Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desfgrg

BYŁY WYSYŁAŁ MI MMSY JAK SIE CAŁUJE ZE SWOJA TERAZNIEJSZA DZIEWCZYNA

Polecane posty

Gość desfgrg

i jej fote tez:-O Zerwałam z nim ponad rok temu, ale on chciał cos ze mna dalej, a ja go odrzuciłam. To mi wysłała wczoraj takie mmsy:-O Napisałam mu " niezłe kompleksy musisz miec, żeby mi to wysyłac:) Tylko mnie to utwierdza w przekonaniu, że cieszę się, że cię kopnęłam w dupę, tylko żałuje,że nie wczesniej:) ) nie wiem, co on takim zachowaniem chciał osiagnac.

Gość O_She
Chce cie wkurrwic 🖐️. Swoja droga, calkiem niezly sposb :classic_cool:

ignoruj idiote, obojetnosc czasami bardziej boli niz slowne utarczki...a z drugiej strony to musi byc jakis niedorostek, bo mezczyzna tak sie nie zachowuje ...

Gość desfgrg
ma 22 lata.

Gość Timonki
obecna tez go kopnie w dupsko

Gość ja tez Cie rozumiem
nie przejmuje sie, tylko pokauzje jacy ludzie moga bc zalosni. co trzeba iec w bani, zeby myslec, ze wzbudzi zazdrosc tym sposobem?strasznie to gowniarskie jest. jak go spotkasz kiedy na ulicy, to powiedz mu, z eczekasz na kolejne gorace fotki, albo sex tasme:d co za idiota.

Gość cvdfvbftgrbrba
Ale załosny człowiek, ja bym takiego mmsa przesłała do jego obecnej dziewczyny, niech zobaczy z kim jest:) Ja bym się załamała, gdyby mój facet wysyłał zdjęcia jak się całujemy swojej byłej, faktycznie musi mieć facet nieziemskie kompleksy.