Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fraglinnella

Mineta. Nie chcę żeby mi ją robił.

Polecane posty

Gość fraglinnella

Nie chcę, żeby mój chłopak robił mi minetę. bo wstydzę się mojego wytrysku podczas orgazmu... Mój poprzedni chłopak nakrzyczał na mnie, że się zesikałam i to wcale nie jest żart. Jak dochodzę to odpycham faceta bo czuję, że zaraz trysnę. Żenujące. Jak sobie z tym radzicie? Ja osiągam tylko orgazm łechtaczkowy, więc on jest temu wszystkiemu winien.

Gość Marek Kabata
to jest tzw. ejakulacja. Jak chcesz to ja chętnie zamienie sie z Tym chłopakiem. Mnie podnieca damski wytrysk z podniecenia. TO JEST COOL !!!

Gość vvbrtbty
umiesz sie z nim bzykac a nie umiesz z nim o tym rozmawiac żenada :-o

Gość fraglinnella
No tak, żenada na maksa. Ciężko zrozumieć, że nie chcę o tym rozmawiać z NIM? Krępuje mnie nie seks z NIM a mój wytrysk.

Gość patrząc na problem obiektywnie
to jemu to powiedz, a nie nam. tylko poprzez komunikację werbalną Twój chłopak się dowie, że tego nie chcesz i nie lubisz

Gość no zenada . . .
albo jestes kurwa, ktora kocha sie z byle kim, albo normalna dziewczyna ktora sex traktuje powazniej i nie wstydzi sie rozmawiac z facetem na krepujace tematy ;/ widac u ciebie to pierwsze wystepuje :D

Gość patrząc na problem obiektywnie
szczerze? tak, mnie jest bardzo ciężko zrozumieć jak można nie chcieć rozmawiać z własnym mężczyzną o seksie, który z nim masz. jesteś niedojrzała albo zakompleksiona. a pewnie jedno i drugie

Gość fraglinnella
ehhh spie­rdalajcie młotki. Ja o minecie a wy robicie z siebie wielkich psychologów. je­bać was lamy 🖐️ wielcy psycholodzy. nawet ze sr­ania zrobią temat do rozmów na cały wieczór. Kolejny raz przekonuję się, że można się na was tylko wys­rać :classic_cool:

Gość fraglinnella
Wnioski z jednego postu: Jestem młoda, niedojrzała, zakompleksiona, uprawiam seks z byle kim czyli ku­rwa :classic_cool: poj­ebane matoły. Hehehe :D

Gość wrrrrrrrrr
Hehe dobrze im napisalas!:P

Gość fraglinnella
Amen !