Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze amerykiii

żal mi Osamy :(((( nienawidze Ameryki!!niech spłonie!

Polecane posty

mnie to tam jakoś za specjalnie nie boli, ale denerwuje ,mnie to, że Ameryka ciągle gdzieś wsadza nosa

Gość dkeidkksldkeirfkfiejdhs
co wy gadacie ossama to najleprzy przyjaciel obamy, tylko kiedyś obama dowiedział sie że billuś rżnie jego żone i sie vkujvił

Gość nienawidze amerykiii
Master111 A wiecie że USA filtrują internet (komputerowo) pod kątem słów-kluczy wskazujących na antyamerykańskie wypowiedzi i prekazy ? Wybrane teksty czytają później agencji amerykańskiego wywiadu. Założę się że autor tego tematu o wizie do USA może już zapomnieć. :D:D :D rozpaczam z tego powodu! nie pcham się do Ameryki i mam ją gdzies. Może do południowej się kiedyś wybiorę. Ale USA może czyścic buty Polsce

Gość efewwrtrt
pomścimy naszego przywudce ossame, kto jest za tym?

Gość mnie tez go bylo zal
ale czytam w necie o tym jaki byl dla zony i synów..Tyran i sasysta...Jego byla zona z synem omarem zgodzila sie opublikowac pamietniki..Wywiad z nimi byl i ksiazka powstala "pt "musialam odejść"kupcie sobie...Sam zakazywam zonie korzystac ze sprzetu RTv bo sieje zgorszenie wsrod muzulmanów,nawet lodowki nie mogły miec jego zonyw domu a on jezdzil luksusowymi auatami ktore umwialbiam(tu nowoczesnosc mu nie przeszkadzala obłudnik jak wszyscu arabowie)dzieci bil za usmiech..jak za szeroko sie usmiechały i pokazywaly za duzo zebów...Hartował ich zmuszajac do wedrowek po pustyni bez wody...

Gość wielbłądojebcy
araby to wielbłądojebcy ja jestem za ameryką zreszto np mi sie podobało jak regan zbąbardował baze kaddafiego wysółał f111 to było cuś

Gość tyrtyruytrrtdtt
allach jest wielki a ossama billaden był wspaniałym człowiekiem co prawda nie znałem go osobiście ale znam jego przyjaciuł

Gość gshfdsdfghredgh
szkoda że billuśia ubili może by billuś wysadził radio maryśie a tak rydzu dalej nadaje w radyjku przytym tżepie kapucyna kturego nigdy nie myje a z tego co ma pod napletm to trafia to do biedronki jako ser toruński

Gość nagasukaczyliszparkasekretarka
a ja mam szacunek dla arabów bo to są spoko ziomy jeszcze dobiorą sie do dupy wszystkim niewiernym allach jest wielki i nicht z niewiernych nawet niech nieśmi podnieść ręki na wieżących

Gość ateras
Bin Laden zabity na rozkaz laureata POKOJOWEJ!!!!!!! nagrody Nobla

Gość gugiguguguga
ale tu są pojebuski dali jakiś foto mąta albo zabili kogoś poto żeby ameryka miała poparcie a teraz amerykanie dla swojej wygody sprzątną swoich tych niewygodnych i pujdzie na boguducha winnych arabuw