Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poród tuż tuż

Czy było by Wam przykro gdyby........

Polecane posty

Gość poród tuż tuż

Wasz mężczyzna kazał Wam pochować wszystkie ciuszki, rzeczy maleństwa, które ma się niedługo urodzić, bo jego dziecku z pierwszego małżeństwa może być przykro gdyby to wszystko zobaczyło? Jego dziecko ma 17 lat za kilka dni.

hehe sorki,ale to śmieszne niby czemu by miało byc przykro...17 lat to juz prawie dorosły człowiek moim zdaniem

Gość Chyba bym padla gdybym
uslyszala cos takiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość myślę że daj
i co może jak się maluch urodzi to i malucha gdzieś za szafę chować ? :O:O dziwne to

Gość za jakis czas rodze
dziwny facet :O ja tez jestem w ciazy i moj facet tez ma dziecko z poprzedniego zwiazku. Jego corka ma 10 lat i on gdy tylko dowiedzielismy sie o ciazy powiedzial jej o tym. Az bylam troche zla, ze tak sie z tym pospieszyl, bo z ciaza roznie przeciez bywa (tfu tfu) mala przyjela wiadomosc b. dobrze, tzn bardzo sie cieszy i pomaga nam wybrac imie dla maluszka. Co do twojego pytania- tak, byloby mi bardzo przykro. Facet najwidoczniej ma z tym jakis problem a nie jego prawie dorosle juz dziecko :o trzymaj sie , pozdrawiam

Gość kilimandżaro
Powiedz mu, że jutro przychodzi twoja koleżanka, która nie ma faceta i żeby schował się do szafy żeby jej przykrości nie robić :-O

bardzoo dziwny.. moj tez ma dziecko z inna 4letnie.. razem skrecali lozeczko..

Gość kilimandżaro
Może nie chodzi o tego 17latka tylko o to żeby nie nakablował matce, że nowe dzieciątko tatusia ma tyle super nowych rzeczy bo eks żońcia by się wściekła i zażądała podwyższenia alimentów:D

Gość moze go wyśmiaccc
a może wstydzi sie, żeby prawie dorosłe dziecko go nie wyśmiało, ze staremu na stare lata zachciało sie dziecka