Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz popadne w depresję

czy ktoraś z Was ma 28 lat i jest zupelnie sama???

Polecane posty

"Sądzisz Darker, że jak lubią za kobietą latać poszukiwacze wrażeń, a takich ostatnio jest zdecydowana większość, to ona powinna się związać z babiarzem lub innym draniem, tylko dlatego, by nie być sama?" Kobieta ma wiele opcji do wyboru (mężczyzn). Ma też spory zapas czasu. Jeśli nie potrafi wybrać w porę mężczyzny to pretensje może mieć tylko do siebie. "Sądzisz, że to jest wybór? Szanującą się kobietę,m która nie pozwoli się źle traktować, nazywasz księżniczką i resztkami?" Skoro wybiera tylko takich co ją źle traktują to może ona ma problem? "Darker myślałam że jesteś inteligentniejszy i normalny ale to co tutaj pokazujesz ...wskazuje na to że jesteś wyrośniętym dzieciakiem z którym nie da się porozmawiać " Nie znam cię.

jeżeli ja jestem z gimnazjum to Ty łosiu nie wyszedłeś jeszcze z przedszkola, młody jeszcze jesteś i nie masz bladego pojęcie o życiu i kobietach więc nie bedę więcej z Tobą rozmawial, bo nie ten poziom dyskursu, jak potrafisz tylko rzucać kalumnie to może idź jak prawdziwy mały chłopiec i popłacz sobie w kątku

"a nic na to nie wskazuje " To samo mówią inne jak sie dowiadują, że nie mam własnego mieszkania, pracy za dwie średnie krajowe i dwu letniego auta. Czytaj: Wisi mi to.

"jeżeli ja jestem z gimnazjum to Ty łosiu nie wyszedłeś jeszcze z przedszkola" Bla, bla, bla... "młody jeszcze jesteś i nie masz bladego pojęcie o życiu i kobietach" A ile tobie się przewinęło przez łózko, żeś taki doświadczony?

Gość To nic nadzwyczajnego
Wiesz Darker, doprawdy jesteś śmieszny. Zarzucasz innym, że bawią się w psychologów, ale sam piszesz jakbyś był co najmniej wyrocznią (Twoj oderwany od rzeczywistości pogląd traktujesz jako jedynie słuszny) i do tego jeszcze jasnowidzem - wiesz na pewno, że te kobiety na pewno same sobie wybrały takich facetów, zupełnie tak, jakby wielu z nich nie manipulowalo, nie oszukiwało czy nie ukrywało pewnych faktów o sobie (a niektórzy wpadają w nałóg dopiero na skutek jakiś poważnych problemów w życiu np. po kilku latach mełżeństwa, czego nie przewidzisz). Poza tym to, że kobieta trafiła na drania, nie zawsze jeszcze oznacza, że z nim była, bo mogła się zorientować już na 1-2 spotkaniu, z kim ma do czynienia i dać kopa. No ale najpierw trzeba znać życie, a potem dopiero zabierać głos w dyskusji.

"idź jak prawdziwy mały chłopiec i popłacz sobie w kątku" Napisał ten co focha zarzucił :D

"To samo mówią inne jak sie dowiadują, że nie mam własnego mieszkania, pracy za dwie średnie krajowe i dwu letniego auta." I mózgu też ci brak 🖐️

"wiesz na pewno, że te kobiety na pewno same sobie wybrały takich facetów, zupełnie tak, jakby wielu z nich nie manipulowalo, nie oszukiwało czy nie ukrywało pewnych faktów o sobie" No to pogratulować strategii wyboru należy. Skoro tak wam się spieszy nogi rozkładać przed pierwszym lepszym bo czułe słówka potrafi szeptać to jesteście takie jak piszę a nawet gorsze. Każdemu facetowi chcesz przez łóżko przejść a potem płakać, że nie wiedziałaś że tylko jedno mu w głowie, że on się maskował, że mu tak naprawdę nie zależało? "(a niektórzy wpadają w nałóg dopiero na skutek jakiś poważnych problemów w życiu np. po kilku latach mełżeństwa, czego nie przewidzisz)." Niezły refleks. Był swego czasu temat na kafe o "piwkowaniu" i jakaś sierota boża pisała, że jak jej mąż wypija 5 piw dziennie to wcale nie jest alkoholikiem tylko... lubi alkohol. "Poza tym to, że kobieta trafiła na drania, nie zawsze jeszcze oznacza, że z nim była, bo mogła się zorientować już na 1-2 spotkaniu" Czyli z nim nie była. Jak się z kimś jest to się jest. To tak jak ja bym twierdził, że skoro znam jakąś dziewczynę to z nią spałem.

Darker "Kobieta ma wiele opcji do wyboru (mężczyzn). Ma też spory zapas czasu. Jeśli nie potrafi wybrać w porę mężczyzny to pretensje może mieć tylko do siebie". Pitu, pitu - żeby móc wybrać, trzeba mieć najpierw z czego. Ja bawidamka wybierać nie będę. Chętnie Ci ich odstapię, jeśli tak mi zazdrościsz. Ciekawe, że jesteś facetem, ale lepiej od kobiet wiesz, jakie to one mają "opcje" do wyboru". "Skoro wybiera tylko takich co ją źle traktują to może ona ma problem?" A kto powiedział, że wybiera? Żadna normalna kobieta, wiedząc z kim ma do czynienia, nie wybrałaby takiego faceta. Tacy sami się przyczepiają albo udają, że są normalni, a nie tylko chcą się z kobietą przespać.

"I mózgu też ci brak" Swój swego pozna. Prawdę napisałem wcześniej :D

"Pitu, pitu - żeby móc wybrać, trzeba mieć najpierw z czego." Szkoła, studia, praca. Mało? Same bawidamki w tych miejscach? Pewnie tylko tacy ci się podobali ale co zrobić jak taki nie chce nic więcej poza dobraniem ci się do tyłka. Dylemat wielki co nie? "A kto powiedział, że wybiera? Żadna normalna kobieta, wiedząc z kim ma do czynienia, nie wybrałaby takiego faceta." A co? Rodzina ją swata? Pistolet ma przystawiony do głowy, że musi z takim być? "Tacy sami się przyczepiają albo udają, że są normalni, a nie tylko chcą się z kobietą przespać. " Tym gorzej to świadczy o waszej inteligencji. A raczej jej braku.

Darker "No to pogratulować strategii wyboru należy. Skoro tak wam się spieszy nogi rozkładać przed pierwszym lepszym bo czułe słówka potrafi szeptać to jesteście takie jak piszę a nawet gorsze. Każdemu facetowi chcesz przez łóżko przejść a potem płakać, że nie wiedziałaś że tylko jedno mu w głowie, że on się maskował, że mu tak naprawdę nie zależało?" No to teraz wyszło szydło, dlaczego kobiety od Ciebie uciekają: bo jesteś nie tylko niedojrzaly i nieżyciowy, ale jeszcze cham i arogant. Przez łóżko różnych osób to pewnie Ty wciąż chcesz przechodzić, dlatego oceniasz innych wedlug własnej miary. Wyobraź sobie, że na tym świecie są ludzie z wyższymi zasadami niż Ty i z moralnością, o której Ty możesz jedynie śnić. Koniec dyskusji z Tobą, szkoda mi na Ciebie czasu.

Darker albo masz taką złośliwą naturę albo udajesz takiego tylko na forum

DOBRZE jest kto na topiku 30 + ? Tylko jakiś młodzieniaszek, bo z tymi starcami po 30tce nie będę gadać :D ;)

"No to teraz wyszło szydło, dlaczego kobiety od Ciebie uciekają: bo jesteś nie tylko niedojrzaly i nieżyciowy" A to dziwne bo słyszałem wręcz coś zupełnie odwrotnego od was. Znów zgrywasz psychologa? "Wyobraź sobie, że na tym świecie są ludzie z wyższymi zasadami niż Ty i z moralnością, o której Ty możesz jedynie śnić." Nie wydajesz mi się należeć do ów wąskiego grona. "Darker, prawdą jest to, iż jesteś żałosny" Prawda jest taka, że jesteś stara. I samotna.

Jeśli masz problem ze swoim czy moim wiekiem, to jest to Twoje zmartwienie, a nie moje.

:D jak już coś to sama, ale nie samotna :) no i ty za rok będziesz równie "stary" jak ja :D ja pierdziele, co za burak, nie wierzę że tacy tępi ludzie jeszcze istnieję :D

"no i ty za rok będziesz równie "stary" jak ja" Ja mam inne priorytety niż ślub i stado bachorów.

Gość Lara 30
Zostawcie Darkera w spokoju. Żółć go zalewa i jest obrażony na cały świat.

"Zostawcie Darkera w spokoju. Żółć go zalewa i jest obrażony na cały świat." Kolejna co wie lepiej ode mnie :D

Miłego wieczoru Milady. :-)

Bo jak już pisałam, Milady, Darker jest samozwańczym jasnowidzem. :-D :-D :-D

Gość Lara 30
Tak Darkerku, wiem lepiej. Dyskutujesz z ludźmi tylko po to, by trochę tej żółci upuścić, bo gorycz by Cię rozsadziła.

"Dyskutujesz z ludźmi tylko po to, by trochę tej żółci upuścić, bo gorycz by Cię rozsadziła." A od czego ta żółć? (naiwne pytanie)