Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duparomana7

jestem nieszczesliwa

Polecane posty

Gość duparomana7

jak w temacie... kto jeszcze??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość i cipkę,ogoloną i pachnącą
może jak wylizałbym ci stópki zrobiłoby ci się lepiej

Gość duparomana7
wal sie.nie masz za grosz szacunku do innych.to nie ten portal.poszukaj gdzie indziej

Gość kilkaliterdlapseudo
a czemu jesteś nieszczęśliwa?

Gość yarek23
też jestem nieszczęśliwy. Nie wiem czego oczekuję od życia...

Gość yarek23
fajny temat się tworzy... taki mało wesoły... tylko comedy central mi trochę pomaga ;)

Gość duparomana7
ja??niedoaduje siez facetem.klocimy sie jak pies z kotem. gdzies pojechal i nie powiedzial gdzie.nie mam pracy i jak widze ogloszenia to chce mi sie rzygac.jest majowka a ja w domu.siedze i pije sama. nic ino strzelic se w łeb.

Gość duparomana7
rozstanie wisi w powietrzu. walka o podzial mieszkania.... masakra jakas. normalnie chwilami mysle ze to zly sen.... no i stara jestem... jedyne czego nie chcialam to samotnosci. a to wlasnie mam....

Gość duparomana7
i stara sie robie... co tu kryc.czy ktos mnie jeszcze zechce... mam doła.

Gość yarek23
Nie tylko Ty siedzisz w domu i pijesz... a długo już ze sobą jesteście? Może się jeszcze "docieracie"..?

Gość duparomana7
15 lat....2lata temu mielismy pobodny kryzys. jakos sie pogodzilismy.ale ilez mozna. niewiele sie zmienilo. czas to skonczyc.

Gość yarek23
weź sprawy w swoje ręce :)

Gość duparomana7
a to odznacza walke w sądzie. akcje. sporo pieniedzy do wydanie(ktorych nie mam) ... same plusy....

Gość duparomana7
dobrze ze juz wieczor...chcialabym zanac i obudzic sie ... kiedys...albo wcale

Gość yarek23
masz 15 lat i jesteście małżeństwem czy jak bo nie rozumiem?

Gość duparomana7
nie no nie mam 15 lat.... tyle bylismy razem

Gość ....,
nie przejmuj się, nie ty jedna, nie pierwsza nie ostatnia. dzis wypij za błędy i jutro ich już nie popełniaj.

Gość introduction
Tez jestem nieszczesliwa... po 2 miesiacach mieszkania z chlopakiem widze ze to nie to... ze to nie pracuje... Dzis prawie mnie uderzyl w klotni... Tzn podniosl reke ale ucieklam wystraszona do lazienki... Powiedzial ze nigdy by mnie nie uderzyl, ze chcial mnie tylko postraszyc... W lutym w klotni wykrecil mi w klotni rece i zrobil siniaki na nadgarstkach... Przepraszal i obiecywal ze nigdy wiecej ... Ze go ponioslo.. Uwierzylam... Dosyc juz pustych slow... Obietnicbez pokrycia... Siedze u przyjaciolki w domu od 2 godz bo mam klucze do jej mieszkania bo wyjechala... Najgorsze jest to ze te 2 miesiace temu on wprowadzil sie do mnie.. Do mieszkania ktore wynajmuje .. Wszystko urzadzilam tu sama ... Mwble sprzet zciezkiej pracy i wiem ze tak latwo go stamtad nie wypedze...przyszedldo mnie na gotowe i jest mu wygodnie.... Jest mi smutno

Gość duparomana7
łatwo powiedziec.... trudniej zrobic

Gość ....,
łatwo powiedzieć i tak samo zrobić. Mam to za sobą, wiem co czujesz ale idź do przodu, nie oglądaj się za siebie.

Gość yarek23
introduction takiego musisz pogonić od razu, podniósł rękę raz - podniesie i drugi. Nie daj się wkręcić w żadne "kolejne szanse"..! duparomana7 - nie zrozumieliśmy się z tymi 15 latami..

Gość biedne dziewczynki
glowa do gory i precz z dziadami !!! ja bym dzialal szybko i bezlitosnie. won z takimi !!!!!!!!

Gość yarek23
popieram :)

Gość biedne dziewczynki
dzialala mialo byc :-) won na zbity pysk. a jak twoje mieszkanie to won z nim!nie dawajcie sie poniewierac.

Gość introduction
Wiem co powinnam zrobic... Tylko co? Mam zostawic mieszkanie ktore sobie sma remontowalam i urzadzalam? Mowilam mu ze ma sie wynosic, ze na moich plecach nie bedzie sie wozil a tymbarziej podnosil na mnie reki nawet zeby mnie wystraszyc bo za pare lat nie mam pewnosci ze mnie nie uderzy... Wyprowadzilabym sie nawetdo przyjaciolki tymczasowo ale nie mam gdzie przechowac mebli i z drugiej strony szkoda mi czasu i pieniedzy ktore tam wlozylam... Wiem ze go tak latwo sie nie pozbede:(

Gość yarek23
do mojej ciotki przyczepił się taki jeden, nie wiem czym ją zauroczył ale zamieszkał u niej.. a ma jeszcze nieuregulowany poprzedni związek (jest żonaty) i też wprowadził się na gotowe. Jedzenie, telefon itd. a pracy nie ma... mamy koleżanka dała się oszukać też jakiemuś frajerkowi i podpisała umowę o telefon na abonament (pierwszy rachunek ponad 3000zł) niektórzy to za grosz honoru nie mają..

Gość yarek23
introduction - czemu tak łatwo się go nie pozbędziesz?

Gość duparomana7
ja tez mam wesolo. namowil mnie zebym rzucila praca bo przeciez zyjemy z tego co on robi.on pracowal na swoj sukces a ja popieralalam na 2 etatach, obrabialam dom, pranie sprzatanie gotowanie i jeszcze z jego firmie. od 4 lat pracuje u niego. nic tylko krytyka. non stop kolor klotnie. nawat o to ze zaupy zrobilam nie takie. mama dala na wyposazenie mieszkania. troche ja, troche on.i kaze mi zabrac majtki i isc do mamusi. nie mam pracy, nie mam gdzie pojsc (rodzice nawet nie maja gdzie mniep olozyc spac) nie mam pieniedzy zeby sprobowac walczyc o swoje w sadzie.... i jestem pod stala kontrola. on ma kolegow w policji i mu pomagaja. gps w moim samochodzie, podsluch, kontorla bilingow, poczty i wszystkich odwiedzanych stron w necie... czuje sie ubezwalasnowolniona... a poczucic mojej wartosci pełza po podłodze....

Gość duparomana7
wyzywa mnie, krzykami budzi o 2 w nocy bo ma jazde.... ja nie wiem jak tak dlugo wytrzymam..... normalnie zaczynam miec mysli samobojcze....