Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze amerykiii

żal mi Osamy :(((( nienawidze Ameryki!!niech spłonie!

Polecane posty

niech spłonie!cieszy mnie atak na wtc...

Gość a ja ta, lubie styl 13stki
sami chuje wybuchli wieże, zabili swoich a teraz znaleźli kozła ofiarnego...nie wierzę, żeby przez tyle lat nie umieli go złapać. Po prostu nie chcieli...chuje. Mogę się założyć, że znów planują jakiś zamach na swoich obywateli do tego potrzebna im śmierć bin ladena, żeby mogli to zrzucićn akrab jego popleczników.

Gość a ja ta, lubie styl 13stki
na karb*

Gość khagern
bez jaj nie mieszajmy w to niewinnych ludzi atak na wtc nie byl najlepszym pomyslem ktokolwiek to zrobil

Gość gb4535
atak na WTC to wynik żydów...poczytajcie historie opłacili kogo trzeba i tak to...duże straty przynosiło im to wtc

Gość Timonki
ale was jebie

Gość no bo mi się tak
temat zgłoszony, za naruszenie jednego z artykułów konstytucyjnych, propagowanie treści terrorystycznych.

ale gdzie ja propaguje tresci terrorystyczne? zresztą liż zadki amerykancom wali mnie to

do autora---nie czytalam komentarzy ale twoj temat "nie nawidze ameryki:...." to idiotyzm...a byles tam? znasz amerykanow osobiscie-mam watpliwosci...to jak mowic, ze cos ci nie smakuj gdy nigdy tego nie jadles .. i nie nawidze-oddzielnie..

Gość lsaldkaldk
hahahah ciekawe czy widziałeś/aś na oczy Konstytucję RP?:D Podaj mi który to artykuł?

Gość Młoda żona w klatcev
koleś pomylił regulamin kafeterii z konstytucją ;D

Gość Młoda żona w klatcev
ines nic już nie pisz pustaku . myslisz że jestes w szwecji to taka mądra. NIENAWIŚĆ czy NIE NAWIŚĆ?! nie pouczaj jak sie nie znasz hahahaa dyslektyczka i poprawia innych żal ;D

Gość Simon_Mol_
Polskie "antyfaszystki" i wielbicielki czarnych włóczni dzisiaj mają dużo pracy, muszą pocieszyć ponad 100-milionowy naród Pakoli :) Ale są zaradne, dadzą radę :D

mloda zona....robie co chce i kiedy chce...nie pisalam do ciebie wiec ....

Gość no bo mi się tak
ktos pomylil regulamin kafeterii z konstytucja pustaku, kazdy regulamin wszystkiego co w PL istnieje ma byc zgodny z Konstytucja, bo to najwazniejsze źródło prawa i ustawa zasadnicza. A autor tematu niech nie podskakuje, bo widac prawa nie zna:D

Szkoda, że umarł. Mógł jeszcze zabić Ci całą rodzinę. Wtedy może byś coś zrozumiał/a.

Gość no bo mi się tak
Młoda żona w klatcev ines nic już nie pisz pustaku . myslisz że jestes w szwecji to taka mądra. NIENAWIŚĆ czy NIE NAWIŚĆ?! nie pouczaj jak sie nie znasz hahahaa dyslektyczka i poprawia innych żal ;D a Twoje posty świadczą tylko o wyzerowanym poziomie inteligencji,no ale, tacy ludzie tez sa potrzebni:)

Mi też go żal. Gdyby wychował sie w innej kulturze mógłby być fajnym facetem i zupełnie innym człowiekiem. Z takim majątkiem mógł mieć prawie wszystko a tak musiał sie ukrywać po jaskiniach czy gdzie tam jeszcze :o

Chociaż według ich religii teraz ma zostać nagrodzony przez Allaha, tak mi sie wydaje.

A wiecie że USA filtrują internet (komputerowo) pod kątem słów-kluczy wskazujących na antyamerykańskie wypowiedzi i prekazy ? Wybrane teksty czytają później agencji amerykańskiego wywiadu. Założę się że autor tego tematu o wizie do USA może już zapomnieć.

Gość beza na sniadanie
w caly arabski swiat tylko bombe atomowa rzucic i raz na zawsze spoko.oni juz wszedzie maja swoje macki,zarzucaja siatke jak pajak

Gość a mnie tam zal jest
a mnie tez zal Osmay :( Ameryka nic nie warta, przynajmniej dla nas :(

Gość beza na sniadanie
osmaya moze ci zal ha ha ha ;)

Gość jkAIODJSGHDSKAFSJDHSKAJGDH
ZABILI MI WUJKA I KTO MIE TERAZ BEĘDZIE WOŹIŁ NA WIELBŁĄDZIE