Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7474747

dzisiaj mody przesadzily z usunięciem wierszykowego tematu

Polecane posty

Gość 7474747

ktoś powie że nie pasował do życia uczuciowego..... na pewno bardziej pasowal niż ten o Lechu K.

Gość IMO13803
Dziękuj za to Faith Hope Glory - konfidentowi...

usuneli o kurfa!!!!! o nie! a ma ktos kopie zapasową?Nieeeee tam był moj ulubiony tekst o zębach! IMO -zrob coś 😭!!!😡

Gość IMO13803
Cholera Blowww - ja zbyt nisko sięgam w kafeteryjnej hierarchii ;) A nawet Tobie wierszyk strzeliłem....

Tak, ten fragment z: "wielu z nas nie ma włosów wielu nie ma zęba dentysta jest drogi a nas na to nie stać" - czy coś takiego - był świetny.. Looser i prawiczek mają prawdziwy talent do tworzenia rymów :).

Gość prawiczek z mławy
podajcie mi tytuł tego tematu to znajdę :classic_cool:

Gość IMO13803
"Prawiczki powinniśmy nagrać piosenkę" Działaj - samice wynagrodzą Cie w naturze!

tak tamten właśnie!!!! ja pierdole co komu przeszkadzał ten temat!!!😠

''czy to nasz niski status społeczny czy tez niewyjsciowa gęba wielu z nas łysieje wielu nie ma zęba'' 😍

Gość IMO13803
Zapachniało śledziem, to Piczka tak jedzie.

Gość prawiczek z mławy
13:21 [zgłoś do usunięcia] Looooser Pierwszy przy majku, nazywam się Loser i ciagle sie ludze, tak ciagle sie ludze ze pieknosc z kosciola mnie dostrzeze i sposrod tysiecy mnie właśnie wybierze ale ona tylko przechodzi obok i mysli sobie "co to za zbok wciaz sie na mnie gapi" to właśnie ja trapi, to ją trapi http://looooser.powiedz.to/ http://www.youtube.com/watch?v=n2OWpRTugWs&am p ;NR=1 13:22 [zgłoś do usunięcia] jfjdjdjjdjd My nie jesteśmy do sexu ludzie, kontakty społeczne idą zawsze w znoju i trudzie. Kobiety lubią znanych bogaczy, a nie chudych, płochliwych partaczy. Szereg odcisków na dłoniach też nie pomaga, bo każda już wie, że taki sam ze swoim koniem się zmaga. Ci co mają mordy jak spleśniałe ogrodzenie, niewielkie szansy już posiadają na potomka spłodzenie. 13:24 [zgłoś do usunięcia] jfjdjdjjdjd Ostatnią radością mego prawicowego życia, poezja na kafełe i samotne upicia. Topię dziewicze żale w strumieniach wina, już żadna, żadna nie chce mnie dziewczyna! 13:46 [zgłoś do usunięcia] Argen Widzę, że dobre texty się sypią 13:56 [zgłoś do usunięcia] reminiscencja zaj**iści jesteście chłopaki, załóżcie kabaret - będziecie mieli robotę, kasę i laski w jednym

Gość IMO13803
Wtoczyła się Piczka, niezła z niej samiczka. Ponoć ma bułeczkę, wprost na moją marcheweczkę. Zaraz będzie pluć się jadem, i popuści pewnie zadem. A ja mam jej zdanie w dupie, i zacieszam se w chałupie.

Gość do IMO
chciałbyś wszystkie dziś wydupczyć one nie chcą ciałem kupczyć możesz tylko zwalić konia lepsze to niż jakaś Monia ;)

''Zaraz będzie pluć się jadem, i popuści pewnie zadem'' hahahha :classic_cool:😘

ten nasz IMO konia zwala bo ja przeciez mam rogala ! lasek foty wciąż wymusza taka to rogata dusza ciągle siedzi na forume pokazuje męską dumę a gdy go ktoś zjedzie cicho nie będzie siedziec jego przewrotna natura robi z niego takiego gbura

Gość IMO13803
Wszystkich nie niestety, bo większość pasztety. Gdyby zdjęcia grzecznie dały, to poślizgałbym se pałę. Straszna przez to jest posucha, to bym nawet Piczkę zruchał.

Gość IMO13803
Piczka rogal rozchlapany, niczym rozdeptane glany. Ale desperacja bierze, to i takie wezmę zwierzę. Tylko śledzia niech umyje, wtedy zanurkuję ryjem.

Gość do IMO
piczka piczki jest dziś sucha nawet prawik nie porucha lepiej stań w pokoju w kącie wypoleruj sobie prącie :classic_cool:

Piczka zruchać sie nie da choćby nastała straszliwa bieda Cnoty swej będzie bronić choćby miała stu pogonić! Będzie bronić swego rogala nie skusi jej nawet najpiękniejsza pała

może moja cipka sucha troche wazeliny to i poruchasz będziesz sie ślizgał pięknie póki ci pała nie zmięknie ! o! trza bronic swego honoru :classic_cool:

Gość do IMO
IMO - prawik doskonały Posiadacz ogromnej pały Panny mają inny gust Mniejsze mieszczą się do ust :classic_cool:

Gość IMO13803
Moje prącie nie jest wielkie, a Ty chcesz murzyńską belkę. Nawet jeśli Piczka sucha, to mój malec udobrucha. Piczka będzie wniebowzięta, bo w sam raz jest moje pęto. Będzie piszczeć niczym cnotka, na maszynie mej ślicznotka. Może nawet nie być śliczna, ma być tylko czysta Piczka.

choć mała jego pała to pięknie mu zawsze stała nawet ruchać umiała lecz żadna laska nie chciała czochrać bobra musi dopóki sie nie udusi żywot jego jest marny czasem zaruha sarny krowa się czasem zdarzy o cipeczce se moze pomarzyć :classic_cool:

Gość konfident faith
zgłaszam ten topik na śmietnik. jesteście niegodni

Gość do IMO
mamy krótkie mózgi i czekamy na bluzgi