Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubeek87

Dieta od 2 maja start,nowe życie :D

Polecane posty

Hej nazywam się Karola i mam 23 lata.Od jutra zaczynam nowe życie,muszę schudnąć.Rok temu byłam na Ducanie i zrzuciłam około 12 kilogramów ale niestety nie pilnowalam się i wszystko wróciło.Wymiary mam tragiczne i wage tez.Chce zrzucic 20 kilogramów minimum.Mam nadzieje,że ktos przyłączy sie Zapraszam

ja też mam do zrzucenia około 15-20 kg (to się później zobaczy, ale 15 minimum). mam zamiar nie jeść słodyczy ani słonych przekąsek, starać się jeść więcej lepszego żarcia, nieprzetworzonego, jakieś warzywka, kasze, itp, owocki, a także zacząć brać XXS

Gość wielka szkoda
ja schudłam 8 kg w 2 miesiace :) poprostu duzo wody i nie przekraczałam 1000kcl :) i trzymam wage 2 lta

żadnej diety, chcę tylko więcej jeść zdrowych rzeczy, więcej wody, i duuuużo duuuużo sportu :) całe lato na to przeznaczam :)

Gość wielka szkoda
ja bez aktywnosci schudłam

włoskie pomidorki z bazylią witam cię. Masz świeny pomysł na diete,a co to są za tabletki?Ja planuje zrobić 6 dni fazy uderzenowej Ducana, a potem jesc co trzy godziny małe posiłki.Nie jeść słodyczy ani nie pić napoji gazowanych,oczywiście po 18 nie jeść i codzinnie biegać i gimnastykować się wieczorem.

Wielka szkoda soiągnełas bardzo dobry wynik i super,że trzymasz wagę.

bez aktywności ciało uzyskuje fajnego efektu, mi chodzi bardziej o wyrzeźbienie pewnych partii ciała, plus zgubienie 3-4kg

Pomarańczowy nick koloru black witam Cię.Musi nam sie udać.Jakie masz zasady?

ja nie mogłabym jeść co 3 godziny :O mam tak przystosowany metabolizm, że 2-3 posiłki to jest max dla mnie, wcześniej tak jadłam, teraz po prostu zaczęłam nie wiem czemu opychać się niezdrowymi rzeczami jak słodycze, frytki, chipsy i przytyłam, a tak to miałam wagę akuratną. XXS FitLine, nie mylić z innymi, to suplement, który reguluje funkcjonowanie organizmu, ma też dodatki wspomagające odchudzanie. nie kupuj go samodzielnie! lepiej założ konto w hurtowni, masz wtedy zniżkę, kupuje się cały zestaw suplementów, to są bardzo dobre suplementy diety.

Gość katarina1155
Ja od jutra zaczynam Dukana, mam nadzieję że wytrwam. Ma do zrzucenia ok. 10kg.

Gość wielka szkoda
:):) ZAPEWNIAM WAS ze moje ciało nie okazalo sie jednym wielkim flakiem po odchudzaniu :):)

nie jest wielkim problemem schudnąć 10 kg i w miesiąc, bo i tak chudłam i waga się właśnie utrzymywała lat kilka (przez własną głupotę, bo zaczęłam żreć, to spieprzyłam) bez większych wyrzeczeń. tylko żeby nie mieć flaków później. ja chciałam szybko schudnąć

tak to mój rocznik :D Grunt to mieć silną wole i cierpliwość a z tym to trudnu.Boja zawsze chce szybko

Gość wielka szkoda
uwazajcie na tym ducanie , bo ona niszczy nerki, wiem cos o tym , pracuje w szpitalu a osobiscie znam przypadem wyniszczenia nerek :) na ducanie laska schudła 20 kg ale przypłacila zdrowiem

Gość wielka szkoda
NAJWAZNIEJSZE DUZOOOOOOO PIĆĆĆCĆC

wielka szkoda, sam autor ostrzega, że jeśli ma się problemy z nerkami i wątrobą, to trzeba uważać, a najlepiej sobie odpuścić. żadna dieta nie jest dobra, jeśli się przesadza i nie przestrzega pewnych "zasad bezpieczeństwa"

Ja uznałam ze tak - rano przed prysznicem jakies 15 - 25 minut ogolno rozciagajacej gimnastyki ( pogubiła mi się gdzies talia, zrobiły się boczki i troche obwisle uda mam - reszta jest w miare ok) potem miedzy 8 - 9 sniadanie - jakies gotowane miesko lub jajko + warzywa, lub jakis twarożek itp - coś białkowego co da duzo energii. potem ok 11 jakies jabłko lub marchewka itp, o 13 - 14 znowuż jakies miesko + warzywa albo sam gotowany brokul lub kalafior itp zalezy czy mocno glodna i pozniej ok 17 jakis jogurt naturalny lub cos podobnież lekkiego serek wiejski czy twarozek. Poza tym zielona herbata, woda, i kawa. Mam zamiar nie przekraczac 1000 kalori. Podstawą dla mnie będzie wyrzucenie z diety chleba, rzeczy z maką itp, od których zawsze mialam problemy z trawieniem, dodatkowo wyrzuce slodycze ( za którymi i tak nie przepadam ale czasami grzeszę) i napoje wszelkie gazowane i slodzone. Jedzenie o ustalonych porach i duzo warzyw i owocow w diecie i mam nadzieje ze dam rade, bo poki co jadlam nie wiadomo jak o byle której godzinie i strasznie mi brzuch urósł, wszystko jest w miare ok a wygladam jak w 6 mc ciązy :O

Ja uznałam ze tak - rano przed prysznicem jakies 15 - 25 minut ogolno rozciagajacej gimnastyki ( pogubiła mi się gdzies talia, zrobiły się boczki i troche obwisle uda mam - reszta jest w miare ok) potem miedzy 8 - 9 sniadanie - jakies gotowane miesko lub jajko + warzywa, lub jakis twarożek itp - coś białkowego co da duzo energii. potem ok 11 jakies jabłko lub marchewka itp, o 13 - 14 znowuż jakies miesko + warzywa albo sam gotowany brokul lub kalafior itp zalezy czy mocno glodna i pozniej ok 17 jakis jogurt naturalny lub cos podobnież lekkiego serek wiejski czy twarozek. Poza tym zielona herbata, woda, i kawa. Mam zamiar nie przekraczac 1000 kalori. Podstawą dla mnie będzie wyrzucenie z diety chleba, rzeczy z maką itp, od których zawsze mialam problemy z trawieniem, dodatkowo wyrzuce slodycze ( za którymi i tak nie przepadam ale czasami grzeszę) i napoje wszelkie gazowane i slodzone. Jedzenie o ustalonych porach i duzo warzyw i owocow w diecie i mam nadzieje ze dam rade, bo poki co jadlam nie wiadomo jak o byle której godzinie i strasznie mi brzuch urósł, wszystko jest w miare ok a wygladam jak w 6 mc ciązy :O

Gość eerrrrrrrr
przylaczam sie!!!!!!!! chce zrzucic 6 kg, z 60 kg do 54 kg ale nie bede stosowac zadnej diety, tylko po prostu przestane zrec i zaczne sie ruszac:)