze smigala no i mercedes-kilka sie zjezdzilo i poszlo do nastepnych kierowcow

Gość pisze zagranicy
no wlasnie cos takiego do smigania mi bedzie potrzeba, coraz bardziej sklaniam sie do tej fiesty. z jednej strony podobaja mi sie sedany ,ale chyba taki hatchback lepszy dla 25latki. i parkowac bedzie mi latwiej ;-P

Gość pisze zagranicy
a wiesz moze ile za te oplaty?

Gość u nas w pl to ponad
2tys

Gość pisze zagranicy
a mysliscie ze warto kupowac przez allgero? bo widze ze tam jest o wiele wiecej ogloszen i sa tansze niz np.z autogieldy.

Gość kotek mały kotek
@czerwone chomiki - chyba generacje ci się pomyliły... Za 50 tysięcy można spokojnie kupić mondeo czwartej generacji. Ja za pięciolatka trzeciej generacji dwa lata temu zapłaciłam dokładnie 22 tysiące, przy przebiegu 96.000 km. @pisze zagranicy - najlepiej wybierz samochód pod kątem planowanego użytkowania. Fiesta będzie ok, jeśli zamierzasz dużo jeździć po mieście, po zakupy i często parkować w ciasnych miejscach. Jeżeli natomiast bardziej nastawiasz się na jazdę "po trasie" to zamęczysz się z małym silniczkiem o małej mocy w małym ciasnym samochodziku i w takim przypadku lepiej wybrać coś większego. Zawsze też możesz pójść na kompromis i pomyśleć o jakimś kompakcie.

Mając tyle pieniędzy zainwestował bym w jakiegoś Golfa 4, 1,9 turbo diesel, spokojnie znajdziesz wypas rocznik.To świetne samochody, oszczędne i nie do zajechania.

Gość pisze zagranicy
auto potrzebuje na dojazdy do pracy 25km, raczej nie mam zamiru jechac nim do hiszpanii na wakacje ;-)

Gość nikjhgyu
zerknij na autko KIA Wenga jest interesujące.

Gość pisze zagranicy
no ten eos naprawde super tylko ze na to aki to juz trzeba 50tys. bo ten to ma ponad 120 000km przebiegu z wygladu bardzo mi sie podoba no i to VW wiec dobre auto ;-) ale ze wzgledu na cene to jednak wydaje mi sie ze feista albo focus lepsze.