Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facett na foruum

pewnie większość wyśmieje, ale może ktoś coś wymyśli

Polecane posty

Gość facett na foruum

Sprawa niby prosta a jednak: Byliśmy parą w liceum, na studia każdy poszedł zw swoją stronę. Minęły 3 lata i idiota (czyli Ja) zrozumiał, że to jednak ona i żadna inna. Jak ponownie nawiązać kontakt... co zrobić? Przecież nie zadzownię po 3 latach i powiem: Część, co u Ciebie? Pomóżcie dziewczyny coś wymyślić...

Gość facett na foruum
Po prostu rzucił mnie partner i nie mam teraz nikogo. :o

Gość facett na foruum
myślałem, żeby stanąć pod jej oknem w stroju trubadura i zaśpiewać balladę o miłości. jak myślicie, spodoba jej się?

Gość wciąz kocham cie....
serio ? po 3 latach jeszcze ją kochasz? a ile byliscie razem? całe liceum? miales pozniej inną? oczywiscie że skontaktuj sie z nią! ja zerwałam z chlopakiem 8 miesiecy temu i ciągle czekam że on sie odezwie...żeby cokolowiek napisał :(

wiesz, ale po 3 latach to ona może być już zupełnie inną osobą...

Gość facett na foruum
stanąłem pod jej oknem i zacząłem śpiewać miłosną serenadę,ale jej rodzice rzucali we mnie jajkami i poszczuli mnie swoim jamnikiem :(

Gość facett na foruum
a nie, przepraszam to był chiuaua

no własnie najpierw sie dowiedz czy ma już kogoś... chociaz i to o niczym nie świadczy... fajnie, lubie takie romantyczne historie mam nadzieje że Wam sie uda

Gość facett na foruum
to wyżej to podszywy :o a może po prostu podjadę do jej pracy i wykupię ją dla siebie na całą godzinkę? [ ona pracuje w burdlu ]

Gość facett na foruum
Podziwiam, że podszywaczom chce się siedzieć bez celu przy komputerze i robić z siebie idiotę.

już sie raz odzywałam... nieraz... powiedział, że nie chce sie wiązac teraz :o a ja nie chciałam być jego koleżanką, nie mogłabym zniesc widoku innych lasek, albo że ktoś zajął moje miejsce, wolałam się usunąć i nie patrzeć na to...póxniej umarł mu ojciec odezwał sie... nie moglam isc na pogrzeb, ale spytalam czy czegos nie potrzebuje a on nawet nie odpisał...widocznie nie potrzebuje mnie ...

Gość patrząc na problem obiektywnie
gorzej jeśli ona jest zaręczona i planuje ślub, albo już jest mężatką. zadzwoń, porozmawiaj na luzie jak stary znajomy, umówcie się na spotkanie i zobaczysz. może nie wszystko stracone.

wiesz co, wcale nie chciałabym żeby się odzywał do mnie mój ex sprzed trzech czy iluśtam lat. taka "stara miłość" może wiele namieszać, zwłaszcza jak się ułożyło życie z kimś innym i jest dobrze

raz jeszcze sie odezwał... chciał swoją rzecz którą u mnie zostawił, przez chwilę myślałam że moze to pretekst żeby sie spotkac... ale przyjechał po to wział i pojechał... :(

Gość facett na foruum
Podziwiam, że podszywaczom chce się siedzieć bez celu przy komputerze i robić z siebie idiotę. Podziwiam, że jakiemuś durnemu prawiczkowi chce się siedzieć bez celu przy komputerze i robić z siebie idiotę. :)

Gość wlasnie dokladnie zadzwonisz
i powiesz czesc, co u ciebie. Zeby cie nie krepowalio mozesz dodac jakis wstep, np spotkalem X gadalismy o szkolnych czasach, fajne były. i tak sobie pomyslalem,ze zadzwonie i spytam, co u ciebie. A juz jak calkiem sie boisz mozesz zorgamoizowac jakies male zebranko klasowe w pare osób.

Gość facett na foruum
Zaprosiłem ją na naszej klasie,ale odrzuciła zaproszenie. :O

Gość facett na foruum
Podziwiam, bo ja mam cel w robieniu z siebie idioty, nie tak jak ci co się podszywają, zupełnie bez celu :O

Gość facett na foruum
a może powinienem pojeździć przy jej pracy jakąs wypasioną furką, zwróci uwagę na auto, zobaczy mnie i jakos może sama podejdzie?

Gość facett na foruum
Na facebooku też próbowałem,ale jak zobaczyła moja zapro,to usunęła konto.😭

Gość facett na foruum
Wolałbym,żeby pierwsza się odezwała,bo ja jestem nieśmiały.:o Już w przedszkolu mówili na mnie ''pindzia''.

Gość katriannoy
nie wiem najpierw sprawdz na nk jakie ma zdjęcia a potem na fejsie czy ma w statusie czy jest w związku (jak go ma, albo czy masz ją w znajomych :D )jesli okaże się ze nie ma chłopaka to juz połowa sukcesu za nami1 teraz mozesz do niej zadzwonic i powiedziec ze chciałbys się z nią spotkać najlepiej wymysl jakis pretekst np. ze chciałes zorganizowac spotkanie wszystkich z podstawówki czy cos takiego, najlepiej kup jej kwiaty czerwone róze najlepiej bo to znak miłości :P jeski je przyjmie i będzie chętna dalej z tobą rozmawiać to powiedz jej ze tak naprawdę ją dalej kochasz ze nie mozesz bez niej zyc i ze nie wyobrazasz sobie zycia bez niej (na pewno na to poleci gwarantuje ;D mam nadzieję ze ona czuje do ciebie to samo zycze wam duzo szczęsci! pamiętaj jeśli ją kochasz to nie wahaj się ani chwili dłuzej i od razu do niej zadzwoń liczy sie kazda chwila jesli bys nie spróbował to nie darowałbys sobie tego do konca zycia a i jeszcze zapros ją do restauracji zeby byloo romatycznie jeszcze raz powodzenia!!!

Gość facett na foruum
No przecież pisałem,że odrzuciła moje zaproszenia i pousuwała w chuj konta!:o

Gość facett na foruum
usunęła swoje konto a moje zablokowała także tymczasem jestem bez fejsa

Gość katriannoy
to dowiedz się od jej kolegów ktorych tez znasz gdzie mieszka i sprobuj do niej iść

Gość facett na foruum
jeszcze wkleiła mojego linka na śledziku i podpisała :''UWAGA,BYLIŚMY RAZEM 3 LATA I NAWET MI KOMINA NIE PRZECZYŚCIŁ''.

Gość facett na foruum
Heloł,przecież wiem gdzie mieszka ty tępa...:o!

Gość facett na foruum
dziękuję za rady:) a podszywaczom życzę miłej zabawy