Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaaaaa24

czy on coś kręci???????

Polecane posty

Gość dziewczynaaaaa24

wczoraj sie dowiedzialam ze moj facet bedac ze mna w zwiazku 7 lat , dwa lata temu zapisał sie na czat smsowy, założył tam profil, jednak wysłał tylko 2 wiadomosci, wyglada na to , ze to bylo tylko chwilowe cos!!! wszedł tam wczoraj i tylko wtedy 1 dnia i tylko 2 razy cos do kogos napisał, typu hej, tu ....., mam 27 lat, jestem z ......; kurcze a zawsze twierdził, ze nie kreca go akie głupoty!!!!!! co o tym myslec, wiem ze to było prawie 2 lata temu, ale wtedy bylismy razem ......na pytanie dlaczego to zrobił, odpowiedział, ze nie wie....ze nie powinien i takie tam. kurcze straciłam do niego zaufanie.... niewiem czy on mnie nie oszukuje, jakis czas temu tez trafiło w moje rece zdjęcie jego z jakas dziewczyna......on twierdzi ze to była kolezanka z pracy..... oczywiscie to zdjecie tez mi nie daje spokoju az do dzisiaj, cholera

Gość Zinnka
Nie przesadzaj. A niby co sie takiego stalo? Konkretnie - co? Spojrz na to inaczej. Jak nigdy nie probowalas alkoholu, to przeciez kiedys go sprobujesz, bo ciekawi jak on smakuje. Papierosa tez kiedys sprobujesz. Jak nigdy nie wchodzilas na czat, to kiedys to zrobisz, chociazby po to, zeby sie przekonac co to takiego i jak dziala. To samo z serwisami randkowymi. Wyluzuj....chlopak zrobil to tylko dwa razy, wiec to nie tragedia. Oby tylko takie byly problemy w zwiazku.