Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedouczona_aa

Jak regularnie powinny być brane tabletki ?

Polecane posty

Gość niedouczona_aa

Widzę się ze swoim facetem raz w miesiącu, nieraz rzadziej na tydzień, z reguły staram się brać o tej samej godzinie, ale np. jeśli teraz się z nim widzę za 2 tyg to ten tydzień mogę sobie brać np. z małym kilkugodzinnym poślizgiem , a w następny już o tej samej godzinie ? czy każdą , nie ważne ,że nie uprawiam seksu powinnam brać o tej samej ? i czy z 7 dniową przerwą jest tak samo ? liczy się to ,że np. tydzień przed brałam regularnie czy przez całe 3 tygodnie ?

A to taki problem brać tabletki o tej samej porze? 2-3 godziny nie robią ogromnej różnicy, ale jeślie bierzesz wieczorem to bierz wieczorem, a nie raz rano a raz wieczorem.

Gość tylkozdrowie
zapraszam na www.tylkozdrowie.hpu.pl zarejestrujcie sie i stworzcie odpowiednia grupe wsparcia :)

Gość niedouczona_aa
perwersja, no własnie jestem beznadziejna w tym//

zależy jakie pigułki bierzesz. w przypadku minipigułki trzeba je brać dokładnie o tej samej porze.. inne mogą mieć drobny poślizg, ale też bez przesady. jak masz z tym problem, ustaw sobie alarm w komórce z powtórzeniem codziennym albo przyczep opakowanie gumką do szczoteczki do zębów :D

Gość nie ludzie tylko ciekawskie
jak będziesz brać o różnych porach to w końcu o którejś zapomnisz. Najlepiej ustalić jakąś godzinę i codziennie brać o tej samej dla nawyku