Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz popadne w depresję

czy ktoraś z Was ma 28 lat i jest zupelnie sama???

Polecane posty

Gość taka_jedna.....29
Milady po raz kolejny wielki szacun :) Też napiszę - nie dajmy się zwariować!

Gość zaraz popadne w depresję
"prawie autorka tematu ma 30 na karku. Zostaniesz starą panną kota lub psa sobie kup" powoli sobie to uświadamiam.. nie ma faceta zainteresowanego moja osoba bo najpierw płakałam po ostatnim dość długo, a poza tym jak mam kogoś poznać jak W OGÓLE nie wychodzę z domu..??? nie chodze do klubow, pabow bo nie mam z kim...moze raz w miesiacu uda mi sie wyciagniac jakas kolezanke... ...mam sama chodzić i siadać przy barze...???

Gość wkurzona złotowłosa
Kurde, ale ta/ten kapselko musi być smutnym, nieszczęśliwym, zgorzkniałym stworzeniem :O A tu taki piękny dzień, zaczyna się wspaniały weekend... Ech :D

Gość prawiczek z warszawy
A coż złego jest w życiu z wariatką tj nienormalną?

Gość vbm
w waszym wieku trudno będzie poszukac fajnego faceta bo wszyscy juz zajęci...

ja jestem facetem. Wiem że się nie podoba wam prawda. Nie będę słodził bo to nie ma sensu. Jak nigdzie nie wychodzisz to problem kogoś poznać jedyne miejsce poszukiwań to internet i serwisy randkowe,fora dla samotnych. Znałem kiedyś kobietę co właśnie na takim forum dla samotnych poznała męża.

w starym piecu diabeł pali :classic_cool:

Gość prawda jest taka:
Wkurzona...Skoro było ich kilku i spełniali 90% wymagań i jesteś sama,to znaczy,ze coś nie tak z wyborami

taka_jedna.....29 No najlepiej to się rozbeczeć i poużalać :) Ja też miałam ciężkie dni po rozstaniu, bo to jest przykre.Też czułam, że świat mi się zawalił i chciałam umrzeć...Ale podniosłam się z tego dołka i idę dalej :) życie jest zdecydowanie za krótkie na smutki :)

Gość wkurzona złotowłosa
Prawda jest taka, bywa tak, że ktoś ma inny plan na życie, ewentualnie zwyczajnie przestał ci się podobać :) Miłość nie polega na ograniczaniu drugiej osoby. To nie więzienie. Ani dla mnie, ani dla niego.

prawiczek ty nie wiesz co gadasz. Zacznij z taką wariatką to zobaczysz jak Ci da popalić. Będziesz żałował i to mocno. Kiedyś kolega z taką był to go długo po rozstaniu nękała kręciła się pod blokiem, wydzwaniała nękała na necie.

Dziewczyny a może się spotkamy i się upijemy, a potem pobiegamy nago? :classic_cool:

Gość taka_jedna.....29
Milady ja ostatnio w okolicach Świąt spotkałam dużo znajomych z podstawówki, liceum i wiesz... nawet jak niektórzy nie mówią tego wprost tak na prawdę nikt z nich nie ma wszystkiego w życiu... Wtedy zrozumiałam, że i tak mam wiele.. Czasem jest ciężko... ale trzeba jakoś żyć :)

Gość wkurzona złotowłosa
A ja właśnie idę pobiegać nago bez picia - po mieszkaniu i do wanny :P

złotowłosa dawaj do mnie . Co za dużo to nie zdrowo z nadmiaru słodkości też się można rozchorować, więc w życiu trzeba mieć dobrze dla siebie a nie lepiej od sąsiada/ koleżanki :)

Gość też sama
gdyby tak przestać marudzić i zacząć działać, żadna depresja nie dopadłaby autorki. wiem, że nie kazdy tak potrafi, ale ja jestem sama i sama wyjeżdżam na wakacje, chodzę do kina, do teatru, czy na spcaer. Może moja sytuacja troche się rozni, bo mam koleżanki z ktorymi czesto też wychodze, co nie zmienia faktu, ze nie mam problemu z samotnym wyjazdem na wakacje, no co to za problem - jedziesz i się relaksujesz gdzieś pod palmą.

Gość taka_jedna.....29
Powodzenia w pracy!

Gość prawda jest taka:
Wkurzona...Jaka tam miłość , gdy kochający ma inny pomysł na życie i ktoś komuś przestaje się podobać???:P

ale pitolicie drogie Panie, przecież kobieta koło 30 dopiero się rozkręca, poznaje samą siebie i jest najbardziej poszukiwanym dobrem

Niektóre trzydziestki wyglądają jak moja babcia :O

Gość lalunia 152
A juz myslalam, ze jestem sama. Mam 29 lat i mam identyczny problem. Zaden z moich zwiazkow nie trwal dluzej niz rok, a ostatni rozpadl sie 3 lata temu. Zostalam bardzo zraniona i dochodzilam do siebie przez ok. 2 lata. Teraz gdy juz jestem gotowa na nowy, faceta ni widu, ni slychu.

Gość psycholi ci dostatek
bo facecic wola dymac ogolnodostepne nastolatki, a nie stare dupy po 28 roku zycia. jesli mamy do wyboru mloda, pachnaca 20-tke i obok 28 z jakimis duzymi wymaganiami, to wezmiemy zawsze ta pierwsza. przywyczajajcie sie powoli, ze bedziecie samotne. od czasu do czasu seksik z jakims kolega, kochankiem, ale na powazny zwiazek to nie macie co liczyc. taka prawda.

LALUNIA, weź mnie, weź mnie, to ja Twój Shrek:D

co Ty bredzisz? a co taka 20 ma do zaoferowania dojrzałemu facetowi? ona nawet w łóżku niewiele potrafi, po za tym seks to nie wszystko, nawet po dzikim seksie facet ma ochotę pogadać inteligentnie

Gość wkurzona złotowłosa
Ach, no tak, bo miłość to jedna, na całe życie, trwa i trwa, jak nas nauczyli w bajeczkach... ;) Pewnie, że nie mam zamiaru konkurować z młodymi dupami :D Każdemu to, co mu się należy :classic_cool: Lubię tak sobie pachnieć.... Tymczasem chyba pora na herbatkę i coś zjeść, hm? A wszystkim, którzy chcą kiedyś wylądować daleko stąd, życzę miłego dnia. I nagroda rzeczowa pod postacią 🌼 temu, kto wie, kogo parafrazowałam :P

Gość lalunia 152
psycholi ci dostatek czy twoje zycie uczuciowe ogranicza sie do samego 'dymania' ?

musicie sie nauczyc zyc w pojedynke - nie jest to moze w pelni szczesliwe zycie ale lepsze to niz uzeranie sie z partnerem ktoremu daleko do idealu - zastanowcie sie czy wolelibyscie wykonczajacy zwiazek czy moze lepiej wam zyc bez niepotrzebnych stresow.....