Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zelazna_dziewica

Romans na Kafe

Polecane posty

Lecz teraz jest inny czas dla kobiet.Przecież mozecie śmiało podrywać i nic w tym aspekcie wam nie ma.To jak patrzysz??Nie widzisz nic??:(

Oczywiście tak mozna ujać.Lecz jak go spotykasz wskakujesz mu pierwszego dnia do łóżka??Przecież musisz go troche poznać czyż nie tak??

nigdy nie wskoczyłam pierwszego dnia do łóżka:O oczywiście,że najpierw trzeba się poznać ale jak już pisałam to z nikim z netu się nie spotkałam bo te kilosy...:O

Przecież może do ciebie przyjechać bryką w najgorszym wypadku komunikacja zastepcza.:)

Nauczyłyście tego tych facetów od...........przedszkola.I taki byk pański osiagnie pełnoletność(nie mówie o dojrzałości) i myśli ,ze nadal będziecie jemu wisieć na nim i oczekuje nadal tego:D

Dziś dziewczę hoze nie ma zahamowań i podchodzi i podrywa.Ma kogo chce a Oni wniebowziecii.I cóż sie dziwisz sytuacji!!!!!!!!

zelazna_dziewica-- a kto by nie lubiał:DWięc wybór jest a jednak to szwankuje.Gorzej anizeli kiedyś bywało:D

zelazna_dziewica-- nie jestes ze ślaska tak mniemam.Czy wiesz co oznacza mój nick?:P