Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

frustracja

Polecane posty

Gość lu-cyferek
biedny uszak:(

narobiłam sobie nadziei i jak zwykle nie wypaliło :O jestem świetną kobietą, tylko żaden mężczyzna nie potrafi docenić, frustracja :O

na pewno jesteś świetna, skoro nikt Cię nie docenia...

doceniają mnie jako przyjaciółkę, jako studentkę, jako pracownika, ale nie jako kobietę - partnerkę

Gość IMO13803
Powiem jedno: Fiku miku na...BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

Gość IMO13803
Volvo - to tylko facet może być aseksualnym przyjacielem - kobiet się to nie tyczy.

Taaa, kobieta zawsze może być przyjaciółką od seksu, wasze 'męskie' myślenie :O

Volvo - to tylko facet może być aseksualnym przyjacielem - kobiet się to nie tyczy. jak to się nie tyczy kobiet - przecież niektóre z nich nie dadzą rady nas "zmuszać" do celów naturalnych Trochę nieśmiała w kontaktach damsko-męskich na początku, ale z temperamentem jak zrobisz siebie lalę , to nie będą widzieć przyjaciółki , tylko kochankę

Gość IMO13803
Volvo - chodzi mi o to, że istnieje tylko na podział (z punktu widzenia faceta): -zero znajomości -znajomość romantyczna Prawdziwa aseksualna przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną należy do rzadkości.

może i bardzo rzadko występuje , ale jednak jest , bo istnieje także zimna bezuczuciowa obojętność , bez wkręcania sobie filmów o przyjaciółce....

Gość IMO13803
Volvo - akcja bez wkręcania się w nadzieje, jest ujęta w punkcie "zero znajomości". To tylko laski potrafią się bawić w przyjaźń - szczególnie gdy coś z tego mają. A Fiku pewnie dostała zwyczajnego kosza...

pierwszy i ostatni raz poderwałam faceta, cholera sam nie wie czego chce, niby zainteresowany, ale jak taka mimoza:O Pozostaję przy strategii robić swoje, mieć ich gdzieś, a oni niech o mnie zabiegają.

Gość IMO13803
Fiku - a pokażesz nam co tamten koleś traci? ;)

Volvo - akcja bez wkręcania się w nadzieje, jest ujęta w punkcie "zero znajomości". - niekoniecznie...znam kilka takich i mają się dobrze - bez ściemy i z przyjaźnią o tylko laski potrafią się bawić w przyjaźń - szczególnie gdy coś z tego mają. - o ile im na to pozwolimy A Fiku pewnie dostała zwyczajnego kosza... - dostała bo się może nawkręcała

pierwszy i ostatni raz poderwałam faceta, cholera sam nie wie czego chce, niby zainteresowany, ale jak taka mimoza Pozostaję przy strategii robić swoje, mieć ich gdzieś, a oni niech o mnie zabiegają. może usłyszał parę zdań za dużo i notowania spadły? dziś ludzie mają szalone wymagania i mogą zmieniać obiekty testowania wedle uznania....

Taaa, że jestem dziewicą i się zaczął wycofywać do przyjaźni. - I powiedzcie teraz, że faceci to nie idioci :O

Gość buHajekk
o to znowu ty, mówiłem ci lepiej umów sie ze mną :)

już mi lepiej :) wygadałam się i teraz można spać ;) nawiasem mówiąc strasznie przynudzacie :P słodkich snów 🌼 nastrajam się optymistycznie (wierzę, że są jeszcze normalni mężczyźni) pa :*