Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StrozPrawa.

Kobiety mają w życiu o wiele łatwiej... oto przykładowe podpunkty

Polecane posty

Gość trotirloo
// ale na szczęście nie wszyscy mężczyźni to takie prymitywy jak Wy // heheh naiwna jesteś.. kazdy facet mysli tak jak tutaj piszemy w temacie, KAZDY.. tylko po prostu nikt tak nie powie w realu do kobiety , to logiczne.. myslisz, ze np ja taki jestem w realu? w relau kobiety maja mnie za fajnego dobrego chlopaka ktory pewnie zlego slowa o kobiecie nie powie a wszystko dlatego bo kazdy facet ma ochote na sex i chce byc dobry ale kiedy jest anonimowy i nic mu po tym to wtedy mowi jak jest naprawdę

Gość MyMamyGorzej
Tortiloo ok skoro jestes takim skurwys...em i nie masz kasy,to co ty mozesz zaoferowac kobiecie?

Gość trotirloo
a kto powiedzial, ze jestem skurwysynem ?

Gość MyMamyGorzej
Po wypowiedziach mozna łatwo wywnioskowac, obrazasz, nie jestes w stanie zrouzmiec kobiecej psychiki wrecz sugerujesz ze ja bardzo dobrze znasz. Wypowiedzi typu " to wasz zasrany obowiazek"itp. ... jak dlamnie chamstwo i prostactwo wiec co masz do zaoferowania. Moze gdybys mial cos ciekawego do zaofaerowania znalazl bys kobiete i niebyłoby gadania ze macie gorzej

Gość MyMamyGorzej
Bo jak narazie głowny problem jaki u cibie widze to -"Kobiety lecą na kase"

Gość MyMamyGorzej
Bo jak narazie głowny problem jaki u cibie widze to -"Kobiety lecą na kase"

NIE KAŻDY TAKI JEST, moja naiwność lub jej brak nie ma tu nic do rzeczy :) za to Tobie musi być ciężko, skoro nie mówisz jawnie o swoich poglądach, nic dziwnego że wylewasz potem żale na forum... ale pamiętaj, że zawsze można zmienić swoje życie, tego ci życzę.

Gość trotirloo
dziewczyno to tylko net co do zaoferowania.. hm , prawda jest taka, ze jesli facet nie ma kasy to tak naprawde nie ma nic do zaoferowania ja bogaty nie jestem, wiec nie mam za duzo do zaoferowania, bo milosc ktora moge obdazyc kobiete jest dla kobiet gowno warta.. dla was bardziej liczy sie to czy zapewnie wam byt

Gość maaalena
znam kilka dziewczyn, którym naprawdę nic nie pomoże jeśli chodzi o wygląd, to nie jest takie proste. Szczególnie jedna moja koleżanka, która niesamowicie dba o siebie, a i tak ma po prostu brzydką, ptasią twarz, do tego jest płaska. Może oczywiście zrobić sobie operację, tylko co jak chirurg źle zrobi, co z niesamowitym bólem. Po za tym to zawsze jest sztuczne. Świat nie jest czarno biały i nie jest to taka prosta kwestia, jak Ci się wydaje. Z kasą, to trzeba się zawziąść, dużo pracować i przez jakiś czas darować sobie imprezy i da się uzbierać sporą kasę, nawet pracując na budowie. Stawki np. na budowie są o wiele wyższe niż dla kobiet na kasie. Pewnie, że to kosztuje dużo trudu, ale zadbanie o siebie też tego wymaga.

Ach! jaka ja niedomyślna! pewnie same podłe suki w otoczeniu, i dlatego nie możesz być z nimi szczery! no tak, ach te kobiety... ale doopy nie dadzą, podłe :(

Gość trotirloo
mam do zaoferowania tylko uczucie... ale jak to dzisiejsze kobiety mawiają (nawet wiele razy tutaj spotykałem się z takim okresleniem) "miłością nie nakarmie dzieci" a wydaje mi sie, ze bardziej chodzi o ich wygode niz o dzieci.. bo w tej chwili to 3/4 panienek nawet dzieci nie chce mieć

Gość MyMamyGorzej
Jaką ty mozesz dac milosc w momencie kiedy zadasz seksu i nie potrafisz wczuc sie w kobiecy problem. Czlowieku zejdz na ziemie i przestan czepiac sie kobiet ktore leca na kase. Jest tylu fajnych facetów szanujacych kobiety, ktorzy nie maja kasy i zyja w zajebstych zwiazkach. Wlasnie dlatego ci nie wychodzi bo masz okropny charakter, aloe jak widac nie chcesz sie zmienic wolisz droge na skroty i kupic sobie milosc. Eh cholerne meskie szowinistyczne swinie

ja bogaty nie jestem, wiec nie mam za duzo do zaoferowania, bo milosc ktora moge obdazyc kobiete jest dla kobiet gowno warta.. dla was bardziej liczy sie to czy zapewnie wam byt no przepraszam cię bardzo - gdyby ktoś oferował mi miłość polegającą na tym, że mam uprawiać z nim seks zawsze kiedy on chce (hmm-i chyba tylko wtedy, gdy on chce?) BO OD TEGO JESTEM i kilka innych warunków tej "miłości" - to też kijem bym cię nie dotknęła, chociaż miałbyś górę pieniędzy. nie wiem, gdzie wy widzicie tylko cwane koorwy, lecące na kasę, nie wiem, nie wiem, nie wiem :)

Gość kokoszanelllll
naukowo udowodniono że człowiek nigdy nie przeżyje gorszego bólu niż porodowy i gdybyście przeżyli to co my już nigdy nie pisaliyście takich farmazonów dziękowalibyscie bogu za to że nie jesteście kobietami robili te wszystkie rzeczy bez szemrania to my mamy z wami przejebane pedaly

Daj spokoj, nie chodzi o kase. Chodzi o to zeby facet cie kochal, sznował i żeby zależało mu na tobie. Poprostu. Uważam, że jeżeli JA mam prace w ktorej dobrze zarabiam, na tyle dobrze że potrafie utrzymać na obydwoje to facet nie musi pracowc. Niech od czasu do czasu ogarnie dom i zajmie sie swoja pasją.

Gość MyMamyGorzej
Wlasnie coraz wiecej jest kobiet jak pisalam wczesniej ktore musza myslec za facetów. Ehh zrobili sie leniwi i czekaja na gotowe. przez co nam jest jeszcze trudniej. Ale widze ze coraz wiecej kobiet wybiera samotnosc... przykre ale prawdziwe. wkoncu kobiety maja wieksza sile poniewaz maja ciezsze zycie.

Gość MyMamyGorzej
trotirloo co robisz w zyciu? czym sie zajmujesz?

Gość pacynka29
Hehe facet wez urodzic dziecko to pogadamy.....miej ciete czy porozrywane krocze przy porodzie i szereg innych sensacji poprodowych , które czasem trwaja juz do końca zycia...

Wy i te Wasze błahe problemy.. że do klubu was nie wpuszczą, albo że dostaniecie w ryja.. My jesteśmy gwałcone, porzucane przez facetów, zostawiane bez grosza z gromadką dzieci, ignorowane dla młodszych dup, a przede wszystkim RODZIMY, przeżywamy katusze.. często też co miesiąc przez pół życie bo mamy okres.. (ja osobiście co miesiąc mdleję z bólu) i kopniak w jaja to pikuś... przy wielogodzinnym skręcaniu się z bólu i rzyganiu.To WY 'faceci' skreślacie kobiety za małe cycki... i nie bądźcie tacy delikatni.. popłacz się jeszcze, że chłopaki Cię nie lubią bo nie jesteś kozakiem w mieście...

Gość rlorea
margirit.. jestes glupia strasznie gdzie wasz insynkt macierzynski wy kurwy jebane?? stawiacie ciaze jako cos zlego!!?!? ja pierdole, jakich ja kurwa czasoe sie doczekalem wy powinnyscie byc dumne ze mozecie urodzic i kazda z was powinna czekac na ten dzien jak na zbawienie a wy kurwy narzekacie.. ehh co za szmaty dzisiaj zyja :/

Ogarnij się, człowieku. Czy któraś napisała, że żałuje, bo musi(ała) urodzić, że ciąża to zło czy cokolwiek innego? nie, pisały tylko (i mają rację dziewczyny) o skutkach ubocznych ciąży, jak może ona wpłynąć na organizm i ciało kobiety. szkoda, że ciąża i porów to kolejne cuda tego świata, które dostrzegać zobowiązane są tylko kobiety, ale z was hipokryci ;)

Gość sddsd
wy przynajmnije nie rodzicie to dopiero jest bol

Gość suchy ogórek
margarit 100% racji a faceci wypowiadający sie w tym temacie to pierdoleni zasrańcy :o jak mozna byc tak chamskim? nie dziwie sie ze zadna kobieta was nie chce, bo z takim charakterem na nikogo nie zasługujecie :o

Gość wczoraj dzisiaj i jutro
hahaha szanowanie innych to PRESJA? ano tak,jesli sie jest z natury dupkiem to jasne :O kazdy przyzwoity czlowiek ma szacunek dla innych,tak po prostu. To w takim razie za co my mamy miec szacunek do facetow? Za wszystko? Za jakie wszystko? Faceci to moze nie zdradzają,nie porzucają? a w ogole to wy nie macie pojecia o milosci,jesli dla was sex jest psim obowiazkiem..wy macie zachowywac sie tak,zeby dla nas sex nie musial byc obowiazkiem ale przyjemnością.A to,ze wielu z was tego nie umie,to juz inna sprawa.Wasze egoistyczne podejscie to niszczy.Kazdy facet służy kobiecie?? Taa,ciekawe który..skoro wy chcecie sobie zrobic z nas służące :O z obowiazkami,i zeby zawsze i wszedzie moc wam dogodzic.To strasznie egoistyczne. co do gwałtów - polecam topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3240908 nie,w ogole nie ma zgwalconych dziewczyn. ;/ no rzeczywiscie,faceci tacy dobrzy i kochani i usłużni..ciekawe od kiedy "a myslisz, ze faceci nie mają bolów, problemow itp?? okres to nic takiego.. 2 dni wam z pi**y krew poleci, zjecie tabletki przeciwbolowe, potem popie**alacie z podpaskami i po 4 dniach wszystko gra..". - no i po co sie tak bulwersujesz?? i w ogóle jakim prawem śmiesz oceniać ból okresowy? NIE MASZ POJĘCIA JAKI TO JEST BÓL.Dwa dni?? Jakie dwa?? Niektóre kobiety mają okres 10 dni,a ja mam przez cały tydzień.Tabletki gówno pomagają. i wy mowicie,ze my mozemy łatwiej kogoś znaleźć do związku..taa,ciekawe kogo,kiedy wokół faceci waszego pokroju.Nie powiem jakiego,bo nie jestem tak chamska i mam troche kultury,ale nie dziwie sie,ze nie macie kobiety,ktora by was darzyła miłośćią,bo żadna szanująca się kobieta nie zwiąże sie z takim facetem.A jeśli udajecie kogos kim nie jestescie to współczuje.Ja pisze tutaj to co bym powiedziała w realu,to co myśle po prostu. kobiety nie watpliwie maja lepiej pod kazdym wzgledem" - nie mozesz byc taki pewny,bo nie jesteś kobietą. I współczuje wam,że wszystko dla was kreci sie wokół seksu i myślicie penisem. "waszym obowiaziem jest aby mu niczego nie brakowalo- rownież sexu tyle w temacie. "- skoro tak - to vice versa. . hm , prawda jest taka, ze jesli facet nie ma kasy to tak naprawde nie ma nic do zaoferowania - wmowiles to sobie ja bogaty nie jestem, wiec nie mam za duzo do zaoferowania - racja,wewnętrznie jestes bardzo ubogi. bo milosc ktora moge obdazyc kobiete jest dla kobiet gowno warta.. dla was bardziej liczy sie to czy zapewnie wam byt - dla nas liczy sie Miłość a nie "miłość".Ale taki facet jak Ty tego nie pojmie... "wy powinnyscie byc dumne ze mozecie urodzic i kazda z was powinna czekac na ten dzien jak na zbawienie a wy k**wy narzekacie.. ehh co za szmaty dzisiaj zyja :/" - kurwy? szmaty? o wypraszam sobie.Dla Was trzeba kochac znosic męki i bóle,zeby nie być szmatą? Nie,wy to kazdy pretekst znajdziecie,zeby nas obrazic..a to,ze lecimy na kase,a to ze nie chcemy miec dzieci.No wlasnie,wy znajdujecie pretekst,a my nie musimy,bo faceci przez wieki nas przesladowali Przykro mi sie robi,jak czytam takie opinie...i gwarantuje,ze nie jestem ani szmatą,ani nie uważam,że wy macie lepiej.Chyba nie macie,bo jesteście o wiele bardziej okaleczeni wewnętrznie.Większosc z Was..ta agresja,brak empatii,brak kultury..nie,wole już być kobietą z tymi wszystkimi bólami ale czerpac przyjemnosc z szanowania innych i dawać innym miłość.Wiedzieć w ogóle,czym ona jest.Nie musieć tego udawać.

Gość tyryr
kobiety mają gorzej

Gość MyMamyGorzej
Dziewczyny jakich my czasów dozylysmy ze wokoło sami debile , którzy nie potrafią sobie radzic w zyciu a tłumacza to brakiem pieniedzy. Bo przeciez laski leca na kase. Dla nich bol glowy czy zeba albo lekkie przeziebienie to juz katusze. Mam nadzieje ze dozyje tych czasow,kiedy faceci bedą słuzyc jako inkubator i beda nosic dzieci. Czuje ze ten dzien kiedys nadejdzie,kobiety sa coraz sprytniejsze moze cos wmysla takiego, aby odciazyc siebie i swoje cialo. Zreszta zobaczcie co sie dzieje z facetami po slubie rosna im brzuchy od piwska , tylko ze te brzuchy im nie spadaja :)I chodza z takimi balonami hahaha i to glupie tlumaczenie "kazdy ptaszek lubi daszek" zenada kolejna wymówka

Gość zbytnio skomplikowany
tekst dla faceta , rozumieja tylko instrukcje obsługo do pilota i otwieracza do butelek

Gość MyMamyGorzej
Niestety , ale to prawda