Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyhe

Jak powinna wygladac kelenerka??

Polecane posty

Gość gyhe

Czy kelnerka/barmanka musi koniecznie byc super laska? czy moze zostac nia osoba z nadwaga??? jak to jest postrzegane. Nie osoba, ktorej tluszcz sie wylewa itd, ale taka okraglejsza. Poniewaz dostalam propozycje pracy, a nie mam odwagi isc na rozmowe, bo boje sie, ze moja nadwaga z gory mnie przekresli. Ogolnie jestem mila, przyjemna z twarzy nie ubieram sie jakos strasznie. Tylko kelenrki widuje raczej szczuplutkie. Wiec sama nie wiem czy sie nie wyglupie.

Gość marttttttttttttttta
iDZ I SIE NIE PRZEJMUJ .ja do szczuplych nie naleze a pracowalam jako kelnerka.

idz..lepiej usmiechnieta kobieca dziewczyna niz suchy zgoszknialy paszkwil za barem...

Gość kelnerka powinna wygladac
sympatycznie i schludnie :), nie masz sie czego obawiac, ja jako gosc napewno nie bede patrzyla na nadmiar kilogramow, raczej na mila aparycje :).

OMG To nie jest wybieg dla modelek tylko praca za barem czy na sali Szeroki usmiech trzeba byc mila cierpliwa schludna wloski jak dlugie najlepiej spiac zeby nie wpadly do talerza czy szklanki krotkie paznokcie dyskretny makijaz bucik najlepiej plaski lub niewysoki obcasik :) Dasz rade :)

Gość gyhe
Hehe no dobra dzieki. Dodalyscie mi wiary:)

I nie miej kompleksow z powodu tuszy bo to glupie ja wygladam strasznie bo powaznie cjoruje a pracowalam za barem i jako kelnerka :) a co do chudosci to az za sucha jestem Usmiech uszy do gory pewnosc siebie :) zapoznaj sie z firma z karta dan co lokal oferuje czesto gosciepytaja o takie rzeczy :)

nie no czemu bez makijazu?? Dyskretny jak najbardziej np usta pociagniete bezbarwnym blyszczykiem starannie wytuszowane rzesy troszke bronzera i jest super Delikatny makijaz dodaje uroku mozna tez dodac czarna kreske kredka lub eylinerem ale cieniutka optycznie oko powiekszy :) Makijaz mozna miec byle nie taki jak u Cor Koryntu :)