Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zklzkkzkzkzkz

Czy i jak mozna godnie zyc majac perspektywe komornika nad soba

Polecane posty

Gość zklzkkzkzkzkz

mam taka perspektywe bo mielismy dlugi, w zasadzie maz i nie dalo sie z tego wyjsc , jakis czas rozlozone bylo na raty potem strata pracy moja, meza i teraz komornik ale najbardziej boje sie wstydu

Gość bo nalezy mierzyc
sily na zamiary ... i umiec przewidywac pewne rzeczy.

Gość piadcga
ludzie sie rzucają na kasiore bo bank daje a później płacze i lamenty mi bank proponował 120 tys od razu a nie przyjełam bo liczyłam sie z tym że moge stracić etat i wtedy pod most a po roku straciłam bo były cięcia i chooj przynajmniej mysle

Gość zklzkkzkzkzkz
wiesz gdybym nie byla w takiej sytuacji to tez bym tak mowila ale nie wszystko jest takie proste i poza tym za meza tez nei moglam przeciez przewidywac

Gość zklzkkzkzkzkz
tak tylko meza np wpsolnik w dzialnosci wykiwal i nie zaplacila mu firma ktora byla podwykonawca

Gość zklzkkzkzkzkz
moze ktos ma taka sytuacje ze juz komornik jest i co dalej robic bo wiem ze musi najnizsza krajowa zostawic ale jak tu zyc i poza tym np jak bede miala propozycje dobrze platnej pracy to jaki to ma sens skoro mi to zabiora

Gość bo nalezy mierzyc
to tez Ci tlumacze ,mierz sily na zamiary ! pewne rzeczy nalezy przewiywac i miec 3 argumenty na nie , na jeden na tak ,jesli chodzi o finanse. czego sie wtydzisz? tego ze sie zadluzylas?

Gość bo nalezy mierzyc
zabiora i owszem ,bo wlasne dlugi nalezy splacac. nie pociesze Cie bo komornik kupe kasy zabiera za obsluge dluznika , dlug rosnie . radze na przyszlosc-mysl

Gość zklzkkzkzkzkz
no wstydze sie tego , a boli mnie ze np musze odpowiadac za dlugi meza , ale nei chce go obwiniac bo wiem ze nei chcial , a juz nie da sie czasu cofnac przeciez

Gość zklzkkzkzkzkz
wiesz na przyszlosc to ja juz nawet nie bede mogla zaciagnac kredytu no i z tym komornikiem to faktycznie bledne kolo

Gość zklzkkzkzkzkz
wiesz co ja nie byla nawet za granica , raz kiedys ale nei na kredyt, kredyty byly na dzialnosc do tego zus jeszcze bo wspolnik nie placil to nie jest takie proste gdybym faktycznie uzyla zycia ale poza stresami gowno mam i dalej tak bedzie