Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StrozPrawa.

Kobiety mają w życiu o wiele łatwiej... oto przykładowe podpunkty

Polecane posty

Gość iyiyiy
13. nie ciąży na nich presja aby zareagować w trudnych przypadkach, np ktoś lezy na ulicy i trzeba mu pomóc, albo ktoś kogoś bije i wypada zareagować itp - hahaha,że co? :O pomaganie w trudnych sytuacjach to presja?? raczej KAŻDY powinien jeśli trafi na taki przypadek postarać się pomóc.Tylko ze gdy ktos kogos bije facet predzej mu wpierdoli,a kobietom trudniej pomóc,bo im samym może stać się krzywda.A gdy ktoś leży na ulicy to ja nie wiem co ma płeć do tego.Każdy powinien pomóc,znać zasady udzielania pierwszej pomocy itp.I na pewno miałabym wyrzuty sumienia gdybym nie pomogła.A już zadzwonić na policje i karetke to chyba kazdy umie. co do gwałtów - nie znasz zycia facecie :O zazdroszcze Ci Twojej błogiej niewiedzy,naprawdę. Ja to nawet na ulice boje sie wyjść sama,zastanawiam sie,czy nie lepiej bym sie czuła gdybym umiała sie bić :O ale kobieta,ktora to umie to 'babochłop" :O szkoda tylko,że bezbronnej kobiecie jakiś brutal łatwo zrobi krzywdę. następna sprawa,okres - wierzcie mi,nie chcielibyście tego przezywać. A poród? - to dopiero masakra. A seks? facetów nie boli,a kobiety bardoz często,zwłaszcza ten pierwszy.

Gość kachaaa88333
kto ma latwiej? - kobieciedo 30rz. latwiej jest znalezc partnera. - facetowi po 30 latwiej niz kobiecie, ale tylko wtedy kiedy jest przystojny, albo ma kase! - kobieta moze sobie "zrobic" dziecko, nie bedzie wiec nigdy samotna - facet moze sie jedynie zadowolic alimentami:) - od kobiety mniej sie wymaga pod wzgl. finansowym (mieszkanie, samochod, dobrze platna praca) - stara panna, stary kawaler? - kawaler mimo, iz nie spieszy mu sie z ojcostwem, jest postrzegany jako nieudacznik, a kobieta jako cnotka, albo za duzo wybierala. - pomijam kwestie typu okres itp. bo to juz inna sprawa

Gość noooooooooooooooo
my (kobiety) mamy przejebane w kwesti uczuc a wy (faceci) w kwesti seksu... tak czy inaczej jest nam łatwiej dostac to na czym nam mniej zalezy ...

Gość stroz prawa.
do tej idiotki ze strony wczesniej na samym dole.. no jesli wy w ten sposob definujecie gwałt jak stosunek meza z zona, podczas kiedy zona nie bardzo ma ochote... to ja nie mam pytan waszym psim obowiazkiem to jest dawanie dupy swojemu mezu.. wlasnie po to aby on nie musial juz szukac, to jest jego wygrana.. ma zone wiec ma i sex.. dla mnie gwałt to jest wtedy kiedy obcy facet cie porywac , bije i na sile rucha wbrew twojej woli.. a takie przypadki SA ZAJEBISCIE RZADKO, wiec prosze nie pierdol glupot.. kobieta nie musi sie umiec bic bo jest to jej nie potrzebne.. facet z kolei POWINIEN, od faceta sie WYMAGA aby zareagowal kiedy np jakis obcy facet uderzy kobiete, albo bije jakiegos innego typka slabszego.. i co? ja moze nie mam ochoty.. moze sie boje ze sam dostane wpierdol.. a mimo to ode mnie sie wymaga abym zareagowal... kobiety nie watpliwie maja lepiej pod kazdym wzgledem - o sex to po prostu banał, o zwiazek tez latwo, nie ma na nich presji zeby ladnie zarabialy.. generalnie kazdy im sluzy i robi wszystko pod nie

Gość MyMamyGorzej
NIe bede odpowiadac pokolei, ale wypisze swoje punkty: 1 Faceci się tak rozleniwili, że często podjecie waznych decyzji m. in. rodzinnych w roznych kwestiach chociazby finansowych spoczywa na kobietach. 2 Co miesieczne bole 3 Na dyskotece moze dziewczyna dostac w morde, moze nie od facet ale od dziewczyny napewno 4 Presja zakladania rodziny 5 Ciąza czesto niszczaca zdrowie psychiczne jak i fizyczne 6 Presja pieknego wygladu po porodzie (co jest naprawde ciezko osiagnac nie majac dobrych genow ) 7 Brak wyzej wymienionych atutów powoduje zdrady meza, a w najgorszym wypadku rozwod. 8 Faceci zarabiaja wiecej 9 Gdy zostawi kobiete nie jest napietnowany,spokojnie moze sobie dalej zyc, kobieta zostaje sama z dziecmi i juz patrza na nia dziwnie ze rozwodka ( male zainteresowanie u plci przeciwnej ) MOzna wymieniac i wymieniac dlatego decydujac sie na dziecko marzyłam o tym zeby byl to chłopczyk

Gość hehe racja ja od siebie dodam
najabrdziej mnie smieszy ten spoleczny mit i tez swego rodzaju presja, ze do kobiet TRZEBA MIEC SZACUNEK... a ja sie pytam z jakiej beczki?? za to, ze zdradzaja, za to ze rzucaja facetow, za to, ze kazdy im sluzy, za to ze leca na kase.. za to mam miec kurwa szacunek?? bo jesli mowimy o tym, ze nas urodzila kobieta to ja rownie dobrze moge powiedziec "do facetow powinnyscie miec szacunek za... WSZYSTKO"

Gość MyMamyGorzej
Stroz prawa no teraz to mnie wkur... psim obowiazkiem jest dawanie dupy. ? Chyba cie pojeb....

Gość MyMamyGorzej
A mnie najbardziej smiesza frajerzy ktorych nie stac na dobre auta bo sierota nie potrafi poradzic sobie w zyciu i zarobic na to auto tylko zrzedxa ze dziewczyny leca na kase.Nie dziewczyny leca na zaradnych facetow a tacy maja kase i ich stac na takie wozy

Gość odpowiem wszystkim ladnie
///1 Faceci się tak rozleniwili, że często podjecie waznych decyzji m. in. rodzinnych w roznych kwestiach chociazby finansowych spoczywa na kobietach./// gówno prawda... ///2 Co miesieczne bole/// a myslisz, ze faceci nie mają bolów, problemow itp?? okres to nic takiego.. 2 dni wam z pizdy krew poleci, zjecie tabletki przeciwbolowe, potem popierdalacie z podpaskami i po 4 dniach wszystko gra... ///3 Na dyskotece moze dziewczyna dostac w morde, moze nie od facet ale od dziewczyny napewno/// ta... ale czestotliwosc, tego ze kobieta dostanie w morde (nawet jesli to tylko plaskacza..) a facet... jest jedna do tysiąca... ///4 Presja zakladania rodziny/// a myslisz, ze na facecie nie ma presji? mam 23 lat.. a caly czas mnie rodzina pyta kiedy bede mial kobiete.. ///6 Presja pieknego wygladu po porodzie (co jest naprawde ciezko osiagnac nie majac dobrych genow )/// ta jasne.. ///7 Brak wyzej wymienionych atutów powoduje zdrady meza, a w najgorszym wypadku rozwod./// a myslisz, ze facetowi tak latwo zdradzic? musi miec z kim.. z kolei dla kobiety zzdrada to zaden problem, dlatego kobiety zdradzaja czesciej i my caly czas sie boimy o to wlasnie dlatego bo dla nich to nie problem ///8 Faceci zarabiaja wiecej/// jesli sie postaramy... to wlasnie jest przejebane, bo na nas ciązy ta presja.. jesli facet malo zarabia to w oczach kobiety jest nieudacznikiem, z kolei odwrtonie wszystko gra.

Gość noooooooooooooooo
"waszym psim obowiazkiem to jest dawanie d**y swojemu mezu.. wlasnie po to aby on nie musial juz szukac, to jest jego wygrana.. ma zone wiec ma i sex.." psim obowiazkiem???? jego wygrana????? wow to ty masz niezle nasrane w tej głowie ze az ci smród uszami leci aby tylko i wyłacznie miec zona dla "wygranego sexu" hahhahahhahahaha zycze ci abys miał własnie taka zone tylko do tego i do niczego innego :) "kobiety nie watpliwie maja lepiej pod kazdym wzgledem" taaaaa .... zwłasza z tym twoim "psim obowiazkiem" normalnie taka to sobie uzyje przy tobie jak pies w studni. "- o sex to po prostu banał, o zwiazek tez latwo," to po chuj sie zenic? i miec jak ty to napisałes "wygrana" (sex) skoro o to bardzo łatwo tak samo jak o zwiazek :) "no jesli wy w ten sposob definujecie gwałt jak stosunek meza z zona, podczas kiedy zona nie bardzo ma ochote" taaaaaaaaaaaa ...debile...faceci to jednak debile jak nic....

Gość odpowiem wszystkim ladnie
//// A mnie najbardziej smiesza frajerzy ktorych nie stac na dobre auta bo sierota nie potrafi poradzic sobie w zyciu i zarobic na to auto tylko zrzedxa ze dziewczyny leca na kase /// piękny przyklad na to, ze na facetach CIAZY PRESJA by duzo zarabiac.. a jesli zarabia slabo to dla kobiet jest nieudacznikiem z kolei odwrtonie.. jesli kobieta zarabia malo to juz wszystko gra.. ehh chuj ci w dupe a co do obowiązku psiego to sie calkowicie zgadzam ze strózem waszym psim obowiaziem po malzenstwie jest DAWANIE DUPY MEZU, wlasnie po to aby juz nie musial szukac dalej

Gość trotirloo
ale ja nie rozumiem jednej kwestii... kobiety wszem i wobec głoszą, ze lubią sex... no to kurwa mac czemu czesto mezowie sie skarza, ze zona im nie daje??? no przeciez to paranoja.... waszym obowiaziem jest aby mu niczego nie brakowalo- rownież sexu tyle w temacie. ja sobie nie wyobrazam dziewczyny ktora mi odmawia a co dopiero zony :O

Gość MyMamyGorzej
Skoro wy zadacie sesku kobieta ma prawo zadac kasy. Dlaczego nie !!

Gość MyMamyGorzej
Jakas równowaga musi byc w przyrodzie

Gość trotirloo
"Skoro wy zadacie sesku kobieta ma prawo zadac kasy. Dlaczego nie !!" no ale przecież wy też lubicie sex.. (PODOBNO) to o co chodzi??

Gość trotirloo
a po drugie.. co to za głupie porównanie ?:O was nic nie kosztuje danie dupy... a zeby facet zarobil duzo pieniedzy jest to wieloletni proces kształcenia, pracy itp.. to tak jakbym porównał wypicie kieliszka wódki do wypicia 2 litrów wódki dajmy na to przez 5 godzin... porównywalna skala trudności/ przyjemności i możliwości często

Gość MyMamyGorzej
Lubimy jesli mamy w danej chwili na niego ochote,a nie wtedy kiedy wam sie chce. U nas to nie dziala na zawolanie..... Wszystko zalezy od naszego stanu psychicznego, a jezeli partner nie daje wsparcia tylko nagabuje to wiadomo jakie sa tego skutki.

Gość MyMamyGorzej
Jak nic nie kosztuje danie dupy, jak kobieta nie ma ochoty to stosunek jest bolesny nieprzyjemny i zygac sie chce. To jest podobne uczucie jak was ktos kopie w jajka. Porostu zygac zygac j jeszcze raz żygac

Gość kachaaa88333
my lubimy se tylko przed slubem:)

Gość trotirloo
nie porównuj kopa w jaja do sexu z ukochanym :O przeciez nikt wam nie karzę robic to z jakims zulem z ulicy ktorego nie znacie... mowa jest o przykladowym mężu albo waszym partnerze i nie pierdol, ze was to boli... bolec to moze cipa jak jest zatarta np po 4 stosunkach w krotkim czasie

Oj, zdziwilbys się jak sex moze boleć. Naprawde. Nie tylko pierwszy.

Gość MyMamyGorzej
trotiloo ok sorki widocznie wiesz wiecej ode mnie widocznie masz ci..e zamiast ch..a

Gość trotirloo
ta.. a co wy kurwa myslicie, ze ja jakims jebanym prawiczkiem jestem ktory nie wie co to pizda? doskonale wiem, ze cipa zatarta, ktora jest np po 3 stosunkach podczas nocy może bolec.. ale to samo tyczy sie facetow naplet tez boli wtedy

Gość maaalena
faceci mają o wiele lepiej niż kobiety, bo u facetów głównym problemem jest kasa, a u kobiet uroda. Urodzi się facet biedny i brzydki, zarobi kasę i ma bez problemu wszystko, szczególnie, jeśli ma też fajny charakter. Kobieta urodzi się biedna i brzydka... ma przerąbane.

Poza tym zygac sie chce nie dlatego ze partner śmierdzi, ale sama swiadomosc ze robisz to tylko dla niego, ze to tak cholernie boli... Ze naprawde masz ochote sie zerzygac. Czekasz tylko, aż on skonczy i bedziesz mogl pojsc do toalety.

Gość trotirloo
juz nie wspomne o tym, ze tuż po stosunku jak laska robi ci jeszcze dobrze reka to tez boli, wiec mimo wszystko wydaje mi sie, ze kutas czesciej potrafi bolec

Wiesz, to jest taki ból jakby Cie cos od srodka rozrywało. Taki, że trudno go opisać. Boli w trakcie stosunku i dlugo po nim.

Gość trotirloo
maaalena zadbać o wyglad jest duzo prościej niz zarobic duze pieniądze, nie uwazasz?? wbrew pozorom dobrze wygladac moze kazda kobieta.. wystarczy troche chęci i troszke pieniedzy (przecietne pesje spokojnie wystarcza) niech zadba o sylwetke.. pobiega, pochodzi na fitnes.. do tego niech się opali, zrobi fajna fryzure i jakies ladne sexowne ciuszki i kazda laska wyglada wtedy albo calkiem fajnie albo po prostu zajebiscie a zarobic duzy hajs? albo masz jakis zajebisty talent sportowy.. albo musisz byc skurwielem, cwaniakiem i mieć leb do interesow

no cóż, gdybym nadmiernie sugerowała się tym, co przeczytam na forum, to po postach mężczyzn w tym temacie musiałabym zupełnie zwątpić w waszą płeć. ale na szczęście nie wszyscy mężczyźni to takie prymitywy jak Wy (a co, okażę Wam szacuneczek:classic_cool:). :)