Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytajacaKlaraa

KUPUJECIE PREZENTY NA DZIEŃ DZIECKA DLA MIESIĘCZNEGO DZIECKA ?

Polecane posty

Gość PytajacaKlaraa

??? Ciekawi mnei to czy kupujecie dziecku miesiecznemu lub lekko w zwyż prezenty na takie okazje jak zajączek dzień dziecka ?

Gość jhdgvfh
no tak miesieczne dziecko duzo bedzie z tego wiedzialo ze mu prezent z okazji dnia dziecka kupilas. Ale niektore matki to sa kretynki !

Gość koouuyhy
nie

Gość tak ale tylko dlatego
ze mam starsze dzieci które by pytały dlaczego to malutkie nie dostało, a tak to one z radością otwierają prezent maluszka i mu pokazują (jakby to male cokolwiek z tego wiedzialo, ale starszaki mają radość). Kupuje jakiś drobiazg. Na zajączka to byl gryzaczek za kilka zł, a na dzień dziecka chcę jakąś pozytywkę albo taki kocyk przytulankę.

Gość PytajacaKlaraa
jhdgvfh kretynieto bylo pytanie a nei stwierdzenie ze ja tak robie

Gość alaaa ma kotaaaaa
ja kupiłam 3msc pana gryzaka z pozytywką- jest zachwycony zabawką ;) na dzień dziecka niczego nie planuję bo póki co ma dosyć grzechotek i gryzaków :p

Gość pattricka23
Dla miesięcznego to moze niekoniecznie ale dla starszych już jak najbardziej. I jesli szukacie jeszcze odpowiedniego prezentu to odsyłam na stronkę http://www.mojulubionybohater.pl/

Gość gość
To uważam ze to jest bardzo fajna propozycję, zwłaszcza jesli własnie chodzi o zakupy w PoloMarkecie http://www.polomarket.pl/pl/rubik.html Dobry pomysł na prezent z okazji Dnia Dziecka.