Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość te Pe ESA

Odkąd TPSA wprowadziła Neostradę, z Internetu zrobiło sie gówno :((

Polecane posty

Gość te Pe ESA

Kiedys Internet był elitarny , mozna bylo ciekawie porozmawiac, bydlaków szybko wywalano z forum czatów itepe. Potem przyszła Tepsa ze swoim szajsem, gimgówna dostały do rączki narzędzie szatana.... modem ze zmiennym IP 😭 Potem obsługi komputera nauczyli się ich popierdoleni rodzice , którzy zaczęli pokazywać gołe dupy i samochody na NK , zaczęli się błąkać po największych portalach ,zaśmiecając swoimi żalosnymi tekstami o polityce Onet,Interię i WP . Siedzą przy komputerach do dziś . Przykro mi jest z tego powodu.

To teraz nie wyrzuca się z forum bo by było nie sprawiedliwe jakby się wyrzucało tych co nie mają neostrady W porownaniu z tym co się dzieje kiedys to ja kiedyś z kafeterii prawie że za nic zostalem wyrzycony (jak chciałem wejść na forum to była biała plansza i w prawy górnym rogu napis że zostałem zablokowany

Gość masz rację. Internet powinien
tylko przez modem 56kbps na żetony. Były by tylko BBSy i tyle. Jak w latach 80 :).

Gość @@@@@@@@@@@@@@@@
ci sie nie podoba to wyłacz kompa po chooj to ogladzsz?

Gość będie jeszcze gorzej
Tusk chce ufundować wszystkim perwszakom podstawówek darmowe laptopy - więc sobie wybraź co będzie :classic_cool: 🖐️