Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaaaaa24

czy on cos kręci???????

Polecane posty

Gość dziewczynaaaaa24

wczoraj sie dowiedzialam ze moj facet bedac ze mna w zwiazku 7 lat , dwa lata temu zapisał sie na czat smsowy, założył tam profil, jednak wysłał tylko 2 wiadomosci, wyglada na to , ze to bylo tylko chwilowe cos!!! wszedł tam wczoraj i tylko wtedy 1 dnia i tylko 2 razy cos do kogos napisał, typu hej, tu ....., mam 27 lat, jestem z ......; kurcze a zawsze twierdził, ze nie kreca go akie głupoty!!!!!! co o tym myslec, wiem ze to było prawie 2 lata temu, ale wtedy bylismy razem ......na pytanie dlaczego to zrobił, odpowiedział, ze nie wie....ze nie powinien i takie tam. kurcze straciłam do niego zaufanie.... niewiem czy on mnie nie oszukuje, jakis czas temu tez trafiło w moje rece zdjęcie jego z jakas dziewczyna......on twierdzi ze to była kolezanka z pracy..... oczywiscie to zdjecie tez mi nie daje spokoju az do dzisiaj, cholera

Gość cOOle(tm)
lubisz jezdzic na niewrotkach?

Gość Ryjek z Paszczakiem
co ty tak co chwilę dodajesz "tylko"?:O tylko 2 razy napisał tylko 1 dnia i nigdy więcej tłumaczysz go :D a my mamy cię uspokoić, że to nic takiego :D zapomnij🖐️

Gość Ryjek z Paszczakiem
skąd jesteś taka pewna, że "tylko"? byłaś przy tym i 24 godziny na dobę go pilnujesz? oczywiście mój też mówił, że nie wie czemu pisał z "koleżankami" z czatu smsowego pt. Fun skan (Plus):D potem okazało się, że mu się "nudziło":D następnie jednak po moich naciskach przyznał się, że oprócz tematu pogody wymieniał z nimi czułe słówka, ale dlaczego, to nie wiedział:D a ja dowody miałam w ręku. pier... się z nimi przez telefon i wymieniał ciekawymi fotkami.

Gość dziewczynaaaaa24
ryjek mój z "lowalowa" :-) heh żałosne.... a skad jestem pewna że 2 razy? bo mu wczoraj kazałam wejsc na tą stronę, oczywiscie nie pamiętał hasła, to wzielismy przypomnienie i wyszło i pokazały się wszystkie rozmowy, czyli te dwie....z lipca 1999......

Gość Ryjek z Paszczakiem
już nigdy nie będę taka głupia a tobie życzę powodzenia z tym "tylko" 🖐️ i wierz dalej, że niczego więcej nie knuł...

Gość dziewczynaaaaa24
ale wypierał się do konca......najpierw mówił, że sami mu to ciagle przysyłają,ze to sa jakies reklamy, a potem jak sie zalogowalismy to ze nie wie skad to jest, no ale wkoncu się przyznał...... dlatego własnie mu przestaje ufac i mam chyba jakies paranoje typu kontakt w tel " Pieprz D" hmmm,on stwierdził ze to kolega ma tak na nazwisko .......moze tak ma, moze to naprawde facet, ale ja zaczynam mu nie wierzyc przez te jego kłamstwa