Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz popadne w depresję

czy ktoraś z Was ma 28 lat i jest zupelnie sama???

Polecane posty

Gość też tak miałam.....
nie z takimi rzeczami dawałam sobie radę ....;]

Hehe :) Nie, no teraz to normalnie strach uruchamiac wyobraznie ;) A Ty o czym najczesciej rozmyslasz? (poza karabinami i napadami :P ).

Gość też tak miałam.....
najczęściej o tym dlaczego akurat mi trafiają się tak beznadziejni faceci i jeśli znów kolejny,którego poznam okaże się totalnym dupkiem to będę zmuszona pobiec za nim w tej jednej skarpetce i użyć karabinu :)

Heh, widok pewnie bedzie niesamowity ... Ty - ubrana tylko w jedna skarpetke ... i nic wiecej ;) ... biegnaca z karabinem. A Ty nie stosujesz selekcji / szufladkowania?

Gość też tak miałam.....
przy moich wymiarach karabin da radę zasłonić wszystko ;) ale mam nadzieję,że nigdy nie będę zmuszona do tego,żeby go użyć....;)

hehe :) Gotowy, do glowy przyloz ... spij ... i tym militarnym akcentem ... pozycze dobrej nocy i lekkiego wstawania ;) Czesc.

Gość też tak miałam.....
przede mną jeszcze długa i pracowita noc :) Dobranoc :)

Tak myslalem, ze najlepiej te karabiny wynosic pod oslona nocy ;) Dobranoc.

Gość też tak miałam.....
;)

Gość reaktywacja.
j.w.

Gość też tak miałam.....
jest tu ktoś??;)

Gość zaraz popadne w depresję
do dziewczyny o niku DOBRZE "co do autorki masz 28 lat i moim zdaniem jeszcze nie jeden facet pojawi się w twoim życiu a tymczasem staraj się w jakiś sposób tą swoją samotność zapełniać różnymi obowiązkami, hobby i spotkaniami z znajomymi, rodziną Rób to co lubisz a nie będziesz się czuć aż tak samotna - zawszę mówię że na związki jeszcze przyjdzie czas ;-P" 1. czuje ze moj czas na zwiazki minął bezpowrotnie.... 2. widzę ze temat zaczął się kreci w około tego ze samotność=brak faceta...U mnie brak faceta jest na drugim miejscu, bardziej dołuje mnie to ze na chwile obecną nie mam praktycznie w ogóle przyjaciół ani znajomych , z powodów które opisałam w 1 poście.. Prosiłabym o rady jak samemu mozna spędzać czas.

Gość to i ja dołączę
mam 26 lat, skończone studia, świetną pracę, niedawno zostawił mnie narzeczony świat mi się zawalił ale żyję, musze bo co mi pozostało i nie dam się tak łatwo....a i znajimych tez nie mam mieszkam w małym miasteczku gdzie wszytskie już mężatki z dzięcmi a ja kilka lat poświęciłam narzeczonemu który mnie olał

Gość achrumka
zaraz popadne w depresje a skad jestes?

Gość GoscCroatia
Czesc , przyjezdzia ktos tu na wakacje? Mieszkam w Chorwacji w miescie ZADAR . Jestem mily , przystojny chorwat mowiacy po polsku, lubie pisać po polsku.. lepie mi wychodzi niz mowić...Napisz do mnie.. Moj gg. 24236464 Pozdrawiam i zapraszam na wakacje.

Gość luizjannnnnnnnnnaaa
skad jestes autorko