Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowol_ona

Czy trafiłyście kiedyś na faceta który Was nie potrafił podniecić ?

Polecane posty

jeśli będzie mu to potrzebne do osiągnięcia satysfakcji, to chyba lepiej, żeby miał partnerkę, która całkowicie to zaakceptuje i co więcej, również będzie jej to sprawiało przyjemność, czyż nie? nie rozumiem, po co męczycie się z facetami, którzy w ogóle was nie podniecają. czym oni się różnią od waszych przyjaciół? a może po prostu - mam dokładnie tak samo ;)

Gość cacy
więc POROZMAWIAJCIE ZE SOBĄ, wiecie dlaczego WIĘKSZOŚĆ związków rozpada się? (mam na myśli zarówno nieformalne, jak i małżeństwa i całą resztę) bo ludzie ze sobą nie rozmawiają!!!! jeżeli się kochacie to nie rezygnujcie tak łatwo ze związków!! zwracam się tutaj do wszystkich :) i życzę powodzenia!

Gość niezadowol_ona
fajter on mnie bardzo podnieca, tak mnie do niego ciągnie ,ze szok.. a później wszystko opada ( przynajmniej mi ;) ))

Gość cacy
fakt - może sama to kiedyś zrozumiem, ale póki co to po prostu nie rozumiem, jak można z kimś rozstać się przez niedopasowanie w łóżku... kurde, to smutne :( :P kochać kogoś, rozumieć się w wielu kwestiach i rozejść się, bo seks... nic, spadam z wątku, bo nie dla mnie on, jak widać ;) obym nie musiała rezygnować z takich powodów z kogoś, kogo pokocham :) (może brzmię jak dzieciak, ale zapewniam Was, że dzieciakiem dawno nie jestem) :)

"fakt - może sama to kiedyś zrozumiem, ale póki co to po prostu nie rozumiem, jak można z kimś rozstać się przez niedopasowanie w łóżku..." A wyobrażasz sobie całe życie bez seksu? No, chyba że masz pod tym względem niewielkie potrzeby...

Gość analupoo
no bez przesady, jakiś tam seks ma :P

Gość ajjjjaaa mialam a
mialam takiego samego i dlugo nei wytrzymalam :O

Gość elcha84
ja też takiego miałam :P pozory mylą , bogaty, fajnie ubrany, śmiały, zabawny , a w łóżku dupa z małym :O

tez kiedys tak mialam!gdy sie spotykalismy staralam sie byc jak najdalej od niego zeby czasem nie przyszlo mu do glowy przytulanie itp.a jesli juz dochodzilo do zblizenia(nie przespalam sie z nim)to byla droga przez meke!uciekaj czem predzej bo szkoda czasu!

Gość elcha84
nanau opisz coś więcej :P

mial 31 lat,byl przecietny nie mial w sobie nic pociagajacego!calowal w sposob"jakby mnie chcial zjesc"czego efektem bylo to ze bylam osliniona fuj!masakra,na sama mysl czuje obrzydzenie!spotykalismy sie 3 m-ce ale przez ten czas nawet nie kusilo mnie zeby sprawdzic co ma w spodniach!

Gość elcha84
haha skąd oni się biorą ? dokładnie to samo miałam

Gość andrrrr
oj tak a wasi obecni są tacy zajebiści?

Gość do nananu
fajna jesteś, ze spotykasz sie z facetami którzy Cie w zaden sposób nie pociagają:O

na poczatku myslalam ze moze ze mna jest cos nie tak,bo bylam po rozstaniu i sadzilam ze moze mam jakas blokade ,ale potem spotykalam sie z innym i bylo zupelnie inaczej!ciekawa jestem czy oni tak "dzialaja "na kazda panienke!?

Gość elcha84
ja miałam tak samo jak autorka, miałam ochotę się na niego rzucić, kochać się z nim, ale kiedy zaczynał swoje , wszystko mi mijało i byłam sucha :(

Gość real man 30
araby na pewno robią to lepiej 🖐️

Gość która jest z zawiercia ?
:D 🖐️

Gość to z arabami
to dobre :P murzyni też lepiej potrafią :D

Gość niezadowol_ona
podniosę

Gość niezadowol_ona
to bez znaczenia

Gość anka_skakankaaa
ja mam niestety to samo... przy nim czuję,że seks jest ostro przereklamowany :(

"marzy mi sie zrobic mu loda gdy on prowadzi,albo ostre rzniecie na masce auta ale nic z tego" Wybacz ale mam nieodparte wrażenie że... Nie masz jaj ;) Jak masz ochotę mu zrobić loda to mu go zrób pomimo tego że on nie chce. Chcesz ostrego rżnięcia to nie pozostaw mu wyboru... Kobieta która nie umie dopiąć swego w łóżku jest przynajmniej dla mnie nudna... Taka która nie potrafi/boi się /wstydzi się powiedzieć/pokazać co i jak lubi głupia. Mam wrażenie że masz problem z facetem ale kluczem do rozwiązania jet problem z tobą. Masz ochotę na kajdanki? To go przykuj do łóżka!!! ;)

Gość anka_skakankaaa
sorry,ale myślicielu jeśli nie masz pojęcia o czym mowa to się nie wypowiadaj, rób ze swoją kobietą coś na co nie ma ochoty i z czego nie będzie zadowolona , ciekawe czy dla ciebie to będzie taka frajda?

anka_skakankaaa wiesz chyba to jednak ty nie masz pojęcia o czym ja piszę. Wykaż trochę fantazji ;)

Gość anka_skakankaaa
nawet nie odpowiedziałeś na moje pytanie 🖐️ a może twoja ma fantazje żeby cię przelecieć analnie wibratorem ? podoba się ?