Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neutralna wkurzona 36 ;)

Co Was najbardziej wkurza w czasie robienia jakichkolwiek zakupów w sklepach?

Polecane posty

Gość neutralna wkurzona 36 ;)

Mnie najbardziej wnerwia w sklepach odzieżowych lub nawet na zwykłych bazarach to, że ekspedientki i sprzadawczynie podchodzą już po 3 sekundach dosłownie ze wstrętnie wkurwiającym pytaniem czy pomóc, czy coś podać, lub co sobie pani życzy. Nie dadzą nawet minuty na zastanowiene się, rzut okiem na towary wyłożone - to jest tak beznadziejne zachowanie, że odbiera chęć na zakupy automatycznie. Te panie to chyba myślą, że człowiek to jakiś automat do zakupów albo bogacz co może kupić 10 par spodni i bluzek dziennie. Beznadzieja ... Piszcie o waszych odczuciach.

Gość paluch Tomcia
atakujące mnie od progu sprzedawczynie 🖐️

mi ostatnio pani w sklepie odpiowiedziala-mamy same male rozmiary:o nie wiedzialam,ze jestem az taka wielka:D

Gość Jak wam sie kojarzy Chile?
1. wlasnie -podchodze i pytaja czy w czyms pomoc albo chca doradzac 2. chca drobne albo "nie maja wydac grosika" :O

Matki z bachorami mnie wkurzaja i Ci co nie maja gotowki przy sobie tylko placa karta , wbijaja piny i puki , a transakcja nie moze byc zrealizowana . Jeszcze wkurzaja mnie Ci co wazyw nie powaza !

Brzydula, mialam podobnie kiedys. Na 18 kumpeli kupowalam bielizne i babka do mnie podchodzi i mówi z wyrzutem "To na panią nie wejdzie!" :O

Gość kilimandżaro
Te pytania rzucane zaraz od progu to nie wina ekspedientek, po prostu muszą tak mówić - to jest wymóg kierownictwa. A mnie najbardziej wkurzają kolejki przy kasie w supermarketach.

Gość nie wiem,czy Cie pociesze
mnie najbardziej wkurwia, jak ktosmi cos wciska, wtedy na pewno tego nie kupie.

Gość ptasiek jak im praca
nie odpowiada to niech z niej spiertalają

Gość chamskie ekspedientki
Wczoraj byłam w Orsay bluzeczki nie byly zbyt dobrze powieszone i przegladajac wieszaki po prostu jedna spadla. Byla biala, ale sie nie ubrudzila. Ekspedientka do mnie z pretensjami, ze towar brudze itd. Gdybym chociaz to ja zrzucila ta bluzke, a ona przy poruszeniu innego wieszaka spadla. No, ale dobra takie rzeczy sie zdarzaja. Inna by to olala, a ja podnioslam i probowalam zawiesic. Podleciala do mnie wyrwala mi ten wieszak i bluzke i powiedziala jak tylko bedzie ubrudzona bedziesz placila. Dodam, ze mam 30 lat i nie wygladam na smarkule, a ona do mnie na Ty. I o wiele, wiele młodsza była, a pyskata strasznie. Inna sytuacja w sklepie z sukniami wieczorowymi. Szukalam czegos na slub. Ale tego dnia nie bylam przygotowana na zakupy jednak na wystawie zobaczylam super kiecke. Weszlam do sklepu spytac o cene i rozmiar. Cena mnie przerazila, bo kosztowala 530zl. I powiedzialam aha no nic to dziekuje, ale przy drzwiach stwierdzilam, ze co mi szkodzi przymierzyc moze bedzie super lezec to przyjde z pieniedzmi. Jednak po mojej wczesniejszej rezygnacji sprzedawczyni uznala, ze nie kupue jej na pewno i na pewno nie mam pieniedzy tyle wiec stwierdzila, ze nie poda mi tej sukienki, bo to nie jest szmata by sobie wkladac i zdejmowac. Chamstwo spotykam na kazdym kroku.

Gość dododod_3
mnie wkurwia ochrona która patrzy mi przez ramie.. normalnie czuję ich oddech na karku

Gość jgkgkgkg
Mnie wkurwia ta cała sztuczność: dzień dobry, do widzenia, czy mogę w czymś pomóc i sztuczny uśmiech na twarzy ? - wiadomo że taka paniusia słowem by się nie odezwała gdyby ktoś jej nie kazał. Nie wiem po co ten cały cyrk w sklepach. Ja wolę kupować bez niczyjej pomocy i tak zresztą buty i rozmiary ubrań są takie jak widać w magazynach nic więcej nie mają więc po co te paniusie w sklepach ja się pytam ;] ?

Gość uuuuuuuuu.....
w marketach wkurwiaja mnie krowy blokujace koszykami przejazd.gapi sie taka na towar a wozek na srodku;o barany co nie waza owocow i warzyw i potem musze czekac jak pinda w kasie placący karta-wrrrrrrrrrrrrrrrr😠 żrący winogrona i fistaszki😠 macajacy bulki łapami

mnie kiedys wkurzyla taka babka, chcialam sobie przymierzyc bluzke i sukienke a ona do mnie,ze jak przymierzam to mam to od razu kupic, ze pozniej to poci jej sie to wszystko,a ona musi to sprzedawac:o, albo patrzenie z gory jak sie wchodzi zwlaszcza do drozszego sklepu, wiele do zyczenia pozostawiaja przebieralnie, zaslona do dlugosci kolan, albo czasem w ogole nie idzie dobrze sie zaslonic:o

pchający się ludzie z wózkami i te babsztyle wściekłe jak jest kolejka przy kasie :O kiedyś tak mi się śpieszyło a tu zbierali te rzeczy z taśmy jak leniwce a przede mną synki jeszcze wyciągnęli garść pieniędzy żeby im rozmieniła na grubsze myślałam że wybuchnę. Poszłam do drugiej kasy :D

Gość aaaaaaaaaaaaaad
w markecie kazdy ma zostan obsluzony jak nalezy nie masz czasu spieszy ci sie to idź do sklepu gdzie takich kolejek nie ma

Gość mi nie przeszkadza jak
ekspedientka podchodzi i pyta, w czym może pomóc - mówię po prostu, że dziękuję, ale nie potrzeba. A często jest tak, że zaproponuje mi coś fajnego - np. ogladałam ostatnio bluzki, a ona sama z siebie pokazała mi taką samą, tylko w innym kolorze, w którym wyglądałam rewelacyjnie - sama bym jej nie znalazła na wieszakach. Natomiast strasznie nie lubię, gdy ekspedientka chce wejść do przymierzalnie, żeby zobaczyć, jak w czymś wyglądam, lub w trakcie przymierzania pyta mnie "no i jak ta sukienka?"

Gość dcfvgbhnb6666
Lubie h&m, tam nikt nie podchodzi, nikt sie nie gapi, czuje sie swobodnie, w przymierzalni siedze ile mi sie podoba, sa duze lustra. A jak cos potrzebuje to ide do kasy, sprawdza czy jest odpowiedni rozmiar jesli go nie ma na wieszakach, ew sprawdza w ktorym sklepie jest i rzeczy bez problemu mozna oddac, nieraz ciuchy zalozylam jedne raz na jakiejs wyjscie a potem oddawalam, nigdy nikt nawet ich nie ogladal. Nie lubie malych sklepow gdzie ekspedientki obmierzaja wzrokiem i obserwuja mnie przez caly czas, nachalnych pytajacych w czym moga pomoc (wiem ze im kaza)-czyli jak wiekszosc z was.

Gość dcfvgbhnb6666
"lub w trakcie przymierzania pyta mnie "no i jak ta sukienka?" Dokladnie:D:D I zapomnialam dodac przymierzalni ktore sa do polowy lydek:O Szczegolnie w zimie kiedy nosze rajstopy i na to skarpetki co musi wygladac komicznie:O Nie moge isc do centrum handlowego na spontanie tylko odpowiednio sie ubierajac. Albo przymierzalni w New Yorkerze ktora zaslania tylko tulow a jak przechodzi obok wysoki facet to moze nas cala zobaczyc:O I jak tam mierzyc bielizne?!

Gość bhjvghgkgfy
przeciez płacenie karta trwa chwilę:) Mnie bardziej wpieniają ludzie płacący gotówką i wygrzebujący jakieś drobniaki. Najgorzej jak wysypia zawartośc portfela i kasjerka ma sobie wyszukać. Wkurzają mnie też ci co płaca rachunki w supermarketach, co to agencja opłat jest czy co?? Taki z rachunkami potrafi na 15 minut zablokowac kolejkę, dziwię się, że markety cos takiego wprowadziły, przeciez zysk z tego żaden. Jeszcze żeby osobna kasa dla akich była.