Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kingakinga124

Czy takiego chlopaka mozna nazwac damskim bokserem? Szkolny nieudacznik!

Polecane posty

Otoz tak od trzech lat(jestesmy w technikum) cala nasza klasa dokucza jednemu chlopakowi. A to mu do plecaka wkladamy zepsute jedzenie, posmarujemy mu krzeslo dżemem, rzucamy w niego papierkami albo wyzywamy. Ostatnio trzy tygodnie temu moj brat(bo chodze z bratem do klasy) powiedzial mu kilka przykrych slow i tamten go uderzyl. Po czym ja sie spytalam co to mialo znaczyc to powiedzial do mnie Ty kur... a na nastepny dzień przyszedł z matką do szkoły przy której mnie opluł a ona uderzyła mnie w twarz.

a Ty na jego miejscu jakbyś postąpiła??? ileż to mozna znosić takie traktowanie????? może chłopakowi w końcu puściły nerwy...???

czyli wrzucanie zepsutego jedzenia...wyzywanie...poniżanie to też nic wielkiego????????????????

Gość to ne pewno prowokacja
j/w

Trudno zachować kulturę mając taką sztukę przed sobą.

Gość na pewno*
sorki za literówkę

Gość ale przecież to jego matka
uderzyła cię w twarz a nie on...

stawiasz siebie jako ponizoną kobietę, bo on Cię uderzył, ale jako kobieta to nie powinnaś się tak zachowywać...jak to o Tobie świadczy??

Takie warcholstwo powinno się lać bo inaczej chyba nie dotrze. Tak wogóle to mam nadzieję, że to prowo, albo naprawdę ludzie głupieją...

powinien ci jeszcze nasrać na łeb, bylibyście kwita :classic_cool:

jak kiedys bedziesz miała dziecko to też to zrozumiesz...jak się czuje matka, której dziecko jest krzywdzone...ja to bym Tobie i całej reszcie oczy wydrapała!!

Właśnie jego matka mnie uderzyła przy nim. Normalny facet przytrzymałby kobietę by nie biła drugiej kobiety a ona po prostu uderzyła mnie przy nim z całej siły. Nie wiem co powinnam zrobic? czy iśc na policję, do tej pory w domu o tym nie powiedziałam.

nie jest damskim bokserem bo nie bije dziewczyn. i jemu i jego matce sie nie dziwie, dziwie sie patologii jaka chodzi do Twojej klasy - ciebie to tez dotyczy

Jak ktoś jest słabszy to dla was to powód do upokorzenia ale jak ktoś pokazał że jest silniejszy to wtedy krzywda?

tylko jeśli bedziesz miała zamiar komu kolwiek o tym powiedzieć, to nie zapomnij się przyznać jak Ty i cała reszta go traktowaliście...!!!

Gość Maryjetta.
I bardzo dobrze. Mam corke ktora niebawem pojdzie do szkoly. Jak ktos ja bedzie dreczyl,to osobiscie przyjde do szkoly i spuszcze ostry lomot po golej dupie przy innych uczniach. Ale wiem ze ona nikomu sie nie da. Natomiast jesli moja corka bedzie innych dreczyc to to samo ja spotka. Wp.ierdol w szkole przy wszystkich i ma przepraszac na kolanach. Szacunek musi byc

normalny facet stanal by w obronie damy, a Ty nie jestes dama tylko zwykla kurwa - tak jak to matka powiedziala, a prawda w oczy kole

a jeśli pójdziesz na policję, to prędzej Wy bedziecie mieli p****ne, bo to jest mobbing! a ona stanęła w obronie!

Gość cześć dzeni
Jak bym chodził do waszej szkoly to już dawno bym ci zapakował papeć na ryj - ciekawe co byś wtedy powiedziała.

i masz cos jeszcze to powiedzenia???...bo jak widzisz tutaj wsparcia nie masz!!! idź do swoich koleszków i poznęcajcie sie nad sobą nawzajem!!

Gość witaj kingusiu :)
To jednak chodzisz do szkoły a pisałaś że jesteś 3krotną rozwódką :D

Nie rozumiem. Dokuczacie chłopakowi od trzech lat, poniżacie go, dręczycie psychicznie, a tu wielkie halo robisz, o to że jego matka dała Ci w twarz. Bardzo dobrze zrobiłą. Mogła by Ci tą morde obić tak, żebyś się w lustrze nie poznała, może wtedy byś coś zrozumiała..