Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marry En

Majówki, brak znajomych...

Polecane posty

Gość Marry En

Hej gdzie sie wybieracie na majówki?? kurde ja nie wiem jak to jest niby mam jakis tam znajomych ale nikt ani nie zadzwoni ani nie napisze...kazdy w paczkach gdzies jedzie a my z chłopakiem siedzimy jak te pipy sami:/...masakra jestem osoba towarzyska i brakuje mi takich spotkannnn...ehhh Jak u WAS??

Gość no jak ?
na majówki? na majówkę jak już :) To idźcie gdzieś sami,o mnie przypomnia sobie tez ktos raz na ruski rok. Dzisiaj tak sie lzozylo ,ze idę na ognisko,wy sami sobie zorganizujcie jakiś wypad. Cały dzien siedzieć w domu w taką ładną pogodę to też choojowo.

Gość Marry En
no pisze majówki bo zaczyna sie ich sezon nieprawdaż??

Gość Marry En
A gdzie na to ognisko idziesz??:) sami, dla mnie to zadna frajda sami to siedzimy ok 200 dni w roku:)

Gość Marry En
widze, ze kazdy ma znajomych i ma gdzie sie bawic..ehh

Gość no jak ?
nie każdy :) ,był okres,ze i ja siedzialam dzien dzien w domu... znajomi raz są raz ich nie ma...tak juz jest. No jedźcie gdzie na miasto,zróbcie sobie ognisko sami :) albo moze jakas impreza?rowery? na powietrzu o wiele lepiej niz w domu ;) a na ognisko idę do lasu , bo w zasadzie też większych planów nie mam .

aaaaa...a ja mam znajomych ..amm dzieci faceta ..i tak siedze w domu bo ...moj pan na warsztacie

Gość Marry En
no moze cos sie wymyslii..moze piknik zrobiomy sobie....O Miauczydełko to lipe masz zgon swojego pana i niech wybierze sie z wami do praku czy na piknik:P