Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna bogatego faceta

baogaty facet

Polecane posty

Jakiś czas temu poznałam faceta. Wiem, że to jest to, wreszcie dogaduje się z kimś bez problemu, jest inteligentny i w moim typie, wiem, że mnie nie wykorzysta i nie skrzywdzi. Planujemy wspólna przyszłość. Jest tylko jeden problem. On jest bogaty. Nigdy nie chciałam bogatego faceta. Marzyłam, ze „dorobię się z ukochanym wspólnie. A tak nie wiem czy będziemy mieli wspólna kasę, czy on swoją a ja swoja, bo jak przy moich i jego dochodach mówić o wspólnej kasie Niewinem za bardzo co robić??

Gość ten co wie
"dogaduje się z kimś bez problemu, jest inteligentny i w moim typie, wiem, że mnie nie wykorzysta i nie skrzywdzi" zdecyduj sie to albo sie dogadujesz albo nie...i macie tą kwestie ustalona, chyba ze znacie sie dopiero tydzien

no właśnie nie mamy ustalonej. nigdy nie rozmawiałam z nim na ten temat, co mam niby zapytać jak po ślubie bedzie z kasa??

"wreszcie dogaduje się z kimś bez problemu" taa wlasnie to widzimy. Oczywiscie ze o tym tez powinniscie pogadac, najlepiej zaraz po seksie

Jeszcze z Nim nie spałam... ale to co mam zapytać jak On to widzi czy co??

Gość przeciez nie wiadomo czy
jeszcze nie bedzisz zarabiac wiecej od niego. Mlodzi jestescie, zycie sie zmienia.Nie widze problemu.

Gość shfkshfkshefk
planujesz z nim slub, a nie uprawialas z nim seksu i nie umiesz poruszyc tematu funduszy? ollaboga

Gość seffcfrf
i kij a potrzebna ci jego kasa? to co wniesie do malzensywa to jego a to co zarobi w razie rozwodu sie dzieli na dwovh

Tak, ale ja nie chce się z nim rozchodzic, a nie spaliśmy bo tak wyszło poprostu, ale napewno to się stanie juz w niedługo, bo od jakiegos czasu rzucamy się na siebie :) wiecej od niego to zarabiała napewno nie bede, a boje sie poruszyć ten temat nie wiem dlaczego... chciała bym byśmy mieli wspólne konto, a nie bym musiała się prosić o każdą 100 jak ide na zakupy...

poprostu łatwiej było by jakby nie był taki dziany...